משיב כהלכה
חבר בכיר
הגרמ"מ פומרנץ אב"ד "באר ישראל" וריש מתיבתא "עוז והדר" משמש כרב המקדים השבוע בשיעורו השבועי של חבר מועצת חכמי התורה הראש"ל הגר"י יוסף
לקיים מה שנאמר, יעבדוך עמים וישתחוו לך אשכנזים.
הגרמ"מ פומרנץ אב"ד "באר ישראל" וריש מתיבתא "עוז והדר" משמש כרב המקדים השבוע בשיעורו השבועי של חבר מועצת חכמי התורה הראש"ל הגר"י יוסף
המנחה (אשכנזי מק"ס) הזמין את הרי"י לדברזירת החדשות: חבר מועצת חכמי התורה הראש"ל הגר"י יוסף על מעצרי בני ישיבות עריקים: "כמעט כולם ספרדים".
הצג קובץ מצורף 13649
משה ויסברג: אשריכם תלמידי חכמים: סיום היסטורי אמש של מפעל הש"ס "אורייתא" בדי סיטי, לכבודם של אלפי לומדי התורה במסלול העמוד היומי. במעמד לקחו חלק גדולי ישראל מכל החוגים והעדות: הראש"ל הגר"י יוסף, המשגיח הגר"ד סגל, הגר"ד כהן, הגר"ש שטיינמן, הגר"י אזרחי, הגר"ב פינקל, האדמו"ר מביאלא, הגר"צ ברוורמן והגר"מ ברנדסדופר (צילום: שלומי כהן).
הצג קובץ מצורף 13666
חלק גדול מסדר הכוחות?הפרגוד: תמונה יפה משמחת בית גור שהתקיימה בסוף השבוע שעבר, שמשקפת את חלק גדול מסדרי הכוחות בהנהגה החרדית המובילים את ההתנגדות לחוק הגיוס הנוכחי. מימין: הרב מאיר צבי ברגמן (דגל התורה) בסוד שיח עם כ"ק מרן האדמו"ר מגור (אגודת ישראל). משמאל: נראה הראש"ל הרב יצחק יוסף (ש"ס).
הצג קובץ מצורף 13741
תן לציבור להחליט עם מי ללכת ואת השקפת מי לקבלחלק גדול מסדר הכוחות?
וכי דעתו היחידית של הגרמ"צ ברגמן משפיעה על משהו בהלך הרוח בציבור הליטאי?
וכי עמדתו של הרי"י התקבלה אצל גדולי ישראל בענין חוק הגיוס?
אתמהה?!
אני מעמיד מציאותתן לציבור להחליט עם מי ללכת ואת השקפת מי לקבל
ההשקפה לא נמדדת לפי הכח בעיתונים ובמפגשים ונאומים כאלו ואחרים
'האמת תהיה נעדרת' וצריך לחפשה 'אם תחפשנה ככסף וכמטמונים תמצאנה אז תבין יראת ה'' ואשרי המוצאה
נ.ב. אינני אומר שהצד השני אינו אמת אלו ואלו וכו', אתה אומר שהצד השני...
לא הבנתי כוונתךאני מעמיד מציאות
ואתה מעמיד כתבות יח"צ באתרים משונים ושקרנים
מאוד חשוב לי לדעת מה דעת הרב ישראל לאו בענין....הפרגוד: תמונה יפה משמחת בית גור שהתקיימה בסוף השבוע שעבר, שמשקפת את חלק גדול מסדרי הכוחות בהנהגה החרדית המובילים את ההתנגדות לחוק הגיוס הנוכחי. מימין: הרב מאיר צבי ברגמן (דגל התורה) בסוד שיח עם כ"ק מרן האדמו"ר מגור (אגודת ישראל). משמאל: נראה הראש"ל הרב יצחק יוסף (ש"ס).
הצג קובץ מצורף 13741
אתה ממש משועמםמאוד חשוב לי לדעת מה דעת הרב ישראל לאו בענין....
תמשיך... ודעת האדמורי"ם ממודניץ ובויאן, והרב לנדא מב"ב...מאוד חשוב לי לדעת מה דעת הרב ישראל לאו בענין....
לא ראיתי אותם שם בתמונה המצורפת.תמשיך... ודעת האדמו"ד מודניץ ובויאן, והרב לנדא מב"ב...
לא ראיתי אותם שם בתמונה המצורפת.
הפרגוד: תמונה יפה משמחת בית גור שהתקיימה בסוף השבוע שעבר, שמשקפת את חלק גדול מסדרי הכוחות בהנהגה החרדית המובילים את ההתנגדות לחוק הגיוס הנוכחי. מימין: הרב מאיר צבי ברגמן (דגל התורה) בסוד שיח עם כ"ק מרן האדמו"ר מגור (אגודת ישראל). משמאל: נראה הראש"ל הרב יצחק יוסף (ש"ס).
הצג קובץ מצורף 13741
25 שנה:
'אוהלי תורה': הילולת 'מולא אור שרגא' וציון חצי יובל להקמת הישיבה
ישיבת "אוהלי תורה" בירושלים חגגה חצי יובל להיווסדה בשילוב הילולת הצדיק "מולא אור שרגא" זצ"ל, במעמד אלפים ובהשתתפות הראשון לציון
![]()
'אוהלי תורה': הילולת 'מולא אור שרגא' וציון חצי יובל להקמת הישיבה ✦ כותל המזרח
ישיבת "אוהלי תורה" בירושלים חגגה חצי יובל להיווסדה בשילוב הילולת הצדיק "מולא אור שרגא" זצ"ל, במעמד אלפים ובהשתתפות הראשון לציוןmizrach.co.il
אולי תפסיק לעשות צחוק מגדולי ישראל גם אם הם לא בדיוק בצד שלך!!!!מאוד חשוב לי לדעת מה דעת הרב ישראל לאו בענין....
אל נא באפך, אולי תראה למה התייחסתי ומי נוכח שם בתמונה? מה דעתך?אולי תפסיק לעשות צחוק מגדולי ישראל גם אם הם לא בדיוק בצד שלך!!!!
זה לא ישנה את כך שכולם רואים את ייחסך לגדלי הדוראל נא באפך, אולי תראה למה התייחסתי ומי נוכח שם בתמונה? מה דעתך?
יחס של כבוד רב והכנעה לגדולי הדור האמיתיים.זה לא ישנה את כך שכולם רואים את ייחסך לגדלי הדור