עדכונים מבית הרב צמח מאזוז שליט''א

איך רואים שאתה לא מכיר בכלל את כס"ר.
אתה מכיר את הרב צוריאל רבי?
חתן של הרב עידן ולמד בחזון עובדיה וכיום אברך אצלו בכולל כסא רחמים ר"מ סדר ג' שיעור א' יש"ק שם ורב ביה"כ "משה ואהרן" בפרדס כץ. (ואיתו היה המעשה של הברית הנ"ל עם הרהר לשעבר, ולא התקיימה בתוך כסר"ח)
תאמין לי שאם אני כותב על נושא אני מברר אותו לעומק.

חתן של הרב עידן ולמד בחזון עובדיה וכיום אברך אצלו בכולל כסא רחמים ר"מ סדר ג' שיעור א' יש"ק שם ורב ביה"כ "משה ואהרן" בפרדס כץ. (ואיתו היה המעשה של הברית הנ"ל עם הרהר לשעבר, ולא התקיימה בתוך כסר"ח)
תאמין לי שאם אני כותב על נושא אני מברר אותו לעומק.

וכל מי שמכיר את הנפשות הפועלות יודע, שאין בהזמנת הנ"ל עדות על כלום ושום דבר,

וכך הוא העניין לגבי הברית מילה, וד"ל ודו"ק.

אַל תִּגְּעוּ בִּמְשִׁיחָי | רבני 'כסא רחמים' מזהירים במכתב חריף: "סכנה ליישוב היהודי כולו"
תלמידי מרן ראש הישיבה הגר"מ מאזוז ורבני 'כסא רחמים', ובראשם אחיו הגר"צ מאזוז מזהירים במכתב חריף ובמחאה נמרצת ברקע גל המעצרים של בחורי הישיבות: "אין ספק כי בהתנהלות נוראה וחמורה זו, מדינת ישראל ח"ו כורתת את הענף עליו היא יושבת, וגורמת בזה לסכנה ליישוב היהודי כולו" | המכתב המלא

אכן, מכתב חריף

למי הוא נועד, ועל מי הוא משפיע?
לציבור תלמידיהם שאליהם הם קוראים בקריאה של חיבה כמובא במכתב.
עדיף לקרוא כמובן לפני שקופצים בראש. וכנודע מי קופץ בראש, וק"ל.

נכון, כי הקו והדרך שונים בתכלית!

יחד עם זאת, מענייין לציין לביקור יחיד בחוה"מ סוכות תשפ"ב כאשר התקיימה בישיבת כס"ר שמחת הברית

לנכד הרב עידאן-רוה"כ בישיבה-בן לבנו הרב שמואל (עורך "ילדי גאולה", ומרבני ישיבת "לבנימין אמר")

ומי שהוזמן לשמש כסנדק היה מרן הראש"ל הגר"י יוסף שליט"א
רק מזכיר שהרה"ג ר' שמואל בוגר ישיבת נחלת דוד ככל אחיו הרבנים החשובים ולא בוגרי כסר"ח כלל
כך שביקור מרן הראש"ל לשעבר כשהישיבה ריקה מרבניה ותלמידיה הוא בהחלט "ביקור יחיד"

אכן, מכתב חריף

למי הוא נועד, ועל מי הוא משפיע?
נועד לכל עמך בית ישראל
שרואים את עצמם תלמידים של מרן הגר''מ זיע''א ושל אחיו ממשיך דרכו וכל רבני הישיבה שליט''א
אגב לכסא רחמים יש השפעה על הפוליטקאים החילונים פי כמה וכמה מרבך

יוֹשֵׁב עַל כִּסֵּא רַחֲמִים: אחיה ביתאן וישראל גרובייס במגזין 'משפחה' הקרוב בשיחה מרוממת בחדרו של הגאון רבי צמח מאזוז, "המצב המיוחד רק יחזק את עולם התורה"

הצג קובץ מצורף 9433
נראה מענין רק שלדעתי הכותרת נדושה כבר

רק מזכיר שהרה"ג רק שמואל בוגר ישיבת נחלת דוד ככל אחיו הרבנים החשובים ולא בוגרי כסר"ח כלל
כך שביקור מרן הראש"ל לשעבר כשהישיבה ריקה מרבניה ותלמידיה הוא בהחלט "ביקור יחיד"
וכמו שכבר הבאתי, זה לא היה עם הרב שמואל אלא עם גיסו, ולא בישיבה אלא בביה"כ אחר.

יוֹשֵׁב עַל כִּסֵּא רַחֲמִים: אחיה ביתאן וישראל גרובייס במגזין 'משפחה' הקרוב בשיחה מרוממת בחדרו של הגאון רבי צמח מאזוז, "המצב המיוחד רק יחזק את עולם התורה"

הצג קובץ מצורף 9433
כתבה מאד מעניינת 8 עמודים
עם הרבה שאלות שעל הפרק בנושא עולם התורה וכסא רחמים

ישראל כהן: עֲשֵׂה לְמַעַן עַבְדֶּךָ רִבִּי עֲקִיבָא בֶּן יוֹסֵף: ראש מוסדות 'כסא רחמים' הגה"צ הרב צמח מאזוז עלה אמש להעתיר בתפילה על קברו של התנא רבי עקיבא בטבריה, ברקע הגזירות הנוראות על עולם התורה ולקראת פתיחת זמן אלול​

1755798602765.png

חזק וברוך. טוב שהפעם לא ציינתם את בנו שהצטרף וכו'.
הקנאה נוטפת לך מהשפתיים
מאד רצית שמרן יכתיר את בנו ר' יצחק אחריו
אבל מה לעשות כנראה הוא לא רצה

ראשי תחתית