תורה אמת כתיב בה
חבר קבוע
hm-news.co.il
ישי כהן חבר קרוב מאוד של דודו עמר (מחצר הגרי"י) מזה תקופה נעשה כתב בערוץ 12 ומזיק מאוד לציבור החרדי כאשר מראה את בלוף חוק הגיוס בפומביישי כהן: תלמיד ישיבת ׳כסא רחמים׳ (מרן הרב מאזוז) נעצר הבוקר בביתו על ידי המשטרה הצבאית. מישהו שמע מילה מהכיוון של ש״ס? (שאיימה בהליכה לבחירות אם יהיה עצור אחד!). דממה. נקווה שלפחות יילכו לבקר אותו בכלא.
מדהים שיש עדיין אנשים שיש להם ציפיות מעיתונאים...ישי כהן חבר קרוב מאוד של דודו עמר (מחצר הגרי"י) מזה תקופה נעשה כתב בערוץ 12 ומזיק מאוד לציבור החרדי כאשר מראה את בלוף חוק הגיוס בפומבי
ובעוד התבטאויות חסרות אחריות
ופנימה בתוך הבית לוקח את הנושא הנפיץ והרגיש של מאסר הבחורים כקרדום לתקוף את הנציגים הספרדים שהם המובילים באחריות ובשום שכל
את הסדרת עולם התורה
אין לי מילה אחרת - בושה!!!
שכיר החרב הלז אפילו הפך את הרב מזוז ל"מרן" כדי לתקוף את הנציגיםישי כהן חבר קרוב מאוד של דודו עמר (מחצר הגרי"י) מזה תקופה נעשה כתב בערוץ 12 ומזיק מאוד לציבור החרדי כאשר מראה את בלוף חוק הגיוס בפומבי
ופנימה בתוך הבית לוקח את הנושא הנפיץ והרגיש של מאסר הבחורים כקרדום לתקוף את הנציגים הספרדים שהם המובילים באחריות ובשום שכל
את הסדרת עולם התורה
גם יתד נאמן הבוקריוחאי דנינו: "אין מקום לחלוקות. לא ישיבה כזו או אחרת, לא מגזר כזה או אחר, לא סגנון ולא עדה. בחור שיושב ולומד תורה ונעצר בשל כך, אנו צריכים לעמוד שם ולערוב לו. נקודה. זה אמור להפריע לנו את סדר היום, לערער את השגרה, לא לתת מנוח". עיתון המבשר מחר, בעקבות מעצר הבחור יאיר סעדה מישיבת 'כסא רחמים'.
הצג קובץ מצורף 15197
הצג קובץ מצורף 15196
www.ktr.org.il
ישי כהן חבר קרוב מאוד של דודו עמר (מחצר הגרי"י) מזה תקופה נעשה כתב בערוץ 12 ומזיק מאוד לציבור החרדי כאשר מראה את בלוף חוק הגיוס בפומבי
את הסדרת עולם התורה
תגובה עניינית לטענה שלו יש?שכיר החרב הלז אפילו הפך את הרב מזוז ל"מרן" כדי לתקוף את הנציגים
כן. עליו ועל שכמותו נאמרו הדברים הבאים.תגובה עניינית לטענה שלו יש?
מי שהבין את הקשר מוזמן להסביר לי.כן. עליו ועל שכמותו נאמרו הדברים הבאים.
מי שחמאה על ראשו שלא יצא החוצה בשמש.מי שהבין את הקשר מוזמן להסביר לי.
מי שחמאה על ראשו שלא יצא החוצה בשמש.
מי שהבין את הקשר מוזמן להסביר לי.
כל מה ששמו אותו כתבישי כהן חבר קרוב מאוד של דודו עמר (מחצר הגרי"י) מזה תקופה נעשה כתב בערוץ 12 ומזיק מאוד לציבור החרדי כאשר מראה את בלוף חוק הגיוס בפומבי
את הסדרת עולם התורה
כשיהיה טענה ענינית תהא תגובה שכזאתתגובה עניינית לטענה שלו יש?
שאלה פשוטה: איפה אלו שהבטיחו מלחמה על כל עצור?כשיהיה טענה ענינית תהא תגובה שכזאת
לעת עתה זה התגובה הכי ענינית שיש לטענות של "ישי כהן" מי שישמע
שמים אותו בתקשורת לא בתור להביא את הקול של החרדים
אלא כדי שהחילונים יחשבו שזה מה שיש לציבור החרדי למכור ודו"ק בזה כי זה יסוד לכל התקשורת
על מורכבות לימדו אותך?שאלה פשוטה: איפה אלו שהבטיחו מלחמה על כל עצור?
(אני שואל על כולם, לא רק שס).
זו כבר תגובה איכשהו עניינית, כפיים.על מורכבות לימדו אותך?
אולי בגלל שזה לפני העברת חוק?
אולי כעת זה יכשיל הכל?
אם אדם סומך עליהם [גדולים וגם על הפוליטיקאים]
אין שאלות
ומי שלא סומך לא יעזרו לו שום הסברים
תקרא שובזו כבר תגובה איכשהו עניינית, כפיים.
לא שהסברת מה הקשר בין החוק לאי תגובה על מעצרים, ולמה עצרת המליון לא הפריעה לחוק ודברים אחרים כן, אבל לפחות הגבת לגוף הענין.
אני בטוח שהפוליטיקאים לא ישנים בלילה מרוב צער על כל בחור חרדי שנעצר, בלי ספק.תקרא שוב
אם אתה חושב שהסיבה היא בגלל שהם ישנים שיבושם
בת''ת לימדו אותך הבנת הנקרא?אני בטוח שהפוליטיקאים לא ישנים בלילה מרוב צער על כל בחור חרדי שנעצר, בלי ספק.
ואותך?בת''ת לימדו אותך הבנת הנקרא?