שמעון טרבלסי
חבר ותיק
אפשר להעלות תיעודים?א. בכל התקופה האחרונה שורה של חכמים באים להביע ברב את תמיכתם, כגון הגר"ב שמואלי, הגר"י קולדצקי, הגרי"ח סופר, ועוד.
אפשר להעלות תיעודים?א. בכל התקופה האחרונה שורה של חכמים באים להביע ברב את תמיכתם, כגון הגר"ב שמואלי, הגר"י קולדצקי, הגרי"ח סופר, ועוד.
כשיהיה לי אעלה באשכול העדכונים שלהםאפשר להעלות תיעודים?
שמעתי ממקורבו שזה שקר ולא הלך לחזקו ולא ילך לחזקו, ושהוא אינו מגיע לעיר נתיבות בשום פנים.הגרי"ח סופר
שגיתי שכתבתי בלשון עבר, מה שכן פורסם שעתיד להגיעשמעתי ממקורבו שזה שקר ולא הלך לחזקו ולא ילך לחזקו, ושהוא אינו מגיע לעיר נתיבות בשום פנים.
והוסיף שברור לו שרבו הרב סופר לא יודע מכל השמועות והדיבורים, ובכל אופן הוא אינו דורך בנתיבות.
ואולי @דרופתקי דאורייתא יכול לאשר ולהוסיף.
על זה נאמר לי ממקורבו שלא יהיה.שגיתי שכתבתי בלשון עבר, מה שכן פורסם שעתיד להגיע
(ובכלל למה הודעתך מנוסחת כאילו הרב שליט"א מתנגד לנתיבות באופן כללי?)
בכל מקרה, ספק גדול אם ע''פ ההלכה יש מקום בכלל לחשוש לשמועות, בבחינת 'כבדהו וחשדהו' או 'למיחש מיבעי'. ופשוט שמדובר בכה''ג שיש לו 'שונאים' בעיר, שמועות לא מעלה ולא מוריד, כנזכר בפוסקים.
ובפרט שלרובא דעלמא אין בזה נפק"מ זולת רכילות.בכל מקרה, ספק גדול אם ע''פ ההלכה יש מקום בכלל לחשוש לשמועות, בבחינת 'כבדהו וחשדהו' או 'למיחש מיבעי'. ופשוט שמדובר בכה''ג שיש לו 'שונאים' בעיר, שמועות לא מעלה ולא מוריד, כנזכר בפוסקים.
אכן כך ממששמעתי ממקורבו שזה שקר ולא הלך לחזקו ולא ילך לחזקו, ושהוא אינו מגיע לעיר נתיבות בשום פנים.
והוסיף שברור לו שרבו הרב סופר לא יודע מכל השמועות והדיבורים, ובכל אופן הוא אינו דורך בנתיבות.
ואולי @דרופתקי דאורייתא יכול לאשר ולהוסיף.
ראש מוסדות 'כסא רחמים' הגה"צ הרב צמח מאזוז שליט"א נשא היום שיחת חיזוק על ימי בין המצרים וענייני תשעה באב ולקראת סוף זמן קיץ בכולל 'רב פעלים - קול רינה' בנתיבות בראשות החיד"א אברג'ל; "כאשר שמעתי מדברים על קודש קודשים, שיניתי את התוכניות שלי ואמרתי אני חייב לבוא"
הצג קובץ מצורף 8608
אכן באתר כסא רחמים הביאו את ההסרטה ושם כתוב שעלו להתפלל על תורמי קופת ''בית נאמן''אין בזה עניין. להבנתי עלה להעתיר בתפילה וכן על תורמים. וכך יצא במקרה.