עדכונים מבית הרב צמח מאזוז שליט''א

ואותך?
כאילו מה אתה מתכוון לומר?
ב''ה לימדו
מתכוון לומר אם לא הבנת שכונתו של הכותב לעיל שכותב לך שאם הם אתה חושב שהם ישנים שיבושם לך
אתה עונה לו אה הם לא ישנים בלילה..
איך המילה לילה נכנסה פה לדיון??
הוא כותב לך ישנים המשמעות לא פועלים
מה אתה מדבר על הלילה?????

ב''ה לימדו
מתכוון לומר אם לא הבנת שכונתו של הכותב לעיל שכותב לך שאם הם אתה חושב שהם ישנים שיבושם לך
אתה עונה לו אה הם לא ישנים בלילה..
איך המילה לילה נכנסה פה לדיון??
הוא כותב לך ישנים המשמעות לא פועלים
מה אתה מדבר על הלילה?????
אם לימדו אותך כנראה לא קלטת...

ישי כהן חבר קרוב מאוד של דודו עמר (מחצר הגרי"י) מזה תקופה נעשה כתב בערוץ 12 ומזיק מאוד לציבור החרדי כאשר מראה את בלוף חוק הגיוס בפומבי
ובעוד התבטאויות חסרות אחריות
ופנימה בתוך הבית לוקח את הנושא הנפיץ והרגיש של מאסר הבחורים כקרדום לתקוף את הנציגים הספרדים שהם המובילים באחריות ובשום שכל
את הסדרת עולם התורה
אין לי מילה אחרת - בושה!!!
מה שבעיקר כואב לי הלקקנות וההתרפסות כמי שמתיימר לייצג את המגזר החרדי, זה דבר בלתי נסבל ומזיק,הוא טועה והוא לא שם לב לכך...
צריך לדבר עם רבו מרן הגר"י יוסף שליט"א שינער אותו, או כל מי שמכיר אותו...

מה שבעיקר כואב לי הלקקנות וההתרפסות כמי שמתיימר לייצג את המגזר החרדי, זה דבר בלתי נסבל ומזיק,הוא טועה והוא לא שם לב לכך...
צריך לדבר עם רבו מרן הגר"י יוסף שליט"א שינער אותו, או כל מי שמכיר אותו...
לא מכיר עיתונאים שיש להם רב, הוא מגיע לרב יצחק כמו שמגיע לעוד הרבה רבנים.

לא מכיר עיתונאים שיש להם רב, הוא מגיע לרב יצחק כמו שמגיע לעוד הרבה רבנים.
מותק, הוא מוחזק גם כדובר בית הרב ודואג לפמפם כל הזמן שהרב יצחק אמר לו והרב יצחק אמר לו כל יום כל היום

905db19a-75eb-4a99-9621-aa32305a890e.jpg

1766925905435.png

ער"ה תשפ"א

מי שהבין את הקשר מוזמן להסביר לי.

זו כבר תגובה איכשהו עניינית, כפיים.
לא שהסברת מה הקשר בין החוק לאי תגובה על מעצרים, ולמה עצרת המליון לא הפריעה לחוק ודברים אחרים כן, אבל לפחות הגבת לגוף הענין.

אני בטוח שהפוליטיקאים לא ישנים בלילה מרוב צער על כל בחור חרדי שנעצר, בלי ספק.

ואותך?
כאילו מה אתה מתכוון לומר?

אפילו הצביעות מסמיקה מבושה מולך

אם לימדו אותך כנראה לא קלטת...

יש אפשרות לעבוד בחיים האלו ולתקן את עצמינו מציניות ועוקצנות פוגענית, שיכולה לפגוע ולהרוס דווקא את סביבתך הקרובה....

משה סעדה, אביו של יאיר, תלמיד 'כסא רחמים' שנעצר בביתו משחזר לנתן משי במהדורה המרכזית ב'קול ברמה': " יאיר חזר מהישיבה לאחר שלא הרגיש טוב. ב-12:00 בלילה 30 שוטרים נכנסו לבית ועוד עשרות המתינו בחוץ, יצאתי החוצה והייתי בהלם. אני נכה צה"ל וסובל מפוסט טראומה, הם עשו בלאגן, יאיר קם מהרעש ויצא מהחדר והם קפצו עליו. היה שם סא"ל שדיבר לא יפה גם לבנות שלי, הן היו מאוד מבוהלות".

ראשי תחתית