דמדומי זריחה
חבר חדש
ישיבות ביה"ז, מבצעים בישיבות/כוללים, שאחרים מימנו ויש אחראי שאירגן את הכסף מהם, יש לו בעלות ברמה שיכול לדרוש דרישות לא הגיוניות (לא להפסיק בדיבור וכדו') חייבים לקיים? ואם לא יעברו בגזל?!
כל כך מתאים לפורום ספרדי...ישיבות ביה"ז, מבצעים בישיבות/כוללים, שאחרים מימנו ויש אחראי שאירגן את הכסף מהם, יש לו בעלות ברמה שיכול לדרוש דרישות לא הגיוניות (לא להפסיק בדיבור וכדו') חייבים לקיים? ואם לא יעברו בגזל?!
ישיבות ביה"ז, מבצעים בישיבות/כוללים, שאחרים מימנו ויש אחראי שאירגן את הכסף מהם, יש לו בעלות ברמה שיכול לדרוש דרישות לא הגיוניות (לא להפסיק בדיבור וכדו') חייבים לקיים? ואם לא יעברו בגזל?!
כל כך מתאים לפורום ספרדי...
השריטה של בעל הכולל
נו נו אני מכיר הרבה כוללים "אשכנזים" שהראש כולל רודה באברכיו בשמירת סדרים וכו' בתנאים משוגעים,כל כך מתאים לפורום ספרדי...
כן, כן,נו נו אני מכיר הרבה כוללים "אשכנזים" שהראש כולל רודה באברכיו בשמירת סדרים וכו' בתנאים משוגעים,
כל כך מתאים לספרדי לכתוב את המשפט הנ"לכל כך מתאים לפורום ספרדי...
כל כך מתאים לפורום ספרדי...
הכי טוב פשוט לשאול אותם אם הם תרמו ע"ד זה. בדרך כלל הם בעצמם מודעים לכך שהדרישות שלהם מוגזמות, בבחינת "גזירה שהציבור לא יכולים לעמוד בה". הם לא באמת חושבים שאנשים יצליחו ללמוד כ"כ הרבה שעות בלי לדבר.ישיבות ביה"ז, מבצעים בישיבות/כוללים, שאחרים מימנו ויש אחראי שאירגן את הכסף מהם, יש לו בעלות ברמה שיכול לדרוש דרישות לא הגיוניות (לא להפסיק בדיבור וכדו') חייבים לקיים? ואם לא יעברו בגזל?!
תמיד יש גם צד שני למטבע, אני יודע מראש כולל שיש לו תורם שיש לו תנאי לתרום רק ללימוד בתענית דיבור
והראש כולל שובר את הראש איך להתמודד מול האברכים, הוא מבקש מהם תענית דיבור, ושכך התנה התורם, ולמעשה זה לא בדיוק תופס, והנ"ל מאוד חושש מגזל...