אין לי מושג.לא, ברצינות - הוא היה שם?
התמונה היא בודאות משם, אותו אינני מכיר.
אין לי מושג.לא, ברצינות - הוא היה שם?
טוב אם זה לא הוא יש לו אח תאום שלא ידענו עליו.אין לי מושג.
התמונה היא בודאות משם, אותו אינני מכיר.
חשוב שהדגשת "בלי קשר".בלי קשר, נציין כי קו ההלכה הספרדי בתחילה עמד בנשיאות מרן הראש"ל הגר"ד יוסף שליט"א, ואח"כ עבר לעמוד בנשיאות אחיו מרן הראש"ל הגר"י יוסף שליט"א.
הגאון הגדול רבי חנוך כהן שליט"א ראש ישיבת 'באר התתלמוד'
עלה להתייעצות בבית מרן רבינו רה"י שליט"א בעניני ארגון 'חיי עולם'
[td]
![]()
[/td]
יורדת ב2 ועולה ב3... (כך התרשמותי מכמה וכמה היבטים ובחינות, גם ע"פ צילום מסך ששלח בזמנו יעקבי על תגובות קריעת צו גיוס של הנכד).לא יורה להצביע לש"ס ברור שהיא יורדת בכמה מנדטים
מה פירוש עולה בשלוש?יורדת ב2 ועולה ב3... (כך התרשמותי מכמה וכמה היבטים ובחינות, גם ע"פ צילום מסך ששלח בזמנו יעקבי על תגובות קריעת צו גיוס של הנכד).
במכלול... ראה למשל מה שנוסף במוסגר, שאלו הם מהקצה השני של הסקאלה שמזועזעים מאלימות מילולית נגד הצבא.מה פירוש עולה בשלוש?
השלוש הללו כבר בשס תקופה ארוכה...
לא הבנתי - אלו שהקליטו ודיברו עם הר' יצחק היו "אנשי קפלן" ? או שהם היו "חרדים".מצו"ב הקלטות וכתבה בנושא מול המשמיצים את רבותינו מרנן מנהיגי הדור ראשי הישיבות שליט"א ושלוחיהם הנציגים בכנסת
על פניו העסק מעורבב מכמה חלקים.לא הבנתי - אלו שהקליטו ודיברו עם הר' יצחק היו "אנשי קפלן" ? או שהם היו "חרדים".
עדיין לא הבנתי, אלו שהקליטו , קיבלו כסף על זה? , מה הבעיה להקליט כל אחד יכול לא צריך איזה ארגון מאחרי זהעל פניו העסק מעורבב מכמה חלקים.
קודם כל הם שכרו אישים חרדים והשתמשו בהם לייעוץ ולמידה על המגזר, ולפעילויות בתוך (!!!)...לא הבנתי - אלו שהקליטו ודיברו עם הר' יצחק היו "אנשי קפלן" ? או שהם היו "חרדים".
הצחקת אותי - ההקלטות "בלי קשר ממש"וההקלטות בלי קשר היו ממש לפני שנה לפני שהרב יצחק שם את הבן שלו בוועדה בראשות הרב בצלאל...
א. ההקלטה עצמה לא יודע אם שילמו להם (אבל יתכן שכן, תכלס גם הפלג ופלג הפלג וראשיהם ועסקניהם ושלוחיהם צריכים להביא אוכל לבית, ויתכן שמקבלים משכורות עקיפות על כל הפעולות שלהם בעניין).עדיין לא הבנתי, אלו שהקליטו , קיבלו כסף על זה? , מה הבעיה להקליט כל אחד יכול לא צריך איזה ארגון מאחרי זה
לא משכנע בעליל [ואפי' לא מתקרב בשביל לשכנע]א. ההקלטה עצמה לא יודע אם שילמו להם (אבל יתכן שכן, תכלס גם הפלג ופלג הפלג וראשיהם ועסקניהם ושלוחיהם צריכים להביא אוכל לבית, ויתכן שמקבלים משכורות עקיפות על כל הפעולות שלהם בעניין).
ב. גם אם עצם הכניסה לחדר של הרב עם מכשיר הקלטה בכיס לא עולה כסף רב, בשביל להקליט, ובשביל להוציא את זה, איך ומה ומתי ואיפה, צריך מערכת מסביב עם ארנק תפוח וראש מקצועי.
ההקלטות הם בלי קשר לחוק הגיוס המתגבש כי הם היו כשאדלשטיין היה יו"ר הועדה ולא ביסמוט ולפני שהרב עובדיה יוסף בנו עבר על כל מילה ופסיק יחד עם שאר חברי ועדת ראשי הישיבות לעניין הגיוס...הצחקת אותי - ההקלטות "בלי קשר ממש"
נו אז אתה רק מחזק את דבריההקלטות הם בלי קשר לחוק הגיוס המתגבש כי הם היו כשאדלשטיין היה יו"ר הועדה ולא ביסמוט ולפני שהרב עובדיה יוסף בנו עבר על כל מילה ופסיק יחד עם שאר חברי ועדת ראשי הישיבות לעניין הגיוס...
ועיקר הרעש היה איך יוצרים חוק כנגד דעתו של אחד מחברי המועצת הבכירים וזה לא נכון!!!
אתה מניח הנחה שהקלטות הרב יצחק יוסף זה האירוע המרכזי, ואתה מניח עוד הנחה שבכתבה שהבאתי תחום הפעילות של קפלן היה הקלטות הרב יצחק, ולא.נו אז אתה רק מחזק את דברי
איך ואיפה קשורים "אנשי קפלן" לסיפור