תתפלא לשמוע שכן, בפרט בירושלים.לא נראה לי שיש חסיד שלא מבין עברית...
תתפלא לשמוע שכן, בפרט בירושלים.לא נראה לי שיש חסיד שלא מבין עברית...
מישהו טען לי שזה חיכוך עם המשב"קים של הרצ"פ, אבל לא נראה לי כי הפותח באלימות נראה חסידמישהו יכול להסביר לי מה קרה שם בשורה העליונה?!
תגידאין צורך להגזים, היה שם לפחות 15-20 אלף איש.
כפי שנראה בתמונה לעיל
יש לך ai ממש מוצלח.כמה עשרות איש...
יש לך ai ממש מוצלח.
אולי תנסה לבדוק בקירוב ע"י סוג הכובעים וכדו'...
הערכה שלי
אתה יכול גם להכחיש בכלל את העצרת.יש לך ai ממש מוצלח.
זה אפילו לא חמש אחוז מעצרת המיליוןכמה עשרות איש...
אכתוב זאת בעדינות ובמחילה מראש
מו"ר הגרי"ח סופר שליט"א רחוק מאוד מלהיות איש שאינו מבין על מה הוא חותם ומה המשמעות של זה, דעתו מעורבת עם הבריות, וכשהוא מחליט לא לחתום מפני איזה סיבה, כל רוח שבעולם לא תזיז אותו
יש כאלה שההצטרפות שלו למכתבים בנושאים אלו מאוד לצנינים בעיניהם, ומכאן התירוצים והחילוקים, לתשו"ל @יעקבי
אם תרצה @יעקבי אתה פשוט יכול לבוא ולשאול לבדך, ותווכח
כל התירוצים הללו ש"עבדו" עליו, וש"הוא לא ידע" ו"הוא לא הבין את המשמעות", זה עורבא פרח
תראה שהוא חותם פעם אחר פעם, בעקביות, למרות כל ההודעות שנשלחות לפרסום ע"י @יעקבי או אחרים שזה לא מוצא חן בעיניהם
אגב, גם כשהוא חותם על פי רוב הוא עצמו לא משתתף, ואם כן הוא משתתף מאחורי הקלעים (למשל, לפני שנים אחדות היה איזה הפגנה נגד הרכבת, והוא הגיע כאחד האדם בשולי רחוב דוד).
חבל שיש אנשים שלא מסוגלים להכיל שיש גדולי ישראל שדעתם שונה מדעת אחרים, וצריכים להיאחז בקרנות המזבח
עקב דבריך, דיברתי עם בנו של מרן הגרי"ח סופר שליט"א, ואמר לי שאביו עסוק בתורה ואין לו שום ידיעה בחוק ובפרטיו, וכשבאו להחתימו במוצ"ש בציווי הרב צדקה חתם, כי הטעו אותו ואמרו לו שהעצרת בתמיכת הגרד"ל הגרמ"ה והגרא"ס.אתה כנראה לא מכיר את סגנון האנשים שם... ודי בזה
הרמה הולכת ויורדת מתגובה לתגובה.זה אפילו לא חמש אחוז מעצרת המיליון
כמובן, אתה בכלל יכול להכחיש שהתקיימה כזו עצרת.
הצג קובץ מצורף 15822
עֲנֵה כְסִיל כְּאִוַּלְתּוֹ, פֶּן יִהְיֶה חָכָם בְּעֵינָיו.הרמה הולכת ויורדת מתגובה לתגובה.
?!ואת מצג השוא שהספרדים נגד
מכאן תדע גדלותו, חכם משה שליט"א בבתי גוואי מתבטא ביתר חריפות, ואעפ"כ בציבור הוא מדבר בעדינות, הוא מרגיש לא מסוגל להתבטא ישירות כנגד דעת תורה של רבנים אחרים... [היה גם מכתב שהוא שלח להגרד"ל בנושא, שהגיב עליו בכתב ידו, משום מה עוד לא פורסם].כל הדרשה הזו יכלה להתקבל בזרועות פתוחים גם בכינוס שהיה בנדבורנא ביום ראשון.
לא ראיתי משהו ששאר הרבנים לא היו חותמים עליו ג"כ
קראתי@יעקבי תקרא שוב את הודעתי,
בסדר גמורזו דעתי מהיכרות עם מו"ר הגריח"ס שליט"א
נו נו... נחיה ונראהואני מוכן כמעט להמר על חתימתו על המכתב הבא בנושאים אלו, למורת רוחם של אחרים
אני מצטט את מה שאמר לי בנו, ת"ח חשוב שנאמן עלי מאוד.וזה שהוא לא מגיע לכנסים מסוג זה, זה לא מהיום כמו שכבר כתבתי
בכל אופן בהיות שבודאי לא ניחא לו להיות כעומד בפרץ בנושא הזה, אבקשך שתפסיק לצטט ממנו, כדי שלא אצטרך להגיב עוד
ואז, תודה שטעית?!נחיה ונראה
כמובן תלוי מה המכתב...ואז, תודה שטעית?!
וגם דברי עומדים על כנם.אבל מה שכתבתי במקומו עומד, ודי בזה
יש הבדל בין תמונה שכל כולה יצירת הבינה לבין הוספה עליהלתשו"ל @זקני דרום וגם @דברי מלך שכל פרט קטנטן בעצרת מדיר את מנוחתו
למי שמכיר את הרב @דרופתקי דאורייתא יודע שהוא מהקרובים ביותר לגאון היח"ס שליט"א. ויודע דעתו היטב.וגם דברי עומדים על כנם.
והבוחר יבחר.
מעין מה שקרה כאן:
תאמר לי, איזה הוכחה תניח את דעתך?יש הבדל בין תמונה שכל כולה יצירת הבינה לבין הוספה עליה
מסמכים מאומתיםתאמר לי, איזה הוכחה תניח את דעתך?
האמתתאמר לי, איזה הוכחה תניח את דעתך?
חזק וברוך, על כל תמונה תוכל לטעון בינה מלאכותית, נכון?האמת