עת שערי רצון
חבר בכיר
לאיזה ''מערכה''?מרן הראש"ל הגר"י יוסף
מתנגד בתוקף!
וטוען שמי שיודע ומבין זה מזיק מאוד למערכה!
לאיזה ''מערכה''?מרן הראש"ל הגר"י יוסף
מתנגד בתוקף!
וטוען שמי שיודע ומבין זה מזיק מאוד למערכה!
כי רק בחורים ספרדים נעצרו עד כהעצם 'שיווק' גזירת הגיוס כ'גזירה עדתית' היא לא נכונה, כי הגזירה הושתה בפועל על כולם.
התפיסה שכביכול הציבור הספרדי הוא חלש יותר שייכת לזמנים עברו, וב''ה לרוב ככל הבחורים יש גב חזק הן מכח עצמם והן מכח משפחותיהם.
זכורני לפני כמה שנים, שהיה הפגנה גדולה בגאולה, והוזמן לשם ר' אליהו הנ"ל, ואחרי שירד מהבמה, חבר שלי שהוא תלמידו ליווה אותו ואני הצטרפתי, הוא רטן על כך שלא נתנו לו להיות 'אחרון הדוברים' כדי שהוא ילהיב את כל הציבור להשתולל ולרוץ ללשכת הגיוס... ועוד כיו"בהגר"א טופיק שליט"א ראש ישיבות 'באר יהודה'
אולי כי הם פחות נמצאים בנתב"ג?כי רק בחורים ספרדים נעצרו עד כה
בחורים מחברון פונויז' וולפסון וכו' לא ייעצרו בעתיד הקרוב
בהודעתך זו אתה מזכיר את הבן השלישי בהגדה של פסח 'אחד תם'.[גיסי לומד בפוניבז' וסיפר לי שכעשרה אשכנזים מהועד שלו קיבלו צווי גיוס, אם הם יהיו כרגע בנתב"ג הם לא יזכו להיות בני חורים בליל הסדר הקרוב, למרות היותם אשכנזים].
אז פשוט צריך להיזהר מלצאת לחו"ל במקום לעשות הפגנות, לא?אולי כי הם פחות נמצאים בנתב"ג?
[גיסי לומד בפוניבז' וסיפר לי שכעשרה אשכנזים מהועד שלו קיבלו צווי גיוס, אם הם יהיו כרגע בנתב"ג הם לא יזכו להיות בני חורים בליל הסדר הקרוב, למרות היותם אשכנזים].
דווקא נראה שהפעם כן... ברוך ה'.בלי כיסוי תקשורתי נורמלי
הדברים שלפני 5 שנים והדברים של היום אינם אותו דבר, הציבור הספרדי פעם היה חלש יותר, כיום הציבור כולו חזק ואיתן.זכורני לפני כמה שנים, שהיה הפגנה גדולה בגאולה, והוזמן לשם ר' אליהו הנ"ל, ואחרי שירד מהבמה, חבר שלי שהוא תלמידו ליווה אותו ואני הצטרפתי, הוא רטן על כך שלא נתנו לו להיות 'אחרון הדוברים' כדי שהוא ילהיב את כל הציבור להשתולל ולרוץ ללשכת הגיוס... ועוד כיו"ב
כך שמה שכתבת בשמו מוזר לי בתכלית
אציין כי איני מכירו כלל, ומה שכתבתי הוא ממה ששמעתי באוזניי בפעם היחידה שראיתי את הרב הנ"ל
שלחו ליאגב באתר של הכותל לא מוזכר כלום לגבי ההפגנה ומינה תלמד שהרב זעפראני לא ישתתף.
התפרסם בקבוצה דיגיטלית רשמית של ש"סשלחו לי
לא יודע היכן התפרסם
*מבית הגאב"ד הגרש"י זעפרני נמסר:*
"במשך היום פנו ישיבות וכוללים לבית הרב בשאלה אם להשתתף בעצרת היום, ונמסר כי הגאב"ד לא ישתתף בעצרת. כמו”כ החתימה של הרב הושגה שלא ביושר, לאחר שנאמר לרב שהעצרת היא תפילת יום כיפור קטן של ערב ר’’ח בראשות חכמי וגדולי ישראל, מו״ר הגר”א סלים ומועצת חכמי התורה. הרב לא מורה מה לעשות בנושא כלל".
???יש כבר תמונות מהעצרת?
איך תמונות אם לא היה אנשיםיש כבר תמונות מהעצרת?
הגר"מ צדקה, הגר"י כהן רב שמואל הנביא, הגר"ל גלזר, הגר"א עפג'ין, הגר"י עדס המקובל, הגר"מ טולידנו שליט"א ועוד השתתפו.
אז זה לא 'רבבות'לפי מה שמתפרסם כעת, קרוב ל 4,000 איש השתתפו בעצרת.
אבל עם כזה כשלוןאז זה לא 'רבבות'
כמו שעצרת המליון, לא היה מליון איש, וגם לא קרוב לזה
כשמרמים את גדולי ישראל,המנחה דיבר על גדולי ישראל שליט"א שאינו מגיע לעפר כפות רגליהם.
אוי לה לאותה בושה, אוי לה לאותה כלימה.
כולם צריכים לבקש מחילה מחכם צדקה שביזוהו ככה.
את הגר"מ צדקה שליט"א אף עסקן לא מנהל, אלא ההיפך הוא היוזם כי כך הוא חושב.
זו היתה הפגנה של 2,000 איש