כותל המזרח
מנהל
לתועלת העמארצי"ם מי זה הש"צ ?
הג''ר אברהם סלים ?לתועלת העמארצי"ם מי זה הש"צ ?
אכן כן.אולי,
מישהו יודע ?
שעות לפני כניסת השבת, נעצר תלמיד ישיבה נוסף
שוב פעם בתלמיד ישיבה מבני עדות המזרח, תלמיד ישיבת באר יהודה בירושלים. הוא נעצר בידי משטרת התנועה והועבר לידי המשטרה הצבאית.
יש לך רב? תשאל אותו.קבלתי צו גיוס אני לא יודע מה לעשות אולי בסופו של דבר אתגייס הרי ממילא אני לא יושב ולומד ומגן על העולם מה אומרים??????????
אני לא מכיר אותך, וגם לא יודע להיכן אתה רוצה להוליך את הדברים כאן,אבל אני לא חושב שיש מאיפה שאני נמצא לאן לרדת
אז אם (לפי מה שאתה טוען) אין לך לאן לרדת, ממילא יש לך רק להיכן לעלות !אבל אני לא חושב שיש מאיפה שאני נמצא לאן לרדת
תפנה למישהו שאתה סומך עליו, שיוכל ליעץ לך.קבלתי צו גיוס אני לא יודע מה לעשות
אולי תנסה אצל הקב"ן.אבל אני לא חושב שיש מאיפה שאני נמצא לאן לרדת
תברח מהצבא כמו בורח מאש . תברח כל עוד אתה חי . רשעים קרויים מתיםקבלתי צו גיוס אני לא יודע מה לעשות אולי בסופו של דבר אתגייס הרי ממילא אני לא יושב ולומד ומגן על העולם מה אומרים??????????
בקעמפ של ישיבת מאור התורה.מתי אמר את זה?
כלומר, מחלוקת ר' דוד כהן ור' אסקופה הנדרסת לרגליו, לחיי.לגוש"ע, קשה לי להאמין שבזמן הגרא"מ שך זה היה מציאותי
בסדר גמורכלומר, מחלוקת ר' דוד כהן ור' אסקופה הנדרסת לרגליו, לחיי.
אני מקווה שזה בסדר שאני סומך יותר על ר' דוד כהן...
תשאל את כל בחורי ישיבת 'מאור התורה' שהדבר נאמר בפניהם.בסדר גמור
אני לא שמעתי ממנו, ולדעתי לא מסתבר שזה נכון [= לא מסתבר שהוא אמר כן]
בחורי מאור התורה אינם כ"כ מצויים בליקוואוד....תשאל את כל בחורי ישיבת 'מאור התורה' שהדבר נאמר בפניהם.
ועליך ועל שכמותך נאמר ... באמת צריך לרדת לרמה הזו?אלא שעליך ועל שכמותך נאמר, שגם אם תשמע באוזניך, תגיד שאולי זה היה בדרך, לא ידע, לא ראה ולא שמע.
אומרים לא היה לא נברא, לא ראה לא ידע ולא שמע,בחורי מאור התורה אינם כ"כ מצויים בליקוואוד....
ועליך ועל שכמותך נאמר ... באמת צריך לרדת לרמה הזו?
לא אמר כזה דבר...אומרים לא היה לא נברא, לא ראה לא ידע ולא שמע,
ובסוף טוענים על הורדת רמה...
אני מעיד כמו כל שאר בחורי ישיבת מאור התורה.אם יהיה עדות מבוררת לכך