נניח ואתה צודק והרב יצחק מתקיף שלא כהלכה את מי שחולק עליו למה זה תפקיד שלך להתערב/לחנך/להתקיף בחזרה, איננו בדרגתו, אולי מה שמותר לגדול בישראל אסור לנו, אתה מעיז לקחת את הסיכון של ביזוי ת"ח רק כי הוא התקיף את רבך שיהיה ברור גם אם זה הפוך שגדול בישראל יתקיף את הרב יצחק תלמידי הרב יצחק צריכים להיזהר בכבוד אותו גדול בישראל תלמיד חכם...
במאה ה-18 הייתה מחלוקת אדירה בין ר' יונתן אייבישיץ ליעב"ץ עם התקפות קשות והגדירו את ר' יונתן אייבישיץ כשבתאי צבי וכו' וכן הפוך, ואמרו אז שלמעיישה היעב"ץ ור"י אייבשיץ נהנים מהשכינה למעלה בגן עדן,כי כוונתם הייתה לשמה.... אבל המשבקי"ם והנייעסנים (בזמננו יתכן שהיו כותבים חלק מלבלרי הפורומים...) נמקים בגיהנום כי התערבו במחלוקת לא להם, וביזו ת"ח מתוך נגיעה אישית...
בסוף גדולי ישראל בקיאים בהלכה ויודעים מה לומר ומה אסור לפי החפץ חיים מותר במחלוקת לש"ש אפי'לדבר בגנותו בכללים מסוימים....
אני מציע שכ"א ישאל את רבו גם מהרשימה הארוכה ש'נגד' הרב יצחק ויבדוק אצלם אם מותר לכתוב את מה שהוא כתב על הרב יצחק אם הם מסכימים איתו (כמו לקנטר וכו' עפ"ל..) תראו את מי שנקרא הכי גדול בציבור הספרדי לכל הדעות חכם משה צדקה איך הוא מתייחס לרב יצחק אז האם שווה לקחת את האחוזים ולהסתכן באפיקורסות??????
ול-
@משיב כהלכה (הבחירת שם הזאת בכוונה שגם מי שלא מסכים עם זה יצטרך להיכנע ולכתוב לך?!?!?!) אני לא כתבתי את דבריי על ת"ח שחולקים על הרב עובדיה/ הרב יצחק ר' חיים וולאזין ברוח חיים על אבות כותב שאסור לתלמיד לקבל דברי רבותיו כשחולק עליהם... רק כלפי אותם אלו שמטרתם להתנגח ואני לא יודע מי אלו אני נראה לי יכול לזהות לחשוב אבל בסוף לב יודע מרת נפשו מה האמת או שחי בהכחשה גמורה.....