עת שערי רצון
חבר בכיר
ובדיוק על זה צעקו עיין מ''ש בזה בפורום השכן, כל מיני שטויות והבלים לרובאנשים לא מטומטמים ורבנים לא משקרים, פשוט אותו רב יאמר את דעתו שהיא לא כמו הרב עובדיה.
ובדיוק על זה צעקו עיין מ''ש בזה בפורום השכן, כל מיני שטויות והבלים לרובאנשים לא מטומטמים ורבנים לא משקרים, פשוט אותו רב יאמר את דעתו שהיא לא כמו הרב עובדיה.
יש מושג של עיקר וטפל (מה גרוע ממה)דבר ראשון זה לא שפה רחובית,
קראתי קצת ומאד מוזר כל האריכות על השמחה בשמים שמעמידים האמת לחכמים ולכן אפשר לחלוק על כל החכמים שנפטרו כי הם שמחים בשמיםהנה מצאתי כעת בפורום השכן ...
כרגיל, חוזרים על אותם שטויות על קבלת הוראות מרן וכו'.
מתי, יסבירו להם, שגם הרב מרדכי אליהו, וגם הבן איש חי והאור לציון, סוברים שהם הולכים כמו מרן, ולא חולקים על קבלת הוראות מרן. רק שהם תפסו את זה בצורה אחרת. אלא על כרחך, יש לנו כאן קבלת הוראות מרן הרב עובדיה/הרב יצחק.
לדבר בשיעור כלפי קהל רב של אנשים ולומר "לעזאזל" זה שפה רחובית.
מי שמסתכל על גדול בישראל ת"ח בצורה מקטינה, מזלזלת רק בגלל שהוא נחלק בחריפות רבה גדול ישראל נקרא שמתערב במחלוקת לא לו...מזה שציטטת אותי אני מניח שאתה מדבר אלי, אבל אינני מצליח להבין מה אתה רוצה ממני. היכן ניסיתי לחנך את הרב יצחק יוסף, היכן תקפתי בחזרה, היכן זלזלתי בכבודו?
אני מאמין בתורה שיגיעה בה 60 שנה מזככת ומתקנת את האדם....ועליך התמיהה היא פי כמה - אתה לא יודע מי אלו אבל מיהרת להכריז שהוא תוקף רק את אלה שחולקים כדי להתנגח?
במיוחד שהיה לך איזה תיאור מרתק והזוי שבו תיארת את הרב עם הגלימה מגיע לשבת באופקים ואנשים נהנו מסיפורי מעשיות ומהתקפות על אחרים...
מי שמסתכל על גדול בישראל ת"ח בצורה מקטינה
תלוי לאיזה אדם,אני מאמין בתורה שיגיעה בת 60 שנה מזככת ומתקנת את האדם....
אני מאמין בתורה שיגיעה בה 60 שנה מזככת ומתקנת את האדם
יש לך אימות לדברים, ששלח את בניו ???אותי זה לא מצחיק כלל.
והדברים הללו תמיד היו קיימים, עוד בחיי חיותו של הגר"ע ששלח את בניו להגיה ולהשחית סידורים, רק שכעת זה צף בצורה בוטה.
זה לא מצחיק כמות הליקים שקיבל
הוא אשר דיברתיאני התכוונתי לעדות בנו הרב יצחק.
כל אחד בוחר לצטט את מה שהוא מתחבר וכלפי זה גם ניתנה הבחירה...אם לא שמת לב, מה שהבאתי הוא ציטוט של מי שנכח בדרשה.
וגם בדבריו לא היה שמץ זלזול, הוא תיאר עובדות פשוטות.
אם לא נוח לך עם תיאור המציאות, זה כבר משהו אחר.
מצער לראות שרב מדבר בשיעור ככה בשפה רחובית.
גם אם טענתו עקומה ולא נכונה ויש שיאמרו בעיקר מצחיקה, תנוח דעתך המרחק מגיהאד יהודי גדול ואתה יכול להפיג את "דאגתך הכנה"......זה לא מצחיק כמות הליקים שקיבל
מדאיג עוד שנייה אנחנו בג‘יהאד יהודי