האם לחכם עובדיה יוסף היה חברותא?

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
לא ראיתי עכשיו את הסרטונים הנ"ל, אך ידוע חילוקי הגרסאות ביניהם

לענ"ד לא פליגי

מה שמר מגדיר 'חברותא' מר מגדיר 'מרן האבא עבר איתי על הספרים'
גם בסרטון הרב יצחק יוסף שליט"א אומר שמרן זצ"ל למד חברותא עם הרב יעקב יוסף זצ"ל ושלמד עמו חברותא יותר מכל האחרים ועכ"פ ודאי שהנך צודק ומה שהרב יצחק יוסף שליט"א אומר שלא היה למרן חברותא הוא עניין אחר כלומר ת"ח בסדר גודל שלו שלמד עמו דרך קבע. וגם מה שהרב יצחק יוסף אומר חברותא אין הכוונה שלו רק כדרך שמדברים שקוראים ללומדים ביחד חברותא.

כלומר ת"ח בסדר גודל שלו שלמד עמו דרך קבע.
בכתבה שהתפרסמה במשפחה שבה התראיין באופן אישי (לפני ככ''ב שנה בערך) בחיי הגרע''י אמר שהחברותא שלו עם הציץ אליעזר במשך כמה שנים הייתה מוגדרת אצלו "שנות השבע".

בכתבה שהתפרסמה במשפחה בחיי הגרע''י אמר שהחברותא שלו עם הציץ אליעזר במשך כמה שנים הייתה מוגדרת אצלו "שנות השבע".
ייש"כ גדול,
רק הסברתי כוונתו שמחד אומר שלא היה ומנגד אומר שהם למדו חברותא עם אבא שלהם ולא הבעתי דעתי כי אין לי בזה עניין גם אין לי מספיק הכירות עם העניין. עכ"פ ממה שאתה מביא נשמע שגם לפי הגדרת הרב יצחק יוסף היה לו חברותא.

אני לא מבין את האינטרס לומר שלמרן לא היה חברותא, בעוד מרן הגר"ד מעיד בתוקף על כך.

מילא בעניין הבמבה, אולי יש להכחשת עדותו של מרן הגרד"י עניין הלכתי, אפשר קצת להבין.

אבל לבוא ולהכחיש סיפורים שבאמת, אין נפקותא למעשה אם היה כך או אחרת - למה זה טוב?!

ומה הענין לומר שלמד חברותא עם מרן שנים?
למרן זצוק"ל היו הרבה חברותות ולא עליו המדובר.

לחכם עובדיה יוסף, שעליו מדובר, לא ראינו מי שאמר שלא היה לו חברותות.
שני בניו אמרו בקולם שהיה לאביהם זצ"ל חברותות.

ומה הענין לומר שלמד חברותא עם מרן שנים?
כנגד ענין זה יש ענין לומר שלא!

יפה מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הפעם דייקת!!!

תימצת בדיוק את המטרה!!!!!

יש עניין לומר לא, על כל מה שמרן הגר"ד אומר כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כמה חיכינו ליום הזה שתכתוב זאת בפירוש!!!!!

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
ראשי תחתית