לא חושב בכלל.
זה ממש ההפך ממה שאמרתי, אני חולק באופן עקרוני על הגישה של אריות קשורים בחוט שכל מה שיש זה רק חוט וכל מה שצריך זה אומץ ונחישות, יש בעיות עומק ויסוד הרבה יותר חמורות ממה שרגילים לומר, ואני לא רואה שהם יפתרו מאליהם בלי אנשים ענקיים ממש והמון מסירות נפש ציבורית.
אם כל ראשי הישיבות הנ"ל וכו' עולם התורה הספרדי יעלה קצת, אולי, אבל יאבד את כל אלו הלומדים ומצליחים במוסדות האשכנזים, ואלו, נרצה או לא נרצה, הם הדור הבא של המנהיגות שלנו.
רק התעוררות עמוקה, מסירות נפש ועקשנות, כח רצון עצום והמון המון חשיבה והתבוננות - יהפכו את עולם התורה הספרדי למשהו שיכול להתחרות בשכנים מעבר לכביש, ואז כל אלו שגרים שם יבואו אלינו, פשוט כי כולם מעדיפים את הבית...
אבל, בניגוד לכל הפסימיות הזו, אני חושב שהשינוי בישיבות ממש מעבר לפינה, המהפכה שהתרחשה בגיל הצעיר פשוט תלך ותתבגר, אוטוטו כל המוסדות האלו צריכים לשלוח לישיבות ומה יהיה אז? האשכנזים יקבלו את כל אלו? הם ילכו לישיבות הקיימות היום? ודאי שלא.
אוטוטו יעמוד מורינו הגאב"ד ודעימיה יקימו את הישיבות הספרדיות הטובות ביותר, משהו חדש לגמרי ועוצמתי יותר מכל מה שהכרנו, טוב ואיכותי, עם רמה לימודית ללא פשרות ויראת שמים וחן אמיתי.
זה ממש קרוב, כרגע הם אוחזים בכיתה ו', עניין של שנתיים שלוש מקסימום.