אפשר 5 דוגמאות שמביאו כסייעתא?
ולא בתרו"מ, כי שם לא היה לו מישהו אחר (יחסית), זה כמו שביבי"א ח"ט הוכרח להזכיר "אברך אחד" לגבי אילו מרן היה רואה ראשונים היה חוזר בו
תגיד לי בבקשה איזה ספרים חיבר הגר"ח קנייבסקי עצמו (לא ספרים בשמו שכתב איזה נודניק שהטריד אותו עם שאלות מטופשות בכדי לקבל תשובות בראשי תיבות...) בענייני או"ח יו"ד אה"ע וחו"מ, שיכל מרן הגרע"י להזכירו??
אין אפילו אחד כזה, אתה סתם מבלבל את המוח עם הטענה הזאת. מרן הגרע"י לא כתב הרבה (עכ"פ בספריו המודפסים) על עניני עגלה ערופה, קידוש החודש, כלי המקדש, כותים, חגבים, ועוד כיוצ"ב (אם אתה באמת בקי בספרי הגרח"ק אז אתה יודע לאיזה ספרים אני מתכוין).
וספר שונה הלכות הוא קיצור של המשנה ברורה בלי חידושי הלכה.
אז איפה בדיוק רצית שהוא יזכיר אותו???
אז המקום היחיד שמצא מרן הגרע"י להזכירו היה בספרו על תרומות ומעשרות.
ולפי זכרוני גם מביאו באיזה מקומות בלשון כמו "הר"ח קנייבסקי מב"ב" וכדו', משל היה איזה "אברך" (וק"ל).
אוי ואבוי, הוא כתב "הרב רבי חיים קניבסקי מבני ברק", איזה זלזול ה' ישמור ויציל!!!!!!!! לפחות קרא לו "רב" , אף פעמיים, ואף התנדב להודיעך שהוא מבני ברק.
להזכירך בספר ארחות רבינו (על הסטייפלר) בשיחות עם הגרח"ק, כתב שצריך לצאת נגדו על הפסקים שלו (שמיטה).
וכתוב שם שהספר יביע אומר הוא לא טוב בשביל התורה שיש בו!!!
וכתב עוד שם "שהוא מסתמך על תשובות מספרים שלא מקובלים ולא חשובים ושאי אפשר לסמוך עליהם כגון איזה מחבר ממצרים וכדומה". (רק שתבין את הזלזול גם נגד גדולי דורינו ורבותינו מלפני מאה ומאתיים ושלש מאות שנה!!!)
ושהיה רגיל לקרוא לו "עובדיה" בדוקא בלי התואר "רב", אבל על הגרש"ז והגרי"ש (שהם בני גילו של מרן הגרע"י) היה אומר עליהם "הג"ר".
ושפעם אחת בא מרן הגרע"י אל ביתו של הסטייפלר ולא ידע אם לתת לו להיכנס או לא, ובסוף כשנכנס הוא לא נתן לו את היד...
ועל כולנה, תזכיר לי מקום אחד רק אחד ויחיד שהגרח"ק מזכיר בספריו את מרן הגרע"י????