משיב כהלכה
חבר בכיר
נראה שאתה בוחן ליבות וכליות...
מה שמשעשע כאן הוא הסבל שעל פניו. אם כי יתכן שזו הבעת פנים קבועה אצלו, איני יודע.
נראה שאתה בוחן ליבות וכליות...
אל תגזים, סבל??מה שמשעשע כאן הוא הסבל שעל פניו.
ביכנ"ס מרוקאי שעושים קדושה של ימים נוראים בחלוקת מילים, נאאאאאאאנא-נא-נא-עעע -קדישך, ווווווווווווהההההה-נעריצך וכו'
אל תגזים, סבל??
יש גם מצב ביניים, לא למשוך מידי ולא להריץ מידי.הציבור הגיע להתענג על התפילה ולא לברבר הברות מקוטעות במהירות של מטוס קרב.
יש גם מצב ביניים, לא למשוך מידי ולא להריץ מידי.
אגב -
ואגב -
טוב !!!(ולכל היותר יוסיפו לו קצת מים)
לא נשמע שהוא בכה בגלל זה, ואני יודע טוב מאוד מה זה מוזיקה מרוקאית!העומד ליד הרב אלבז הוא אביו של הילד, הזמר והנגן אלירן אלבז, טבעי שיתרגש מהביצוע של בנו.
לאחר מכן, הבן בעצמו מתרגש מהביצוע של אחיו הקטן.
מה שמשעשע כאן הוא הסבל שעל פניו. אם כי יתכן שזו הבעת פנים קבועה אצלו, איני יודע.
סבל זה לא נראה.אל תגזים, סבל??
בהחלט. כתבתי שזה משעשע לראות אותו מתייסר, לא כתבתי שזה לא לגיטימי.
ובסוף הוא קרא למשה ושאל אותו אם הוא שר למרן וענה לו שפעם אחת כן והיה קצר.
?בסך הכל שאל אותו שאלה מתבקשת.
ישר כח על ההבהרה! באמת תמהתי עד היכן יכולים להגיע...מבחינתי זה בסך הכל קוריוז משעשע שהכנסתי באשכול עדכונים, ותו לא. לאחר ששמעו לעצתך כאן המקום להבהיר שלא אני פתחתי את האשכול ולא אני ניסחתי את הכותרת.
הרב יצחק להתרשמותי אינו מבין ולא נהנה כלל מפיוט.לא ראיתי שהוא שומר על איפוק.
לדעתי הוא נהנה מזה כמו כולם.
להתרשמותי הוא אוהב פיוט, ואין סיבה שפיוט מרוקאי לא.
יש סרטונים דומים עם נוכחות שלו בהבדלות בחו"ל עם גדולי הזמר הירושלמי ונראה שם שהוא נהנה
אולי לא מבין, נהנה למה לא?הרב יצחק להתרשמותי אינו מבין ולא נהנה כלל מפיוט.
כל רגע תענוג צרוףוידאו משעשע... הגר"י יוסף שומר על איפוק לנוכח החזן המסלסל בקולו, קדושה בלחן מרוקאי.
הצג קובץ מצורף 15391
עכשיו אני מבין את "שפת הנטילת ידיים"...נ נ נ אינו תיבה כלל, אלא צליל בלבד שאינו נחשב הפסק
הקטע שאת הקדושה הארוכה הזו עוד עשו לכבודו....וידאו משעשע... הגר"י יוסף שומר על איפוק לנוכח החזן המסלסל בקולו, קדושה בלחן מרוקאי.