י יעקבי חבר בכיר הצטרף 24/4/25 הודעות 2,016 היום ב-15:28 #31 התורה אמר: כוונתו לחץ כדי להרחיב... אלישמע אמר: זה לא מצחיק, זה עצוב מאד. לחץ כדי להרחיב... יעקבי אמר: ואם אתה מחפש תשובה, תנסה שם. לחץ כדי להרחיב...
התורה אמר: כוונתו לחץ כדי להרחיב... אלישמע אמר: זה לא מצחיק, זה עצוב מאד. לחץ כדי להרחיב... יעקבי אמר: ואם אתה מחפש תשובה, תנסה שם. לחץ כדי להרחיב...
י יעקבי חבר בכיר הצטרף 24/4/25 הודעות 2,016 היום ב-15:29 #32 אלישמע אמר: שם יאטו לך את הגלישה לחץ כדי להרחיב... או שלא יעלו את השאלה, או שיחסמו את המשתמש... יש להם הרבה דרכים.
אלישמע אמר: שם יאטו לך את הגלישה לחץ כדי להרחיב... או שלא יעלו את השאלה, או שיחסמו את המשתמש... יש להם הרבה דרכים.
א אלישמע חבר בכיר הצטרף 10/4/25 הודעות 2,976 היום ב-15:30 #33 יעקבי אמר: או שלא יעלו את השאלה, או שיחסמו את המשתמש... יש להם הרבה דרכים. לחץ כדי להרחיב... הרבה דרכים למקום.
יעקבי אמר: או שלא יעלו את השאלה, או שיחסמו את המשתמש... יש להם הרבה דרכים. לחץ כדי להרחיב... הרבה דרכים למקום.
ה התורה חבר חדש הצטרף 1/11/25 הודעות 134 היום ב-15:31 #34 יעקבי אמר: או שלא יעלו את השאלה, או שיחסמו את המשתמש... יש להם הרבה דרכים. לחץ כדי להרחיב... אלישמע אמר: הרבה דרכים למקום. לחץ כדי להרחיב... זה לא גובל בלשוה"ר ?!
יעקבי אמר: או שלא יעלו את השאלה, או שיחסמו את המשתמש... יש להם הרבה דרכים. לחץ כדי להרחיב... אלישמע אמר: הרבה דרכים למקום. לחץ כדי להרחיב... זה לא גובל בלשוה"ר ?!
י יעקבי חבר בכיר הצטרף 24/4/25 הודעות 2,016 היום ב-15:33 #35 התורה אמר: זה לא גובל בלשוה"ר ?! לחץ כדי להרחיב... מה אתה אומר? חשבת על השאלה לפני שכתבת אותה?
א אלישמע חבר בכיר הצטרף 10/4/25 הודעות 2,976 היום ב-15:34 #36 התורה אמר: זה לא גובל בלשוה"ר ?! לחץ כדי להרחיב... בהנחה וזה מה שהם עושים, אין בזה לשה"ר. עכ"פ תבדוק אותם, ואם אני טועה אכתוב שזו טעות.
התורה אמר: זה לא גובל בלשוה"ר ?! לחץ כדי להרחיב... בהנחה וזה מה שהם עושים, אין בזה לשה"ר. עכ"פ תבדוק אותם, ואם אני טועה אכתוב שזו טעות.
י יעקבי חבר בכיר הצטרף 24/4/25 הודעות 2,016 לפני 36 דקות #37 התורה אמר: רבותי אני מהדר אחר תשובה עניינית לגופו של עניין לחץ כדי להרחיב... כנראה שאתה לא באמת מהדר אחר תשובה עניינית לגופו של עניין או שכבר ניסית בפורום חסידי הרב יצחק, רק שלא הסכימו לאשר את הנושא.
התורה אמר: רבותי אני מהדר אחר תשובה עניינית לגופו של עניין לחץ כדי להרחיב... כנראה שאתה לא באמת מהדר אחר תשובה עניינית לגופו של עניין או שכבר ניסית בפורום חסידי הרב יצחק, רק שלא הסכימו לאשר את הנושא.