א אלישמע חבר קבוע הצטרף 10/4/25 הודעות 932 היום ב-08:18 #41 אביעד אמר: יעקב משה טולידאנו היה שפל שבשפלים אפשר לקרוא על מעט ממעלליו בספר חזון טברימון של משה הלל והתמיכה בו למשרת ראשון לציון הינה אחד מהמעשים היותר משונים לחץ כדי להרחיב... לא ברור לי שחכם עובדיה ידע על מעלליו, רק להזכיר שחזון טברימון נדפס רק עכשיו.
אביעד אמר: יעקב משה טולידאנו היה שפל שבשפלים אפשר לקרוא על מעט ממעלליו בספר חזון טברימון של משה הלל והתמיכה בו למשרת ראשון לציון הינה אחד מהמעשים היותר משונים לחץ כדי להרחיב... לא ברור לי שחכם עובדיה ידע על מעלליו, רק להזכיר שחזון טברימון נדפס רק עכשיו.
י ידידיה חבר ותיק הצטרף 8/12/24 הודעות 1,186 היום ב-12:16 #42 אלישמע אמר: לא ברור לי ש... ידע לחץ כדי להרחיב... כפי שנאמר כבר לא ראה לא שמע לא ידע...
ה המעורר חבר קבוע הצטרף 22/1/25 הודעות 211 היום ב-12:39 #43 אלישמע אמר: לא ברור לי שחכם עובדיה ידע על מעלליו, רק להזכיר שחזון טברימון נדפס רק עכשיו. לחץ כדי להרחיב... חוץ מהזיופים היו לו עוד מעללים, ראה בפורום אוצה"ח בערכו כגון מה שהתיר ריקודים מעורבים
אלישמע אמר: לא ברור לי שחכם עובדיה ידע על מעלליו, רק להזכיר שחזון טברימון נדפס רק עכשיו. לחץ כדי להרחיב... חוץ מהזיופים היו לו עוד מעללים, ראה בפורום אוצה"ח בערכו כגון מה שהתיר ריקודים מעורבים