אצלנו אספו ילדים מהשכונה לחברת תהילים ...מכיתות ז'
אצלנו אספו ילדים מהשכונה לחברת תהילים ...מכיתות ז'
לא מדובר על חיידר של כת העציציםאפעל בל"נ לידע את נשיא הת"ת מרן הגר"ע אוירעבך שליט' בענין חמור ונורא זה.
השאלה אם זה מוסמך בודאות?
בור ששתית ממנו פפסי אל תשפוך בו בקרן...לא מדובר על חיידר של כת העציצים
כי אין לבוא אל שער המלך בלבוש שן וקרן ...בור ששתית ממנו פפסי אל תשפוך בו בקרן...
הוא פשוט הגיב בלי כוונה מהניק של העצנקיות והתוצאות בהתאם.לא מדובר על חיידר של כת העציצים
לא מדובר על חיידר של כת העציצים
בור ששתית ממנו פפסי אל תשפוך בו בקרן...
החיידר בנשיא' מרן הגר"ע שלי'הוא פשוט הגיב בלי כוונה מהניק של העצנקיות והתוצאות בהתאם.
מחילה, סמכתי על דברי הרב הקשו"ר וניסיתי ללמד עליך זכות, על כן נא ונא לומר סלחתי.החיידר בנשיא' מרן הגר"ע שלי'
והרב אהרן רפאלי מרבה להתעייץ עם מרן הגר"ע שלי'
למה להמציא דברי' שאינ' נכונים?
תשקול אם כן לפעול בשיתוף פעולה עם מרכזי בריאות הנפש, ובפרט עם הנהלת כפר שאוליכול להעיד על כמה וכמה מיקרי פקו"נ שניצלו בזכות זה ועל בחורים שנפתחו רגשית כנ"ל ויש עוד הרבה מה להאריך...
חוץ מלעקוץ יפה או חוסר מודעות אין כאן כלום! ועי' להרב נקודת האמת מה שכתב בזה נקודה אמיתית וכואבת!תשקול אם כן לפעול בשיתוף פעולה עם מרכזי בריאות הנפש, ובפרט עם הנהלת כפר שאול
ידידנו הדגולחוץ מלעקוץ יפה או חוסר מודעות אין כאן כלום! ועי' להרב נקודת האמת מה שכתב בזה נקודה אמיתית וכואבת!
יש מקומות יותר מתאימים, ראה מה שפורסם האידנא בפורום לבקר.תשקול אם כן לפעול בשיתוף פעולה עם ... הנהלת כפר שאול
יש מקומות יותר מתאימים, ראה מה שפורסם האידנא בפורום לבקר.
לציבור רבני ופעילי לבקר בהיכלו יצ"ו
קו הייעוץ הדיסקרטי של לבקר בהיכלו יתוגבר אי''ה לאורך כל ימי המלחמה במענה נרחב, בדגש על מענה למקרים חרדה וטראומה, בעקבות פגיעות ונפילות ל''ע ובאופן כללי.
הפנייה לקו היא ע"י חיוג לקו לבקר בהיכלו בטל' 02-632-3333 שלוחה 3.
בשורות טובות וישועות גדולות.
חבל שאתה לא מבין אבל יש מספיק בעיות בכל חברה שהיא ואפי' בישיבה הכי טובה, מספיק הורים פרודים, בחור כולה בן 17 עם חרדות
קצת טיפול ריגשי של בעיות טקט שתוקעות אותו בשידוכים הכבשה השחורה בבית התמודדות עם נסיונות כאלו ואחרים
בחור קצת סגור זה לא נורא אבל בחור שחסום זה בעייה שעם הזמן מתעצמת וכשהיא נפגשת בחיי נישואים... אז אחרי זה בוכים על העבר שלא טופל
ולך תדע על מה זה יושב ולמה בחור בגיל אנרגטי שכזה הופך למופנם
או אפי' חוסר הכלה של מישהו אחר
או סתם בחור שראה הורים הולכים כאסח' רציני
וזה מעט מן המעט
מקווה שהובנתי
מודה ומתוודה שגם ממרומי גילי עדין לא שמעתי טענה נפלאה ועצומה זו, שבעצם הענין בתתי"ם הוא להציל בחורים מליטול את נפשם (כפי שמשתמע להדיא מדבריך שאתה מכיר מקרים של פיקו"נ שניצלו בזכות שהכירו בחור במסגרת ההליכה לת"ת)חוץ מלעקוץ יפה או חוסר מודעות אין כאן כלום! ועי' להרב נקודת האמת מה שכתב בזה נקודה אמיתית וכואבת!
ויש לחקור אם זה סימן או סיבה וכו', ודון מינה ואוקי באתריןידידנו הדגול הצג קובץ מצורף 17922 הוא 'שור מועד' אין מה לעשות.
אני באמת מודה ומתודה ואני יסביר:מודה ומתוודה שגם ממרומי גילי עדין לא שמעתי טענה נפלאה ועצומה זו, שבעצם הענין בתתי"ם הוא להציל בחורים מליטול את נפשם (כפי שמשתמע להדיא מדבריך שאתה מכיר מקרים של פיקו"נ שניצלו בזכות שהכירו בחור במסגרת ההליכה לת"ת)
ממש ממש לאקראתי את הכל אני חושב,
אז בא נעשה סדר קטן:
א. בדרך כלל יוצאים לאסוף רק ישיבות גדולות.
אצלנו התחילו לדפוק השנה כבר בא' או ב' אדר, שבוע לפני התאריך הנ"ל, ולא רק ישיבה אחת או שתייםב. מתחילים פחות משבוע לפני יום פורים נגיד השנה זה היה יום רביעי שעבר.
יש כאן כמה מצעירי הפורוםממש ממש לא
הפוך, ישיבות גדולות בד"כ מתחילים ימים בודדים לפני פורים, כי עושים גם בפורים
בירושלים על כל פנים, ישיבות קטנות מתחילעם לדפוק באזור ר"ח אדר או כמה ימים אחרי
אצלנו התחילו לדפוק השנה כבר בא' או ב' אדר, שבוע לפני התאריך הנ"ל, ולא רק ישיבה אחת או שתיים
אלא הרבה ישיבות, הרבה בחורים
בשבוע שעבר דפקו אצלנו לפחות 2-3 פעמים בשעות 22:30-23:00
(לי אין נפ"מ כי אין לנו ילדים, אבל יש כאלה שזה מאוד מפריע להם)
ועוד דוגמא לטיעון מנצח:אולי רעיונית אתה צודק,
השאלה האם זה לא צורך הדור ?
כוונתי, אם זה גורם לשחרור מסויים, להתפרקות, וזה כבר נפרץ בהרבה מקומות (והרי לא תוכל לתקן את כל העולם),
אז אולי לא כ"כ חכם להיות הצדיק שבסדום ולהורות לבן שלך אתה אל תצא.
אלא מה, לבקש מהראשי ישיבות שיאסרו על התלמידים לצאת ? - אה"נ השאלה למה הם באמת מרשים, אולי הם מרגישים שזה נצרך, או אולי כל סיבה אחרת.
לעצם העניין, אם רוב ככל ראשי הישיבות והמשגיחים תומכים בזה, מה יש לנו לנסות לחלוק עליהם?!...
כבוד 'המבוגר האחראי', אנא אל תשבור לנו אותם, בסוף יצטרכו טיפולים נפשיים וידפקו בדלתך שתפתח ושור זועם יצא מולם ומדין הבא לנגחך יקיימו מאי דכתיב קרני ר' אגדע.יש כאן כמה מצעירי הפורום..
שמא כבודו יחשוב מחשבות טובות?כבוד 'המבוגר האחראי', אנא אל תשבור לנו אותם, בסוף יצטרכו טיפולים נפשיים וידפקו בדלתך שתפתח ושור זועם יצא מולם ומדין הבא לנגחך יקיימו מאי דכתיב קרני ר' אגדע.
ואגב אין קשר לגיל,כבוד 'המבוגר האחראי', אנא אל תשבור לנו אותם, בסוף יצטרכו טיפולים נפשיים וידפקו בדלתך שתפתח ושור זועם יצא מולם ומדין הבא לנגחך יקיימו מאי דכתיב קרני ר' אגדע.
בעיניין מה שאמרתי - אין כוונתי שעצם האסיפה היא שעוזרת בעניין אלא תורמת את חלקה בחיי החברה -עכשיו אני רואה שלא בדיוק על זה הייתה כוונת הדברים אלא על עצם האסיפה ועל זה השיג הרב קרן שור ורגל שגם ממרומי גילי עדין לא שמע טענה נפלאה ועצומה שכזו, ואם זה באמת ככה אודה ולא אבוש שצדק הרב קרן שור ורגל בטענתו
אבל עצם זה שבחור נרתם לטובת השני ושובר מעליו את מעטה הבושה והעצלות - כמובן במידת מה- אין לך רווח יותר טוב מזה!!
ועל בחורים שנפתחו רגשית כנ"ל
יש כאן כמה מצעירי הפורום
שטענתם הקבועה על כגון דא (או בכל ענין)
זה משהו כזה:
הרי זה הדור, ומה לעשות, כנראה זה צורך הדור, ולכן ראשי הישיבות יוזמים את זה, ולכן אין כלל מה לדון בזה
לדוגמא...