משיב כהלכה
חבר בכיר
אז מה אתה רוצה לומר
שמרן שליט"א שקרן???
אתה לא מתבייש???
אתה כותב בשמי שהוא שקרן ואז מוכיח אותי?
אני מציג בפניך את העובדות ותו לא! (זה גם לא ענין של שקר, אלא פעם אומר כך ופעם אומר אחרת)
אז מה אתה רוצה לומר
שמרן שליט"א שקרן???
אתה לא מתבייש???
כיום מרן שליטא שינה דעתו כנראה, והוא סובר שעדיף לברוח לחו"ל וגם מי שלא לומד וכו'.
מרן שליט"א אומר בפני קהל עם ועדה של רבנים חשובים מימינו ומשמאלו:
"אצלי בישיבה, יש לי ישיבה כבר הרבה שנים (חזון עובדיה), אני ראש ישיבה עשרות שנים, בחור שלא לומד בישיבה, אני מאיים עליו: מחכים לך בצבא, זה לא אצלי אוטומט, ואני משכנע אותו, תלך, יש מקומות טובים, אם זה ישיבות הסדר, מקומות כאלה.
בחור שלא מסוגל ללמוד, מנותק מהלימוד, יש כאלה לצערנו הרב, אז אני מתאפק איתו שנה שנתיים, אם ניסה ולא הצליח, בוודאי! צריך לשלוח אותו לשמה!" (לצבא השמד)
זה אומר שהוא כבר לא משגיח, כיון שכבר אינו רב העיר ירושלים.לא מכבר הוציא הגרש"מ עמר מכתב שמסיר את השגחתו ממפעל של בשר, האם זה אומר שהוא חוזר בו, או שהדברים השתנו.
אז איך הראיות שהוא מביא גם היום, מאחים של אביו הגר"ע יוסף, אם היה שינוי מפעם להיום?חביבי, גם בבדצי"ם יש שינויים, ואם תביא הקלטה שרב פלוני מאשר וממליץ על כשרות מסיומת לפני 10 שנים האם זה אומר שגם היום דעתו כן.
לא מכבר הוציא הגרש"מ עמר מכתב שמסיר את השגחתו ממפעל של בשר, האם זה אומר שהוא חוזר בו, או שהדברים השתנו.
הוא הדין לענין הצבא. ודי בזה למבין ולא למי שמחפש תמיד קושיות ובעיות.
חביבי, גם בבדצי"ם יש שינויים, ואם תביא הקלטה שרב פלוני מאשר וממליץ על כשרות מסיומת לפני 10 שנים האם זה אומר שגם היום דעתו כן.
יתכן שהמצב לא השתנה, אלא שנודע לו מה המצב.אבל מי שבכל זאת טוען שחלו שינויים בדעתו - יבוא ויבאר מה השתנה בצה"ל בעשרות השנים האחרונות, האם לפני 10 שנים המצב היה טוב יותר ביחידות החרדיות? או להיפך?
והמצב מאחי הגרע"י גם נודע לו רק עכשיו?יתכן שהמצב לא השתנה, אלא שנודע לו מה המצב.
יתכן שהמצב לא השתנה, אלא שנודע לו מה המצב.
אם אני מבין נכון, אתה טוען שבזמנו הרב הנ"ל עודד בחורים ללכת למקום סכנה רוחנית בלי לברר כדבעי?יתכן שהמצב לא השתנה, אלא שנודע לו מה המצב.
יש גם שמות?מסתמן - 9 נאומים יישאו הערב בכנס ראשי הישיבות של ועד הישיבות, 3 ליטאים, 3 ספרדים ו-3 חסידים.
כותרות ממומנות לא משנות מציאות.הפתעה ברגע האחרון
מרנן הראש"ל הגר"י יוסף והגר"ד לנדו יעמדו בראש הכינוס
פירסום ראשון ב'אמס': ראש ישיבת חזון עובדיה מרן הראש"ל הגר"י יוסף יעמוד בראשות הכנס הערב של 'ועד הישיבות', לצד מרן ראש הישיבה הגר"ד לנדו | ויהי בישורון מלך בהתאסף ראשי עם יחד שבטי ישראל שלום שטיין
ברגע גזירת הגיוס המרחפת מעל ראשם של תלמידי הישיבות, הערב יתקיים כנס של מאות ראשי ישיבות בראשות מרן ראש הישיבה הגר"ד לנדו, במפתיע, גם הרבנים הספרדיים מרן הראשון לציון רבי יצחק יוסף ומרן הרב סלים ישתתפו אף הם בכינוס.
כזכור, אמש נערך הכנס המרכזי בראשות גדולי ישראל מכל העדות. בהם מרנן האדמו"רים מגור, ויזניץ. צאנז וסערט ויזניץ, מרנן הגרמ"צ ברגמן והגר"י זילברשטיין. בתוך הכנס הבהירו האדמו"רים את עמדת אגודת ישראל שדורשת את מה שהיה כאן 77 שנים, כל בחור שבא לבקו"ם ומביא פתק שהוא לומד בישיבה, יקבל דיחוי (דחיית שרות לשנה). בלי יעדים, מכסות וסנקציות.
בודאירבינו מרן רה"י הגר"א סלים שליט"א ישתתף?