כשרות בד״ץ בית יוסף

על כל הוכחה כבודו מגיב שיש 'פשלות' לכולם.
אני חושב שההוכחות שהוצגו כאן כולל דוחות ותמונות מיקרי הוכחות לכל הדעות,
עכשיו חובת ההוכחה על כת"ר ש'ככה זה אצל כולם וכו' וכו'
כאמור לא סבא וסבתא אלא שוחטים שעדיין עובדים שם מעידים.

אולי באמת הטענות של כבודו יביאו לבר דעת אחד להוציא קונטרס בעניין עם תמונות ועדויות.
א. כתבתי לעיל מה הפרמטרים לפסול כשרות או להוריד אותה בדרגה (לא חושב שיש מי שחולק עליהם).
ב. הפאשלות שהובאו יש לכולם זו עובדה. כל מערכת (בטח גדולה) יש פאשלות. אצלך בבית אין? יש. ועדיין אתה אוכל בכל פה ממה שאתה מבשל.
ג. הסיפורים על נהלים מזלזלים וכדו - זה מה שאמרתי שאין דברים כאלו. מתי אתה רוצה לבוא לבקורת פתע? להוציא אישור ותגיד מתי מתאים לך? אם באמת אתה וכל החבורה דלעיל צודקים והנהלים לא ראויים / אין משגיחים / שוחטים שלא יודעים את העבודה / כל הסיפורים שהיו פה - אני אכתוב פה הודעה רבתי נגד הבד"ץ הזה ויסביר הכי טוב למה אסור לאכול ממנו. מתאים לך? בוא.

ממי? מהכשרות?
אז זה לא ביקור פתע לכאו'
יש אישור לביקורת פתע. אתה מקבל אישור לכשתגיע לשערי המפעל פותחים לך מידית.
מתאמים עם הכשרות ומקבלים אישור להגיע מתי שהוא להיכן שהוא וכשאנחנו בשער פותחים לנו

נערך לאחרונה:
טענה טובה ועניינית.
עם כל הכבוד לניק האנונימי 'יד אברהם' שליט"א, שאין לדעת מיהו ומה עניינו ואם יש לו אינטרס או לא.
צריך עובדות, עדויות, נתונים.
אי אפשר סתם כך להשמיץ הכשר שרבבות יהודים נשענים עליו, זה קטרוג מאין כמותו בלי שום בסיס.

תביא סיפורים עובדתיים.
תביא הוכחות.
על רופא שיניים גם היית אומר את זה?
אפי' כשקונים מכשיר חשמלי ושומעים על חברה מסויימת לכלוך בורחים ממנה כרחוק מזרח ממערב,
ומה יותר מזה שאתר כושרות שמדובר באנשים מזרחיסתים,
שלא חשודים על החמרת יתר או משהו לא ממליצים על זה?

א. כתבתי לעיל מה הפרמטרים לפסול כשרות או להוריד אותה בדרגה (לא חושב שיש מי שחולק עליהם).
ב. הפאשלות שהובאו יש לכולם זו עובדה. כל מערכת (בטח גדולה) יש פאשלות. אצלך בבית אין? יש. ועדיין אתה אוכל בכל פה ממה שאתה מבשל.
ג. הסיפורים על נהלים מזלזלים וכדו - זה מה שאמרתי שאין דברים כאלו. מתי אתה רוצה לבוא לבקורת פתע? להוציא אישור ותגיד מתי מתאים לך? אם באמת אתה וכל החבורה דלעיל צודקים והנהלים לא ראויים / אין משגיחים / שוחטים שלא יודעים את העבודה / כל הסיפורים שהיו פה - אני אכתוב פה הודעה רבתי נגד הבד"ץ הזה ויסביר הכי טוב למה אסור לאכול ממנו. מתאים לך? בוא.
ביקורת פתע ולא פתע יכולה לעזור למי שמבין בכשרות ויודע את כל ההלכות שים לב שתי התנאים גם מבין בכשרות וגם יודע את כלל ההלכות,
אגב לא כל מי שיש לו תעודת משגיח כשרות הוא כבר מומחה כשרות,
ומי שחושב שהוא ילך לבקר כשרות הוא יראה שעורפים שם ראשים זה לא ככה ודאי שלא,
ולכן בדברים כאלה אני נוהג לשאול רבנים שמבינים בכשרות ואם רוב ככל הרבנים שאני מכיר [ספרדים כולם] לא אוכלים את הכשרות הזאת אין לי מה לחפש שמה,
אגב:
אני קבלתי מלא עדויות ממלא אנשים לא שמועות ולא סיפורים.
אנשים שהיו אוכלים עד שנכוו ברותחין בראיה שאינה משתמעת לשתי פנים,

היום שבתי וביררתי את העניין לאשורו, האם אכן מרן הגרש"מ עמאר שליט"א סומך על כשרות בית יוסף.

ומסתבר שאינו סומך כלל בשום מוצר! כולל בשר ועופות....

ואני מבין שבעבר כן סמך בבשר ועופות, ולא ברור היה לי כל כך ממתי שינה את מנהגו.
לצערי דבריך אינם נכונים ידוע לי שבזמן הקרוב מרן הגרש"מ עמר שליט"א יצא לסיורי פתע במשחטות וגם בשחיטה של וולדאן

על רופא שיניים גם היית אומר את זה?
אפי' כשקונים מכשיר חשמלי ושומעים על חברה מסויימת לכלוך בורחים ממנה כרחוק מזרח ממערב,
ומה יותר מזה שאתר כושרות שמדובר באנשים מזרחיסתים,
שלא חשודים על החמרת יתר או משהו לא ממליצים על זה?
כתבתי לך. יש לך טענה יש לך שאלה שלא אצליח לענות לך בוא נלך.
ביקורת פתע ולא פתע יכולה לעזור למי שמבין בכשרות ויודע את כל ההלכות שים לב שתי התנאים גם מבין בכשרות וגם יודע את כלל ההלכות,
אז תביא גם איזה מומחה בכשרות שאתה רוצה
אגב לא כל מי שיש לו תעודת משגיח כשרות הוא כבר מומחה כשרות,
כל מילה
ומי שחושב שהוא ילך לבקר כשרות הוא יראה שעורפים שם ראשים זה לא ככה ודאי שלא,
לא הבנתי
ולכן בדברים כאלה אני נוהג לשאול רבנים שמבינים בכשרות ואם רוב ככל הרבנים שאני מכיר [ספרדים כולם] לא אוכלים את הכשרות הזאת אין לי מה לחפש שמה,
זה לא נכון ש"רוב ככל וכו". עובדתית.
אגב:
אני קבלתי מלא עדויות ממלא אנשים לא שמועות ולא סיפורים.
אנשים שהיו אוכלים עד שנכוו ברותחין בראיה שאינה משתמעת לשתי פנים,
אז תביא גם אותם איתנו לסיור עם מומחה כשרות שתרצה עם הכל. רק תבוא ותפסיק לכתוב שטויות.

זה שראש מחלקת הכשרות במשרד לשירותי דת, עמיחי פילבר, אמר:

”יש בד"צים פרטיים שמפעילים מערך משגיחים עצמאי ודורשים הקפדה על חומרות מיוחדות, כמו בד"ץ העדה החרדית ובד"ץ הרב לנדא. בד"צים אחרים לעומתם הם אשליה אחת גדולה. הם מסתמכים על המשגיחים שלנו ולא דורשים שום דבר מעבר למה שדורשת הרבנות. כל ה'תרומה' שלהם היא בגביית כסף על התעודה. בד"ץ בית יוסף הוא דוגמה מובהקת לפרצה הזו. זו מערכת שגובה כסף ותו לא”. [ציטוט ממכלול].

לא מספיק לך???

זה שהביאו תמונות של חמץ כשר לפסח, ושהם שיווקו בשר לא מנוקר בסטוקים לא מספיק לך???

זה לא טענה להגיד "בכל הבד"צים יש", כיון שלאף בד"ץ לא קרה ששיווקו חמץ כשר לפסח. ואף בד"ץ לא נפל באיסורי כרת.

ואל תענה לי מעידה חד פעמית - משום שדבר שיצא מן הכלל ללמד, לא ללמד על עצמו יצא אלא ללמד על הכלל כולו יצא, זה מראה על שיטה בעייתית. כל הכשר מתחיל בודק באלף עיניים שלא יהיו לו כאלה פאשלות [וחוץ מזה שבשר שלא שווק מחלב היה גם ב2018 וגם ב2024, ועוד, שטענה זו ודאי לא תענה על מה שכתב עמיחי פילבר שבד"צ בית יוסף מסתמכת על הרבנות, גובה כסף ותו לא].

כל רב בעולם שימשיך לאכול את זה לא יעניין אותי אל מול העובדות הנ"ל.

במקום לכופף ראש, ולקבל את מה שאומרים לך אתה מתלוצץ ועונה פה טענות לא ענייניות. כבר שאלו אותך כמה פעמים, האם היית קונה מקרר מחברה שיצא עליה לעז כנ"ל ויצאו לה רק כמה מקררים שבטעות שרפו את הבית מחמת תקלה [פחות מאיסור כרת לענ"ד]?????

זה שראש מחלקת הכשרות במשרד לשירותי דת, עמיחי פילבר, אמר:

”יש בד"צים פרטיים שמפעילים מערך משגיחים עצמאי ודורשים הקפדה על חומרות מיוחדות, כמו בד"ץ העדה החרדית ובד"ץ הרב לנדא. בד"צים אחרים לעומתם הם אשליה אחת גדולה. הם מסתמכים על המשגיחים שלנו ולא דורשים שום דבר מעבר למה שדורשת הרבנות. כל ה'תרומה' שלהם היא בגביית כסף על התעודה. בד"ץ בית יוסף הוא דוגמה מובהקת לפרצה הזו. זו מערכת שגובה כסף ותו לא”. [ציטוט ממכלול].

לא מספיק לך???

זה שהביאו תמונות של חמץ כשר לפסח, ושהם שיווקו בשר לא מנוקר בסטוקים לא מספיק לך???

זה לא טענה להגיד "בכל הבד"צים יש", כיון שלאף בד"ץ לא קרה ששיווקו חמץ כשר לפסח. ואף בד"ץ לא נפל באיסורי כרת.

ואל תענה לי מעידה חד פעמית - משום שדבר שיצא מן הכלל ללמד, לא ללמד על עצמו יצא אלא ללמד על הכלל כולו יצא, זה מראה על שיטה בעייתית. כל הכשר מתחיל בודק באלף עיניים שלא יהיו לו כאלה פאשלות [וחוץ מזה שבשר שלא שווק מחלב היה גם ב2018 וגם ב2024, ועוד, שטענה זו ודאי לא תענה על מה שכתב עמיחי פילבר שבד"צ בית יוסף מסתמכת על הרבנות, גובה כסף ותו לא].

כל רב בעולם שימשיך לאכול את זה לא יעניין אותי אל מול העובדות הנ"ל.

במקום לכופף ראש, ולקבל את מה שאומרים לך אתה מתלוצץ ועונה פה טענות לא ענייניות. כבר שאלו אותך כמה פעמים, האם היית קונה מקרר מחברה שיצא עליה לעז כנ"ל ויצאו לה רק כמה מקררים שבטעות שרפו את הבית מחמת תקלה [פחות מאיסור כרת לענ"ד]?????
הוא סתם מטריל ומתלוצץ.
סיפרתי כבר כ"פ באשכול זה שעיני ראו ולא זר את ההפקרות הגמורה והחמורה שיש במסעדות, עשרות עשרות פעמים והוא ממשיך לדבר כמו אדם שבא מהירח.
אין טעם להתיחס אליו יותר בענין זה.

יש אישור לביקורת פתע. אתה מקבל אישור לכשתגיע לשערי המפעל פותחים לך מידית.
מתאמים עם הכשרות ומקבלים אישור להגיע מתי שהוא להיכן שהוא וכשאנחנו בשער פותחים לנו
מי צריך ביקורת פתע שגיסי עובד שם יום יום ומספר לי בדיוק מה קורה,
למה אני צריך לבוא לראות בעצמי מה לא טוב לי בעדויותיו המפורשות,
אם עד אחד נאמן באיסורים לקולא ודאי שיהיה נאמן לחומרא,

אם עד אחד נאמן באיסורים לקולא ודאי שיהיה נאמן לחומרא,
בדעותיך על ההכשר אני מסכים, אך מה שכתבת שאם ע"א נאמן לקולא כ"ש לחומרא, בתוס' גיטין ב' ב' מפורש להדיא דנאמן לקולא ואינו נאמן להחמיר עיי"ש ואכמ"ל.

ראשי תחתית