מרנן ורבנן
חבר ותיק
ממש לא על איזה סעיף מהאפשרויות שהבאתי?ממש לא.
אני הפסקתי נטו בגלל כמה פרשיות שהתפוצצו, חלב/גאודה
וגם שחדשים לבקרים מתפרסמים ממשרד הבריאות שמני זית מזויפים בהכשר ב"י. מה שאין בשום הכשר.
גם הסיבה הנל נכנסת שם
ממש לא על איזה סעיף מהאפשרויות שהבאתי?ממש לא.
אני הפסקתי נטו בגלל כמה פרשיות שהתפוצצו, חלב/גאודה
וגם שחדשים לבקרים מתפרסמים ממשרד הבריאות שמני זית מזויפים בהכשר ב"י. מה שאין בשום הכשר.
אולי תפסיק לדבר ברמזים!ממש לא על איזה סעיף מהאפשרויות שהבאתי?
גם הסיבה הנל נכנסת שם
נסובות על כשרות שהציבור טוען שמזלזלת במה?כבר הסתבכתי לגמרי!...
ההודעות האחרונות נסובות על בשר, מסעדות או שאר מוצרים?
אחד מהמקורות הראשונים למשל אמר לי שההבדל בין רבנות לבית יוסף הוא מינורי והוא לא ידוע אם שווה את ההפרש במחיר.מי ששמע ממקור ראשון בעצמו,
לכאורה אם אנחנו מדברים רק על בני תורה,אין טעם להתווכח על המציאות. רבים מבני התורה הספרדים סומכים על ההכשר בעיניים עצומות.
הביקורת היא מצוינת, אבל טמינת הראש בחול - מביכה.
רוב הביקורות שהובאו הם מעדי ראיה וכן מדוחו"ת מפורשות של הרבנות הראשית,ב. כתבתי "בגדול" דהיינו אני מסכים עם כך שרוב בני התורה סומכים על ב"י בשופי, ואני מסכים גם עם כך שהביקורת מצוינת, למעט מתי שהיא שקרית.
אז אוסיף: או מתי שהיא לא רלוונטיתרוב הביקורות שהובאו הם מעדי ראיה וכן מדוחו"ת מפורשות של הרבנות הראשית,
לא נראה לי שיש להם עניין להכפיש סתם.
שקר.בישיבת קול יעקב, ההכשר היחידי שמותר לאכול בו בחתונות תלמידי הישיבה הוא בד"צ העדה החרדית.
ביקורת על כשרות שמאכילה איסורים לאנשים רלוונטי ועוד איך.אז אוסיף: או מתי שהיא לא רלוונטית
המציאות היא שאין אולמות בריכוזים החרדיים המובהקים בהשגחת הרב רובין.
איזו כשרות זה "הדודאים", כתר הרימון?המציאות היא שאין אולמות בריכוזים החרדיים המובהקים בהשגחת הרב רובין.
היה שנים את היכלי מלכות שבתקופת כרמל היה שארית
אבל רוב האולמות זה או עדה חרדית או הכשרים ספרדים
הדודאים העדה החרדיתאיזו כשרות זה "הדודאים", כתר הרימון?
זה ההלכה קובעת, לא אתה.ביקורת על כשרות שמאכילה איסורים לאנשים רלוונטי ועוד איך.
בחפץ חיים כתוב שמותר לדבר לשון הרע על מי שמכשיל אנשים.זה ההלכה קובעת, לא אתה.
איזו כשרות זה "הדודאים", כתר הרימון?
כתר הרימון בכשרות שארית ישראל.כתר הרימון לנדא כמדומה
אתה לא מבין מה אני כותב וממהר לענות.בחפץ חיים כתוב שמותר לדבר לשון הרע על מי שמכשיל אנשים.
כשזה לצורך,
והרבה אנשים הושפעו ושינו דעתם בזכות חשיפת אמת זו.
(יש מצב שבגלל הבנת הנקרא המעולה שלך אתה מתבלבל במציאות וחולם חלומות על בד"ץ ב"י?)
שים לבאתה לא מבין מה אני כותב וממהר לענות.