אהבת ישראל חבר חדש הצטרף 11/5/25 הודעות 147 אתמול ב-21:28 #1 שמעתי שמרן הגר"ע יוסף זצוק"ל כ' על הלכות וסתות, וקרה משהו לכתבים מישהו יודע מה הסיפור
א אור יעקב חבר בכיר הצטרף 4/5/25 הודעות 3,984 אתמול ב-21:30 #2 אהבת ישראל אמר: שמעתי שמרן הגר"ע יוסף זצוק"ל כ' על הלכות וסתות, וקרה משהו לכתבים מישהו יודע מה הסיפור לחץ כדי להרחיב... נאבדו ככל הידוע.
אהבת ישראל אמר: שמעתי שמרן הגר"ע יוסף זצוק"ל כ' על הלכות וסתות, וקרה משהו לכתבים מישהו יודע מה הסיפור לחץ כדי להרחיב... נאבדו ככל הידוע.
י ידידיה חבר בכיר הצטרף 8/12/24 הודעות 2,373 אתמול ב-23:31 #4 אהבת ישראל אמר: שמעתי שמרן הגר"ע יוסף זצוק"ל כ' על הלכות וסתות, וקרה משהו לכתבים מישהו יודע מה הסיפור לחץ כדי להרחיב... שמעתי שלא כתב ולא נאבדו.
אהבת ישראל אמר: שמעתי שמרן הגר"ע יוסף זצוק"ל כ' על הלכות וסתות, וקרה משהו לכתבים מישהו יודע מה הסיפור לחץ כדי להרחיב... שמעתי שלא כתב ולא נאבדו.
ש שמעון טרבלסי חבר בכיר הצטרף 21/4/25 הודעות 3,609 היום ב-00:34 #5 אני שמעתי שנגנבו. והיה מזה בצע"ר. וברוך היודע.
י ידידיה חבר בכיר הצטרף 8/12/24 הודעות 2,373 היום ב-00:56 #6 שמעון טרבלסי אמר: אני שמעתי שנגנבו. והיה מזה בצע"ר. וברוך היודע. לחץ כדי להרחיב... אם נגנבו סביר להניח שבבוא הימים יצוצו.
שמעון טרבלסי אמר: אני שמעתי שנגנבו. והיה מזה בצע"ר. וברוך היודע. לחץ כדי להרחיב... אם נגנבו סביר להניח שבבוא הימים יצוצו.
ש שמעון טרבלסי חבר בכיר הצטרף 21/4/25 הודעות 3,609 היום ב-01:11 #7 ידידיה אמר: אם נגנבו סביר להניח שבבוא הימים יצוצו. לחץ כדי להרחיב... יתכן.
ד דברי הברית חבר חדש הצטרף 24/4/26 הודעות 54 היום ב-02:32 #8 הרב יצחק יוסף בהסכמתו לספר אבני טוהר כתב מפורשת שאבדה לאביו המחברת על כך. וממקורות בלתי רשמיים נודע כי לאחרונה היא נמצאה ובשלבי הוצאה לאור מתקדמים.
הרב יצחק יוסף בהסכמתו לספר אבני טוהר כתב מפורשת שאבדה לאביו המחברת על כך. וממקורות בלתי רשמיים נודע כי לאחרונה היא נמצאה ובשלבי הוצאה לאור מתקדמים.
א אברימי חבר מוביל הצטרף 1/1/25 הודעות 1,566 היום ב-08:04 #9 דברי הברית אמר: הרב יצחק יוסף בהסכמתו לספר אבני טוהר כתב מפורשת שאבדה לאביו המחברת על כך. לחץ כדי להרחיב...
דברי הברית אמר: הרב יצחק יוסף בהסכמתו לספר אבני טוהר כתב מפורשת שאבדה לאביו המחברת על כך. לחץ כדי להרחיב...
א אור יעקב חבר בכיר הצטרף 4/5/25 הודעות 3,984 היום ב-09:50 #10 דברי הברית אמר: וממקורות בלתי רשמיים נודע כי לאחרונה היא נמצאה ובשלבי הוצאה לאור מתקדמים. לחץ כדי להרחיב... מקורות בלתי רשמיים... מעניין.
דברי הברית אמר: וממקורות בלתי רשמיים נודע כי לאחרונה היא נמצאה ובשלבי הוצאה לאור מתקדמים. לחץ כדי להרחיב... מקורות בלתי רשמיים... מעניין.