אם תחסוך היום בצורה נכונה, תוכל להגיע לסכומים גדולים מאוד מאוד.
שיסייעו לך לשלם לכה"פ את החתונה, ועם הדירה הזוג יסתדר.
ועם עוד קצת מאמץ - אפשר גם לחסוך להתחלה של דירה או נכס.
תמשיך לחיות באשליות...
כסף לדירה זה אפילו לא בדיחה
זה כמו שהשגת 3 שקל למכונת כביסה.... אם היום קשה עד כמעט בלתי אפשרי לרוב הציבור לקנות דירה (לכל הפחות במרכז) בעוד 20 שנה זה אפילו לא יהיה בגדר חלום...
גם כסף לחתונה, בעוד 20 שנה המחירים יכפילו את עצמם פי שלוש וארבע... אז חסכת מאה אלף שקל או 150, אבל בעוד 20 שנה הוצאות חתונה יהיו במקרה הטוב 250,000 שקל... תזכור מה אמרתי.... וע"ז אמרתי שאם גם ככה תצטרך לס"ד אז למה מראש לא תסמוך עליו...
ותפסיק אתה ועוד רבים כמוך לחיות בדימיונות....
כמעט ואין אברך היום שיכול להניח יד על הלב ולומר שהוא חוסך מבלי שזה פוגע לו בצורה כזו או אחרת בחיי היום יום, שלא לדבר על אלה שחוסכים אפילו בדברים מינימליים בהוצאות השוטפות בשביל לחסוך - בטח שלא לדבר על אלה שחוסכים בין 200 ל-400 שקל לכל ילד, ובכלל אם יש להם כמה ילדים וחוסכים לכל אחד, מגיעים לסכומים גדולים מאד....... אני מכיר עשרות רבות של אברכים שחוסכים וביום יום מתלוננים על קשיים כלכליים.... אז מה הועילו חכמים בתקנתם?!!!
תכניסו לראש - זה לא רצון ה'!!!!!!! חד וחלק!!!!!!!
רצון ה' שנתנהל בצורה נבונה וטובה!!!
אין שום גדול בישראל שתמך בחסכונות שכאלו כאשר זה בא על חשבון ההוצאות היום יומיות.... ובינינו על פי רוב כל אברך ממוצע לא יכול באמת לחסוך, מלבד אברכים מסויימים שחיים קצת יותר טוב.....
אם לא תחסוך ותחיה בסרט שאתה ראוי שיצמח לך עץ חרובים ויבקע מעיין, כנראה שתסיים בגלגולי גמ"חים אינסופיים, הלוואות בנקאיות עם ריבית מפלצתית וחור גדול בכיס ובלב.
אני לא חי בסרט בכלל...
התחלתי ללמוד לפני כמה שנים מידי יום ביומו חובות הלבבות שער הביטחון, ומאז כל החיים שלי השתנו, ומיותר לציין שכל ההסתכלות הרוחנית שלי השתנה מן הקצה אל הקצה - ממש סויטש בראש... אבל גם מבחינה גשמית ממש הפלא ופלא לאחר תקופה קצרה קיבלנו הכנסות קבועות, והיום אני חי ברווח גדול ואלחש לך לאוזן עוד דבר: אשתי גם לא עובדת בכלל, כבר לא היה צורך יותר שתעבוד.... וכעת הרווח כפול ומכופל, יש לה זמן לבשל, לגהץ, לסדר את הבית, לטפל בילדים ולתת להם חום ואהבה מתוך סבלנות רבה... ואני כמובן יכול לשבת וללמוד מתוך ישוב הדעת בס"ד.
ובעזרת ה' יתברך הקב"ה ימשיך הלאה והלאה גם בחתונות ילדיי ללוות אותי לאורך כל הדרך...
בקציער, אולי אתה חי בסרט....
אתה מוזמן גם כן לעשות מה שאני עושה, ללמוד חובות הלבבות ותיתן לבורא עולם לעשות את שלו... לא כסיסמה, לא כמשחק מילים אלא כמציאות חיה
בהצלחה