עמל התורה חבר חדש הצטרף 19/10/25 הודעות 19 אתמול ב-13:23 #1 אם מישהו יודע על מכינה ספרדית (מכינה לישיבה קטנה) ברמה גבוהה באיזור ביתר עילית (ביתר ירושלים ב"ש) תודה רבה
אם מישהו יודע על מכינה ספרדית (מכינה לישיבה קטנה) ברמה גבוהה באיזור ביתר עילית (ביתר ירושלים ב"ש) תודה רבה
ש שמעון טרבלסי חבר בכיר הצטרף 21/4/25 הודעות 2,333 אתמול ב-16:00 #2 מה הכוונה ברמה גבוהה? למה שלא ימשיך בת"ת?
ב במחשבה שניה חבר חדש הצטרף 23/1/25 הודעות 116 אתמול ב-19:23 #3 עמל התורה אמר: אם מישהו יודע על מכינה ספרדית (מכינה לישיבה קטנה) ברמה גבוהה באיזור ביתר עילית (ביתר ירושלים ב"ש) תודה רבה לחץ כדי להרחיב... יש בבית וגן בנשיאות הג"ר ישי טולידנו שליט"א
עמל התורה אמר: אם מישהו יודע על מכינה ספרדית (מכינה לישיבה קטנה) ברמה גבוהה באיזור ביתר עילית (ביתר ירושלים ב"ש) תודה רבה לחץ כדי להרחיב... יש בבית וגן בנשיאות הג"ר ישי טולידנו שליט"א
ב בנאות דשא חבר קבוע הצטרף 5/2/25 הודעות 600 אתמול ב-23:06 #4 ר' אשר אלחדד ברמה ד'. יחס אישי ומיוחד לכל אחד.
ש שמעון טרבלסי חבר בכיר הצטרף 21/4/25 הודעות 2,333 אתמול ב-23:47 #5 בנאות דשא אמר: ר' אשר אלחדד ברמה ד'. יחס אישי ומיוחד לכל אחד. לחץ כדי להרחיב... המתיבתא שלו ברמה ג'. מיוחד במינו. הבן שלי שם, עולה ומתעלה. השאלה היא למה רוצה להעבירו מהת"ת שלומד בו.
בנאות דשא אמר: ר' אשר אלחדד ברמה ד'. יחס אישי ומיוחד לכל אחד. לחץ כדי להרחיב... המתיבתא שלו ברמה ג'. מיוחד במינו. הבן שלי שם, עולה ומתעלה. השאלה היא למה רוצה להעבירו מהת"ת שלומד בו.
ב בנאות דשא חבר קבוע הצטרף 5/2/25 הודעות 600 אתמול ב-23:51 #6 שמעון טרבלסי אמר: המתיבתא שלו ברמה ג'. מיוחד במינו. הבן שלי שם, עולה ומתעלה. השאלה היא למה רוצה להעבירו מהת"ת שלומד בו. לחץ כדי להרחיב... חשבתי שהוא קיבל הקצאה ובנה בד', בכל אופן זו השאלה המרכזית כאן - מדוע האב רוצה להעבירו מהת"ת בו הוא נמצא? זכיתי להיות חונך שם שנה אחת, עד שעזבתי את בית שמש, מקום נפלא ביותר.
שמעון טרבלסי אמר: המתיבתא שלו ברמה ג'. מיוחד במינו. הבן שלי שם, עולה ומתעלה. השאלה היא למה רוצה להעבירו מהת"ת שלומד בו. לחץ כדי להרחיב... חשבתי שהוא קיבל הקצאה ובנה בד', בכל אופן זו השאלה המרכזית כאן - מדוע האב רוצה להעבירו מהת"ת בו הוא נמצא? זכיתי להיות חונך שם שנה אחת, עד שעזבתי את בית שמש, מקום נפלא ביותר.
עמל התורה חבר חדש הצטרף 19/10/25 הודעות 19 אתמול ב-23:53 #7 יישר כח לכולם על המידע, כבר אברר עוד פרטים אצלכם... פשוט זו טובה בשביל חבר שביקש לחפש לו.
ש שמעון טרבלסי חבר בכיר הצטרף 21/4/25 הודעות 2,333 היום ב-00:40 #8 בנאות דשא אמר: חשבתי שהוא קיבל הקצאה ובנה בד', בכל אופן זו השאלה המרכזית כאן - מדוע האב רוצה להעבירו מהת"ת בו הוא נמצא? זכיתי להיות חונך שם שנה אחת, עד שעזבתי את בית שמש, מקום נפלא ביותר. לחץ כדי להרחיב... יש לו הקצאה בד' שם הישי"ק, המתיבתא בג'.
בנאות דשא אמר: חשבתי שהוא קיבל הקצאה ובנה בד', בכל אופן זו השאלה המרכזית כאן - מדוע האב רוצה להעבירו מהת"ת בו הוא נמצא? זכיתי להיות חונך שם שנה אחת, עד שעזבתי את בית שמש, מקום נפלא ביותר. לחץ כדי להרחיב... יש לו הקצאה בד' שם הישי"ק, המתיבתא בג'.
ל ליבי במזרח חבר חדש הצטרף 6/1/25 הודעות 27 היום ב-11:28 #9 שמעתי גם על המכינה של הגאון המופלג והאדיר רבי ישי טולידנו שליט"א בבית וגן