הנה מרנן ורבנן בכנס:למה לא השתתפו בכנס מרנן ורבנן שליט"א, האם זה רק מחמת שהכנס נועד לגיבוש ושירה וכו' ולא לד"ת (דבר תמוה לכשעצמו)
אתה חושב שהכנס נעשה נגד דעתם של מרנן ורבנן?הנה מרנן ורבנן בכנס:
כוכבי הנוער, אנשים שחשודים על חמורות שבחמורות מוקפים במיטב בנינו בכנס "הדרן עלך"
זה שיטות של השמאל לקרוא לדברים בתוכן הפוך לגמרי.
לכנות דיקטטוררה דמוקרטיה.
ערב נשירה - כנס חיזוק
ערב איך לא להיות תלמיד חכם - ככנס הדרן עלך...
אשמח אם תמצא בקהל בחור אחד עם כובע וחליפה...
ואידך זיל גמור
אני לא מסכים איתך כלל. אפשר לבוא בביקורת על הערצה לכוכבי הזמר וכו' (שתחילתה הוא לא כמה מפזזים לפניהם באירוע כזה או אחר, אלא בתפיסת מקומם בשיח הישיבתי, זו בעיה עמוקה הרבה יותר), וגם על זה שבחורים מורידים את הכובע כשהם רוקדים (הישיבה היחידה היום שרוקדים עם כובע וחליפה היא ישיבת גור), אבל זה שאין מקום לגדו"י בכנס לדעתי זו בעיה גדולה יותר, בפרט אם זה מכזו סיבה.הנה מרנן ורבנן בכנס:
כוכבי הנוער, אנשים שחשודים על חמורות שבחמורות מוקפים במיטב בנינו בכנס "הדרן עלך"
ערב נשירה - כנס חיזוק
ואידך זיל גמור
לא זה הנקודה.אתה חושב שהכנס נעשה נגד דעתם של מרנן ורבנן?
1. גם לעשות ערב שבו אנו נותנים לילדינו שירה כדי שלא יחפשו אותה בחוץ אסור?הנה מרנן ורבנן בכנס:
ערב נשירה - כנס חיזוק
ואידך זיל גמור
בתמונות מהכנס גם כולם יושבים בלי.אני לא מסכים איתך כלל. אפשר לבוא בביקורת על הערצה לכוכבי הזמר וכו' (שתחילתה הוא לא כמה מפזזים לפניהם באירוע כזה או אחר, אלא בתפיסת מקומם בשיח הישיבתי, זו בעיה עמוקה הרבה יותר), וגם על זה שבחורים מורידים את הכובע כשהם רוקדים (הישיבה היחידה היום שרוקדים עם כובע וחליפה היא ישיבת גור), אבל זה שאין מקום לגדו"י בכנס לדעתי זו בעיה גדולה יותר, בפרט אם זה מכזו סיבה.
עדיין יש לי תחושה שיש בעיות חמורות יותר.בתמונות מהכנס גם כולם יושבים בלי.
והנקודה שזה כאילו כנס חיזוק והתעלות זה לא ערב שירה
אלא מה זה ערב שירה משוקץ.. אוקי אז תגיד את זה ואל תטעה בחורים תמימים חמודים שרוצים להתעלות ומצואים עצמם 'לא בענין' כי אין להם נגן ושוקעים בגיטין במקום להאזין לדיקמן הנ"ל....
אוי אוי אוי
פשוט שהכוונה לזמר ששם. ולא חלילה למאגני הכנס2. לכתוב כך בריש גלי על האנשים שנראים שם שחשודים על חמורות שבחמורות זה ממש הוש"ר.
יש לך מושג כמה בחורים ששקועים בגמרא מאזינים יום יום לדיקמן הנ"ל?אוקי אז תגיד את זה ואל תטעה בחורים תמימים חמודים שרוצים להתעלות ומצואים עצמם 'לא בענין' כי אין להם נגן ושוקעים בגיטין במקום להאזין לדיקמן הנ"ל....
הבנתי שכתבת עליו ועל כך הייתה תגובתי.פשוט שהכוונה לזמר ששם. ולא חלילה למאגני הכנס
שיש לו תכנית יומית מלאה ליצנות, אביזרייהו דג"ע (מצחקק עם בנות בשידור רחמנא לשיזבן), ביזוי תלמידי חכמים
אני מסיע את נכדי מהגן בשעה זו, ולפעמים יצא לי להאזין לזה, ואני אינני מושלם ואני לא הנושא!הבנתי שכתבת עליו ועל כך הייתה תגובתי.
(ד"א מאיפה אתה ששקוע בגמרא יודע שיש לו תוכנית ומה הוא עושה בה)
נשאל פשוט:נשאל את פשוט:
האם יש בחור שיוצא משם עם רגשי חיזוק?
אם רצון להתקרב לה'?
עם תכנית איך להיות גדול?
עם שאיפות קדושות?
(ךלהזכירכם זה הגיל המתוק של ישיבה קטנה בואכה ישיבה גדולה שכל ילד משוכנע שהוא אוטוטו נעשה הגרי"ש אלישיב... לא הגיל שלנו שכבר אין כח לשאוף ולחלום)
זה הבחוץ של הבחוץ.1. גם לעשות ערב שבו אנו נותנים לילדינו שירה כדי שלא יחפשו אותה בחוץ אסור?
אתה לא המושלם ולא הנושא, אבל יש גם בחורים לא מושלמים שרוצים כנסים של "פנאי" ואם לא נספק להם את זה הם יקחו את זה ממקומות אחרים, (עדיף לך שיקשיבו בזמן הזה לתוכניות שמשודות בקווי נייעס).אני מסיע את נכדי מהגן בשעה זו, ולפעמים יצא לי להאזין לזה, ואני אינני מושלם ואני לא הנושא!
אתה לא מעודכן מה קורה.זה הבחוץ של הבחוץ.
אז שיילכו אותם לתכניות של טוקר שלא מסתתרות באיצטלא של השם הקדוש "הדרן עלך"...אתה לא המושלם ולא הנושא, אבל יש גם בחורים לא מושלמים שרוצים כנסים של "פנאי" ואם לא נספק להם את זה הם יקחו את זה ממקומות אחרים, (עדיף לך שיקשיבו בזמן הזה לתוכניות שמשודות בקווי נייעס).
הם לא השתתפו מסיבות אחרות שאכ"מ,למה לא השתתפו בכנס מרנן ורבנן שליט"א, האם זה רק מחמת שהכנס נועד לגיבוש ושירה וכו' ולא לד"ת (דבר תמוה לכשעצמו)?
הייתי בכנס שם, ודיברתי עם הרבה בחורים לאחמ"כ, בחורים טובים מאוד שהתחזקו וקיבלו על עצמם להתאמץ לסיים את המסכת שהם לומדים בישיבות,הנה מרנן ורבנן בכנס:
ערב נשירה - כנס חיזוק
ואידך זיל גמור
על דא קא בכינא.הם לא השתתפו מסיבות אחרות שאכ"מ,
התלבטתי בין שתי הערות, אניח את שניהם.בתמונות מהכנס גם כולם יושבים בלי.
והנקודה שזה כאילו כנס חיזוק והתעלות זה לא ערב שירה
אלא מה זה ערב שירה משוקץ.. אוקי אז תגיד את זה ואל תטעה בחורים תמימים חמודים שרוצים להתעלות ומצואים עצמם 'לא בענין' כי אין להם נגן ושוקעים בגיטין במקום להאזין לדיקמן הנ"ל....
אוי אוי אוי