מה הקשר לאשכול של הרב מאזוז?
אני גם שאלתי את זה, ועניתי לעצמי שמרוב כמות ההודעות שיש לרב נאמן בית על מורו ורבו זה כבר נהפך להיות האשכול הפרטי שלו
כבר שאלו למעלה היכנשהו למה מביאים באשכול הזה עדכונים שהם לא בדיוק רק ואך ורק נקודתיים ממש סביב הגר"מ זצ"ל לבדו, והסבירו לשואלים בצורה ברורה ונכונה, ש:
א. כמו בשאר אשכולות הרבנים שנהוג להביא בהם גם מסביבתם, או לפעמים גלריות שלמות מאירועים שהם היו בהם בערך כמה דקות, או ידיעות על בני ביתם ומקורביהם, כי עדיין זה סובב סביב הרב.
ב. ובטח אם הרב נפטר, ודאי שיש עניין ומעניין אותנו (אותי באופן אישי, ולכאורה את כל מי שנכנס לאשכול פה בשנה האחרונה) מה קורה עם בניו וחתניו וישיבתו וכו.
ג. ולגבי המודעה שעליה שאלת, מסתמא שאם מזכירים במודעה את הרב ליאור כהן בתור 'חתנו של' ולא כרב בפני עצמו (והוא אכן ת"ח בפני עצמו כפי שהזדמן לי לשמוע פה ושם) הרי שמסתמא חלק מהשיעור יהיה בתורת חמיו ומאוד מתאים להביא פה את המודעה.
ולסיום - תודה רבה לרב
@נאמן בית שליט"א שמביא לנו תכנים מעניינים ומחדשים, גם באשכול הנוכחי וגם בשאר האשכולות, בצורה יפה ומהירה (ואין צורך להתייחס הרבה למקנטרים, בודדים הם ובד"כ גם מתלוננים על השמש למה זרחה ולמה שקעה ועל הירח למה הוא עגול ולא מרובע).