מ מתוק מדבש חבר ותיק הצטרף 18/12/24 הודעות 290 20/1/25 #3 יש כמה קונטרסים שיו"ל לזכרו ע"י נכדו מרן הגאון החסיד רבי חיים יעקב סופר ראש השיבה הגדולה כה"ח. מי יכול להעלות????
יש כמה קונטרסים שיו"ל לזכרו ע"י נכדו מרן הגאון החסיד רבי חיים יעקב סופר ראש השיבה הגדולה כה"ח. מי יכול להעלות????
א אברימי חבר פעיל הצטרף 1/1/25 הודעות 286 20/1/25 #4 הכף החיים ראה את המשנה ברורה? מישהו אמר לי שמביא בספרו מהמשנה ברורה.
מ מתוק מדבש חבר ותיק הצטרף 18/12/24 הודעות 290 20/1/25 #5 אברימי אמר: הכף החיים ראה את המשנה ברורה? מישהו אמר לי שמביא בספרו מהמשנה ברורה. לחץ כדי להרחיב... אלפי פעמים
אברימי אמר: הכף החיים ראה את המשנה ברורה? מישהו אמר לי שמביא בספרו מהמשנה ברורה. לחץ כדי להרחיב... אלפי פעמים
א אברימי חבר פעיל הצטרף 1/1/25 הודעות 286 20/1/25 #6 מתוק מדבש אמר: אלפי פעמים לחץ כדי להרחיב... הוא אמר שהכף החיים כותב שהגיע לידו הספר משנה ברורה.
א אבני הכותל חבר ותיק הצטרף 18/12/24 הודעות 191 20/1/25 #7 אברימי אמר: הוא אמר שהכף החיים כותב שהגיע לידו הספר משנה ברורה. לחץ כדי להרחיב... ייתכן שבהתחלה לא היה לו. אבל כמעט בכל ס"ק בכה"ח הוא מזכיר את המשנה ברורה [מ"ב].
אברימי אמר: הוא אמר שהכף החיים כותב שהגיע לידו הספר משנה ברורה. לחץ כדי להרחיב... ייתכן שבהתחלה לא היה לו. אבל כמעט בכל ס"ק בכה"ח הוא מזכיר את המשנה ברורה [מ"ב].
א אברימי חבר פעיל הצטרף 1/1/25 הודעות 286 20/1/25 #8 אבני הכותל אמר: ייתכן שבהתחלה לא היה לו. אבל כמעט בכל ס"ק בכה"ח הוא מזכיר את המשנה ברורה [מ"ב]. לחץ כדי להרחיב... אז זהו, שנתכוונתי לשאול אם מזכיר שהגיע אליו הספר.
אבני הכותל אמר: ייתכן שבהתחלה לא היה לו. אבל כמעט בכל ס"ק בכה"ח הוא מזכיר את המשנה ברורה [מ"ב]. לחץ כדי להרחיב... אז זהו, שנתכוונתי לשאול אם מזכיר שהגיע אליו הספר.