סגולת העראק דרבי יצחק אביחצירא

דברי מלך

חבר קבוע
1768306028595.jpeg

א. גם אם אני מאמין בניסים, יתכן שיש לי אמונה באופן הוצאתם לפועל ע"י הבורא ית"ש, ולא כל סגולה אני חייב להאמין לה.
ב. בסגולה זו ספציפית, אני מכיר אנשים שעשו זאת ולא נושעו אפי' ישועה קלה, ומאידך אני מכיר אנשים שנושעו בדיוק כפי מה שרשמו על הבקבוק.
ג. בעצם דבריי שכתבתי שיש פרנסה ליצרני הערק, לא נשלל כוח הסגולה, אלא כתבתי עוד תועלת מרובה שיש בזה.

כבר דובר על כך רבות שאין שום מקור לסגולה הזו שמעתי כך מכמה מבני משפחת אבוחצירא גם מצאצאיו של רבי יצחק הגדול
אלא מה שאנשים אוהבים סגולות ואוהבים עראק... ואם עושים בתמימות ומכוונים שזכות הצדיק ותורתו יוושעו אז למה לא

אשתי עשתה כמה פעמים ואומרת שנושעה.
ומענין שלא עשתה לפי הכללים, כי היא לא פתחה את הבקבוק רק לאחר שנה, אלא השתמשנו בבקבוק במהלך השנה, רק הקפידה שישאר מעט עראק ליום השנה.
ומכאן שדברי הגר"מ פנירי שהאנשים מושכים את הישועה בכח אמונתם שרירין וקימין.

אשתי עשתה כמה פעמים ואומרת שנושעה.
ומענין שלא עשתה לפי הכללים, כי היא לא פתחה את הבקבוק רק לאחר שנה, אלא השתמשנו בבקבוק במהלך השנה, רק הקפידה שישאר מעט עראק ליום השנה.
ומכאן שדברי הגר"מ פנירי שהאנשים מושכים את הישועה בכח אמונתם שרירין וקימין.
הצג קובץ מצורף 16228
מסתמא התפללה וכת"ר אולי גם התפלל - אני מעלה השערה הזויה אולי הקב"ה פשוט שמע את תפילתה?

מסתמא התפללה וכת"ר אולי גם התפלל - אני מעלה השערה הזויה אולי הקב"ה פשוט שמע את תפילתה?
אני אפי' לא יודע מה ביקשה, כך שאכן יתכן שהתפללתי ע"ז, ויתכן שבכלל לא.
אבל אתה כותב כמעט דברי כפירה...

שמעתי על כמה וכמה מקרים של אנשים שקיבלו ישועה סמוך להילולת רבי יצחק, בדיוק כפי שהתפללו שנה קודמת ביום הילולתו, לא פחות ולא יותר

ראשי תחתית