ב בדרך התורה חבר חדש הצטרף 2/7/25 הודעות 68 23/7/25 #31 מעל ההגיון אמר: יותר מעניין אותי ראש ישיבה... לחץ כדי להרחיב... מאי נפק''מ התפקיד? העיקר התוכן שכל אחד מביא למפגש כאן...
מעל ההגיון אמר: יותר מעניין אותי ראש ישיבה... לחץ כדי להרחיב... מאי נפק''מ התפקיד? העיקר התוכן שכל אחד מביא למפגש כאן...
א אור יעקב חבר בכיר הצטרף 4/5/25 הודעות 2,230 23/7/25 #32 לדעתי הרבה עשו סתם בצחוק בחירות כאלה ואחרות, וגם אי אפשר לשנות את הבחירה...
מ מעל ההגיון חבר חדש הצטרף 8/1/25 הודעות 112 23/7/25 #33 בדרך התורה אמר: מאי נפק''מ התפקיד? העיקר התוכן שכל אחד מביא למפגש כאן... לחץ כדי להרחיב... חד משמעית ולי אישית אין (עדיין, ההפסד כולו של העולם ...) שום תפקיד
בדרך התורה אמר: מאי נפק''מ התפקיד? העיקר התוכן שכל אחד מביא למפגש כאן... לחץ כדי להרחיב... חד משמעית ולי אישית אין (עדיין, ההפסד כולו של העולם ...) שום תפקיד
ת תלמיד נאמן חבר חדש הצטרף 18/5/25 הודעות 32 24/7/25 #34 מעל ההגיון אמר: חד משמעית ולי אישית אין (עדיין, ההפסד כולו של העולם ...) שום תפקיד לחץ כדי להרחיב... איזה תפקיד אתה רוצה? אפשר לסדר לך משהו אם תתאים
מעל ההגיון אמר: חד משמעית ולי אישית אין (עדיין, ההפסד כולו של העולם ...) שום תפקיד לחץ כדי להרחיב... איזה תפקיד אתה רוצה? אפשר לסדר לך משהו אם תתאים
חכם בן שושן חבר קבוע הצטרף 5/1/25 הודעות 235 24/7/25 #35 אני חייב לומר שמוזר לי הרעיון לכלול משגיח ור"מ באותה קטגוריה, נראה לי שזה מעליב את שני הצדדים...
ד דעה את ה' חבר חדש הצטרף 24/4/25 הודעות 91 2/9/25 #36 יעקבי אמר: שלשה ימים אחרונים לסקר. לחץ כדי להרחיב... למה? לא הספקתי להצביע [כלומר, איני א' מרבני העיר שהצביעו...] אגב. תוצאות מרשימות בהחלט. אבל לא דווקא בנושאי המשרות שהתמקדו בהם. אלא רוב רובו של החברים, אברכי כולל יום שלם. אשרינו אשרינו.
יעקבי אמר: שלשה ימים אחרונים לסקר. לחץ כדי להרחיב... למה? לא הספקתי להצביע [כלומר, איני א' מרבני העיר שהצביעו...] אגב. תוצאות מרשימות בהחלט. אבל לא דווקא בנושאי המשרות שהתמקדו בהם. אלא רוב רובו של החברים, אברכי כולל יום שלם. אשרינו אשרינו.