אסקופה הנדרסת לרגלי גדו"י חבר קבוע הצטרף 31/12/24 הודעות 727 מיקום עי"ת ליקוואוד יע"א 3/7/25 #21 אברימי אמר: גם אני לא. (אולי במקום שכל אחד יכתוב, פשוט שיעשו לייק, (להודעה זו או לאחת ההודעות לעיל), וכך ידעו שכל מי שעשה לייק הוא לא "רב עיר"...) לחץ כדי להרחיב... בקיצור אתה רוצה 400 לייקים.... נסיון יפה, אבל אני לא מוכן לשתף פעולה!!
אברימי אמר: גם אני לא. (אולי במקום שכל אחד יכתוב, פשוט שיעשו לייק, (להודעה זו או לאחת ההודעות לעיל), וכך ידעו שכל מי שעשה לייק הוא לא "רב עיר"...) לחץ כדי להרחיב... בקיצור אתה רוצה 400 לייקים.... נסיון יפה, אבל אני לא מוכן לשתף פעולה!!
א אברימי חבר ותיק הצטרף 1/1/25 הודעות 1,019 3/7/25 #22 אסקופה הנדרסת לרגלי גדוי אמר: בקיצור אתה רוצה 400 לייקים.... נסיון יפה, אבל אני לא מוכן לשתף פעולה!! לחץ כדי להרחיב... תראה מה כתבתי בסוגריים קטנות!... (בדיוק בגלל זה כתבתי את זה).
אסקופה הנדרסת לרגלי גדוי אמר: בקיצור אתה רוצה 400 לייקים.... נסיון יפה, אבל אני לא מוכן לשתף פעולה!! לחץ כדי להרחיב... תראה מה כתבתי בסוגריים קטנות!... (בדיוק בגלל זה כתבתי את זה).
א אברימי חבר ותיק הצטרף 1/1/25 הודעות 1,019 3/7/25 #23 חשוף אסקופה הנדרסת לרגלי גדוי אמר: 400 לייקים לחץ כדי להרחיב... אגב, נכון לעכשיו זה יכול להיות מקסימום פחות מ-70, כי רק 69 ענו לסקר, ומתוכם יש אותי ועוד 2 רבני ערים, שלא יכולים לתת לייק.
חשוף אסקופה הנדרסת לרגלי גדוי אמר: 400 לייקים לחץ כדי להרחיב... אגב, נכון לעכשיו זה יכול להיות מקסימום פחות מ-70, כי רק 69 ענו לסקר, ומתוכם יש אותי ועוד 2 רבני ערים, שלא יכולים לתת לייק.
נ נוריאל עזרא חבר קבוע הצטרף 15/2/25 הודעות 357 3/7/25 #24 אברימי אמר: ועוד 2 רבני ערים, שלא יכולים לתת לייק. לחץ כדי להרחיב... למה הם לא יכולים?
א אברימי חבר ותיק הצטרף 1/1/25 הודעות 1,019 3/7/25 #25 נוריאל עזרא אמר: למה הם לא יכולים? לחץ כדי להרחיב... כי כתבתי שרק מי שאינו רב עיר יתן, וכך נוכל לדעת מי אינו רב עיר. עיין לעיל.
נוריאל עזרא אמר: למה הם לא יכולים? לחץ כדי להרחיב... כי כתבתי שרק מי שאינו רב עיר יתן, וכך נוכל לדעת מי אינו רב עיר. עיין לעיל.
נ נוריאל עזרא חבר קבוע הצטרף 15/2/25 הודעות 357 3/7/25 #26 אברימי אמר: כי כתבתי שרק מי שאינו רב עיר יתן, וכך נוכל לדעת מי אינו רב עיר. עיין לעיל. לחץ כדי להרחיב... אבל למרות דבריך הם עדיין יכולים כדי שלא יגלו.
אברימי אמר: כי כתבתי שרק מי שאינו רב עיר יתן, וכך נוכל לדעת מי אינו רב עיר. עיין לעיל. לחץ כדי להרחיב... אבל למרות דבריך הם עדיין יכולים כדי שלא יגלו.
א אברימי חבר ותיק הצטרף 1/1/25 הודעות 1,019 23/7/25 #28 איפה כל החברים בפורום? יש רק 75 חברים (פעילים) בפורום?! פשוט שיש הרבה יותר... אז למה לא כולם מצביעים??? נ.ב. הסקר הוא כמובן אנונימי וא"א לדעת מה כל אחד הצביע!
איפה כל החברים בפורום? יש רק 75 חברים (פעילים) בפורום?! פשוט שיש הרבה יותר... אז למה לא כולם מצביעים??? נ.ב. הסקר הוא כמובן אנונימי וא"א לדעת מה כל אחד הצביע!
א אור יעקב חבר מוביל הצטרף 4/5/25 הודעות 1,750 23/7/25 #29 אברימי אמר: איפה כל החברים בפורום? יש רק 75 חברים (פעילים) בפורום?! פשוט שיש הרבה יותר... אז למה לא כולם מצביעים??? לחץ כדי להרחיב... פעילים ממש אין פה יותר מ20-30, כל השאר "מבקרים" מידי פעם...
אברימי אמר: איפה כל החברים בפורום? יש רק 75 חברים (פעילים) בפורום?! פשוט שיש הרבה יותר... אז למה לא כולם מצביעים??? לחץ כדי להרחיב... פעילים ממש אין פה יותר מ20-30, כל השאר "מבקרים" מידי פעם...
מ מעל ההגיון חבר חדש הצטרף 8/1/25 הודעות 98 23/7/25 #30 עת שערי רצון אמר: מעניין איזה רב-עיר כותב כאן בפורום, או אולי סתם איזה ליצן שהצביע כך ... לחץ כדי להרחיב... יותר מעניין אותי ראש ישיבה...
עת שערי רצון אמר: מעניין איזה רב-עיר כותב כאן בפורום, או אולי סתם איזה ליצן שהצביע כך ... לחץ כדי להרחיב... יותר מעניין אותי ראש ישיבה...
ב בדרך התורה חבר חדש הצטרף 2/7/25 הודעות 68 23/7/25 #31 מעל ההגיון אמר: יותר מעניין אותי ראש ישיבה... לחץ כדי להרחיב... מאי נפק''מ התפקיד? העיקר התוכן שכל אחד מביא למפגש כאן...
מעל ההגיון אמר: יותר מעניין אותי ראש ישיבה... לחץ כדי להרחיב... מאי נפק''מ התפקיד? העיקר התוכן שכל אחד מביא למפגש כאן...
א אור יעקב חבר מוביל הצטרף 4/5/25 הודעות 1,750 23/7/25 #32 לדעתי הרבה עשו סתם בצחוק בחירות כאלה ואחרות, וגם אי אפשר לשנות את הבחירה...
מ מעל ההגיון חבר חדש הצטרף 8/1/25 הודעות 98 23/7/25 #33 בדרך התורה אמר: מאי נפק''מ התפקיד? העיקר התוכן שכל אחד מביא למפגש כאן... לחץ כדי להרחיב... חד משמעית ולי אישית אין (עדיין, ההפסד כולו של העולם ...) שום תפקיד
בדרך התורה אמר: מאי נפק''מ התפקיד? העיקר התוכן שכל אחד מביא למפגש כאן... לחץ כדי להרחיב... חד משמעית ולי אישית אין (עדיין, ההפסד כולו של העולם ...) שום תפקיד
ת תלמיד נאמן חבר חדש הצטרף 18/5/25 הודעות 32 24/7/25 #34 מעל ההגיון אמר: חד משמעית ולי אישית אין (עדיין, ההפסד כולו של העולם ...) שום תפקיד לחץ כדי להרחיב... איזה תפקיד אתה רוצה? אפשר לסדר לך משהו אם תתאים
מעל ההגיון אמר: חד משמעית ולי אישית אין (עדיין, ההפסד כולו של העולם ...) שום תפקיד לחץ כדי להרחיב... איזה תפקיד אתה רוצה? אפשר לסדר לך משהו אם תתאים
חכם בן שושן חבר קבוע הצטרף 5/1/25 הודעות 232 24/7/25 #35 אני חייב לומר שמוזר לי הרעיון לכלול משגיח ור"מ באותה קטגוריה, נראה לי שזה מעליב את שני הצדדים...