אסקופה הנדרסת לרגלי גדו"י חבר קבוע הצטרף 31/12/24 הודעות 680 מיקום עי"ת ליקוואוד יע"א 3/7/25 #21 אברימי אמר: גם אני לא. (אולי במקום שכל אחד יכתוב, פשוט שיעשו לייק, (להודעה זו או לאחת ההודעות לעיל), וכך ידעו שכל מי שעשה לייק הוא לא "רב עיר"...) לחץ כדי להרחיב... בקיצור אתה רוצה 400 לייקים.... נסיון יפה, אבל אני לא מוכן לשתף פעולה!!
אברימי אמר: גם אני לא. (אולי במקום שכל אחד יכתוב, פשוט שיעשו לייק, (להודעה זו או לאחת ההודעות לעיל), וכך ידעו שכל מי שעשה לייק הוא לא "רב עיר"...) לחץ כדי להרחיב... בקיצור אתה רוצה 400 לייקים.... נסיון יפה, אבל אני לא מוכן לשתף פעולה!!
א אברימי חבר קבוע הצטרף 1/1/25 הודעות 995 3/7/25 #22 אסקופה הנדרסת לרגלי גדוי אמר: בקיצור אתה רוצה 400 לייקים.... נסיון יפה, אבל אני לא מוכן לשתף פעולה!! לחץ כדי להרחיב... תראה מה כתבתי בסוגריים קטנות!... (בדיוק בגלל זה כתבתי את זה).
אסקופה הנדרסת לרגלי גדוי אמר: בקיצור אתה רוצה 400 לייקים.... נסיון יפה, אבל אני לא מוכן לשתף פעולה!! לחץ כדי להרחיב... תראה מה כתבתי בסוגריים קטנות!... (בדיוק בגלל זה כתבתי את זה).
א אברימי חבר קבוע הצטרף 1/1/25 הודעות 995 3/7/25 #23 חשוף אסקופה הנדרסת לרגלי גדוי אמר: 400 לייקים לחץ כדי להרחיב... אגב, נכון לעכשיו זה יכול להיות מקסימום פחות מ-70, כי רק 69 ענו לסקר, ומתוכם יש אותי ועוד 2 רבני ערים, שלא יכולים לתת לייק.
חשוף אסקופה הנדרסת לרגלי גדוי אמר: 400 לייקים לחץ כדי להרחיב... אגב, נכון לעכשיו זה יכול להיות מקסימום פחות מ-70, כי רק 69 ענו לסקר, ומתוכם יש אותי ועוד 2 רבני ערים, שלא יכולים לתת לייק.
נ נוריאל עזרא חבר קבוע הצטרף 15/2/25 הודעות 331 3/7/25 #24 אברימי אמר: ועוד 2 רבני ערים, שלא יכולים לתת לייק. לחץ כדי להרחיב... למה הם לא יכולים?
א אברימי חבר קבוע הצטרף 1/1/25 הודעות 995 3/7/25 #25 נוריאל עזרא אמר: למה הם לא יכולים? לחץ כדי להרחיב... כי כתבתי שרק מי שאינו רב עיר יתן, וכך נוכל לדעת מי אינו רב עיר. עיין לעיל.
נוריאל עזרא אמר: למה הם לא יכולים? לחץ כדי להרחיב... כי כתבתי שרק מי שאינו רב עיר יתן, וכך נוכל לדעת מי אינו רב עיר. עיין לעיל.
נ נוריאל עזרא חבר קבוע הצטרף 15/2/25 הודעות 331 3/7/25 #26 אברימי אמר: כי כתבתי שרק מי שאינו רב עיר יתן, וכך נוכל לדעת מי אינו רב עיר. עיין לעיל. לחץ כדי להרחיב... אבל למרות דבריך הם עדיין יכולים כדי שלא יגלו.
אברימי אמר: כי כתבתי שרק מי שאינו רב עיר יתן, וכך נוכל לדעת מי אינו רב עיר. עיין לעיל. לחץ כדי להרחיב... אבל למרות דבריך הם עדיין יכולים כדי שלא יגלו.