"שיחות חולין" על הנעשה אצל מרן הראשל"צ ר' דוד יוסף שליט"א

• יוזם האשכול יוזם האשכול אברך מב"ש
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נא לשים לב לא לכפול לחינם

במקום להעתיק את דברי הגר"ש שוב ושוב לאשכולות חוזרים ע"ע
מוטב שיפנו לנטפרי שישכשירו את האתר כותל המזרח
כעת הכל חסום ואף א' לא טרח לשלוח לנטפרי לפתוח
צריך קצת שכל בנטפרי ללמוד תורת החילוק ולא לסגור כל דבר

כל אחד שמכיר מישהו מחצר/ביהמ"ד 'יחוה דעת' ישלח לו הודעה זו לתיקון המעוות במהרה, מה שנפטפט עצמנו לדעת באתרא קדישא הדין, לא כ"כ יועיל, צריך שהכדור יגיע למגרש שלהם, וכך גם אני הקטן עשיתי.
פורסם, לא יודע אם הכוונה על הכנס המדובר

שילה פריד: ‏הרב דוד יוסף תוכנן לנאום בכנס של המכון לאסטרטגיה ומדיניות חרדית הנערך בירושלים, אלא שלאחר איומים מצד ״העדה החרדית״ והמפגינים הקיצוניים שהודיעו שימנעו את הגעתו ויחסמו אותו - בלשכת הרב ביטלו את הופעתו באירוע.

פורסם, לא יודע אם הכוונה על הכנס המדובר

שילה פריד: ‏הרב דוד יוסף תוכנן לנאום בכנס של המכון לאסטרטגיה ומדיניות חרדית הנערך בירושלים, אלא שלאחר איומים מצד ״העדה החרדית״ והמפגינים הקיצוניים שהודיעו שימנעו את הגעתו ויחסמו אותו - בלשכת הרב ביטלו את הופעתו באירוע.
אני לא יודע מה זה המכון הזה.
אבל עכ"פ זה לא כ"כ נשמע טוב, וחשוב מאוד שתצא הודעה מלשכת הרב על זה, שלא ישמע חלילה וחס כזלזול ברב. וכבר ראינו כמה שפצו את פיהם נגד הרב ע"ז, וכמובן שעונשם חמור לזלזל בת"ח בלי לראות את התמונה בשלמותה, ולכן נחוצה מאוד הודעה.

אני לא יודע מה זה המכון הזה.
מכון שייסד אלי פלאי ממשפחה ומטרתו תכנון אסטרטגי לצרכי המגזר החרדי בעתיד, כתעסוקה דיור חינוך וכו'.
היו"ר בזמנו היה חכ יצחק פינדרוס

מכון שייסד אלי פלאי ממשפחה ומטרתו תכנון אסטרטגי לצרכי המגזר החרדי בעתיד, כתעסוקה דיור חינוך וכו'.
היו"ר בזמנו היה חכ יצחק פינדרוס
ויש לו הסכמות של רבנים? (אגב הקישור לא נפתח לי בנטפרי)

הסכמות על מה? על ניתוח נתונים ומחקר ועל עזרה בתכנון כלכלי לעיריות ולגופי ממשל צריך הסכמות?
כאשר עוסקים בתעסוקה לחרדים, זה יכול להיות שחילונים יושבים וחושבים איך נוציא את האברך מהכולל וכדו', ולכן שאלתי אם זה לא בסגנון, ומי האנשים שחוקרים, ומה השקפת עולמם, וע"ז ברור שצריך הסכמות

כאשר עוסקים בתעסוקה לחרדים, זה יכול להיות שחילונים יושבים וחושבים איך נוציא את האברך מהכולל וכדו', ולכן שאלתי אם זה לא בסגנון, ומי האנשים שחוקרים, ומה השקפת עולמם, וע"ז ברור שצריך הסכמות
לא הכיוון

זה נשמע מוזר שהוא בכלל רצה ללכת לשם מה הוא פוליטיקאי?
זלזול מחפיר בת"ח, וחוצפא של ממש.
מרן הגר"ד מתוקף תפקידו כהר"הר חייב ללכת לכאלה מקומות.
ואין צורך לחזור על המקומות שמרן זיע"א היה הולך בחיים חיותו לעשות נפשות לה' ולתורתו.

ראשי תחתית