ביקור אשה אצל רופא

• יוזם האשכול יוזם האשכול אור יעקב
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
תיכון בית יעקב יש סמארטפונים פרוצים, והן יושבות בכיתה, מתעדות את עצמן ומעלות לאפליקציות הכי טמאות
אתה מתכוין לסמינרים של כיפות סרוגות!!
איפה נשמע כדבר הזה במחוזותינו???
בנות מבית חרדי עם אייפונים והצוות וההנהלה שותק?????

- לצערנו הרב יש הרבה מכשולות בנושאים הזה, הן מחמת חוסר ידיעה בסיסי והן מחמת שכל אחת חושבת ש"כל מה שהרופא אומר קדוש"

- ראוי לכל איש מישראל להזהיר הן לאשתו והן לבנותיו את כללי הצניעות בביקור אצל רופא, ומתי יש ללכת ומתי אין ללכת.

- מצורף מה מאמר קצר של הרב דוד נקי שליט"א שקצת תבינו כמה מכשולות יש לצערנו, וכמה חוסר ידיעה. וגם לדעת את הפרטים הבסיסים בנושא.

יש קונטרס מקיף ויפה ומפורט על זה, מצורף.

קבצים מצורפים

בנות מבית חרדי עם אייפונים והצוות וההנהלה שותק?????

אל תהיה בטוח שהצוות וההנהלה מעודכנים.
מדובר בתיכון חרדי לכל דבר, וזה לא המקרה היחיד ששמעתי. וזה מזעזע לחלוטין. פשיטת רגל. כנראה דרוש חישוב מחדש, אי אפשר לחנך בכפיה נוסח גור.

וגם אצל בחורים המצב לא פשוט, אמנם ראשי הישיבות מטפלים בזה ביד קשה, אבל לא הכל הם יכולים לראות. פעם זרק לי חבר על ישיבה פלונית (בינונית) "חצי שם עם אייפון, אני מכיר מקרוב" ולעגתי לו בחוסר אימון. לאחר מכן נתקלתי במקרה (אין מקרה בעולם) בבחור מתוך הישיבה שאמר לי את אותו משפט.

וזה היה לפני שנים (כתבתי על זה בזמנו בפול"ת), מי יודע מה הולך היום.

עוד מקרה מלפני 3 שנים לערך - בחור טוב נכנס לאיזה ישיבת קיבוץ שהמליצו לו עליה כישיבה טובה יחסית, לתדהמתו כל הבחורים בחדר שלפו בערב את החצי טאצ' שלהם וראו "סדרה" מזוהמת.

כשאמרתי את זה לאברך העסקן שהמליץ על הישיבה, הוא עצמו היה בהלם ואמר שלא היה מודע לזה, וטוב שאמרתי לו.

להלן סעיף מהתקנון של הפורום
  1. בפורום זה אין לדון על נושאים שלא מקובל שאינם נשואים דנים בהם, ובייחוד הל' טהרה, צניעות, מס' נדה וכל כיו"ב.

פורום לתורה.

להלן סעיף מהתקנון של הפורום

נראה שאתה מנסה כל טריק בספר כדי למנוע ממני לכתוב את מה שאני כותב.

לאחר שלא הצלחת לתקוף אותי באופן אישי, או להכחיש את המציאות, או להשמיץ את הפורום שנכתבים בו דברים שאינם קיימים בפורומים אחרים (שזה שקר), הלכת לפשפש בתקנון הפורום.

מה באמת שורף לך?

פורום לתורה.

נראה שאתה מנסה כל טריק בספר כדי למנוע ממני לכתוב את מה שאני כותב.

לאחר שלא הצלחת לתקוף אותי באופן אישי, או להכחיש את המציאות, או להשמיץ את הפורום שנכתבים בו דברים שאינם קיימים בפורומים אחרים (שזה שקר), הלכת לפשפש בתקנון הפורום.

מה באמת שורף לך?
אני לא מכחיש שום מציאות
רק שיש נושאים שלא דנים בריש גלי
וחבל שאינך מבין דבר כ'כ פשוט.

יש משהו מאחרי זה, לא באמת אכפת לך שאיזה בחור יקרא שלא מומלץ לאשה לבקר אצל רופא נשים (דברים שנכתבו בהרחבה בקונטרסים ועלונים צבעוניים ומנוקדים שזמינים לכל ילד סקרן).

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
ראשי תחתית