ויהי אחר העצרת: מה הלאה?

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
משום מה לא הוזכרה מילה אחת (!) על הצבא, צה''ל, וכו'
כמ''ש הקדמיני הרה הגאון @כאחד העם

יש להבין שהעצרת אינה נגד הצבא !
גם מילואימניקים ומזרחיסטים השתתפו בה.
העצרת היתה על רדיפת לומדי תורה (כרגע בטענה של שויון בנטל הגיוס).
אבל אסור להטות את המלחמה לאפיק מסויים, ובפרט שהוא שנוי במחלוקת,
יש שרואים בגיוס מצוה ועבודת ה', והם באים להפגין איתך ביחד כי הם מבינים את הערך של לימוד התורה,
אי אפשר להפגין "נגד הצבא", הצבא לא עשה לנו כלום, הוא ססך הכל מגן עלינו בפן ההשתדלותי. אין לנו שום דבר נגדו.

יש להבין שהעצרת אינה נגד הצבא !
גם מילואימניקים ומזרחיסטים השתתפו בה.
העצרת היתה על רדיפת לומדי תורה (כרגע בטענה של שויון בנטל הגיוס).
אבל אסור להטות את המלחמה לאפיק מסויים, ובפרט שהוא שנוי במחלוקת,
יש שרואים בגיוס מצוה ועבודת ה', והם באים להפגין איתך ביחד כי הם מבינים את הערך של לימוד התורה,
אי אפשר להפגין "נגד הצבא", הצבא לא עשה לנו כלום, הוא ססך הכל מגן עלינו בפן ההשתדלותי. אין לנו שוםפ דבר נגדו.
זה מה שהדגשתי, לא חלקתי על זה
אבל חלק מהצבור שהיו שם (בעיקר מניפי השלטים ושאר מטורללים למיניהם) אחזו אחרת ...
השאלה היא מה נשתנה מתשע''ד ? ואולי בגלל שהמכה עדיין טרייה (קרי המלחמה וכו' רק לפני 2-3 שבועות נגמרה וכו') והפצע מדמם

זה מה שהדגשתי
אבל חלק מהצבור שהיו שם (בעיקר מניפי השלטים ושאר מטורללים למיניהם) אחזו אחרת ...

לכן בדיוק לא הזכירו את הצבא, והשאירו זאת להחלטה שמימית כדברי @כאחד העם
כי לא באנו לעשות מריבה, אלא להביע את הזעקה החוצה (וגם לרמוז לאלו שמבינים, שיש כאן כח גדול).
(ושאר המטורללים, אני מקווה שאינם ממשתתפי הפורום כאן).

אתה יודע מה כוחה של תפילה של מעל 600k איש, אתה יודע מה כוחה של אחדות המונית שכזאת, שכולם צועקים בצוותא "ה' הוא האלוקים" "שמע ישראל" "ואמן יהא שמיה רבה"?!
נכון מאוד.
בינתיים נראה שהתפילה פועלת והיועמשי"ת השורש והראש לכל המצב הזה, הס"א אוטוטו מסתבכת (כנראה חיפתה על הפצרי"ת המתפטרת וכו'...)
אמן

הרב הירש אמר שזה צעד אחד בכיוון
ואם זה לא יספיק
זה יתקדם לכיוון הפלג
כגודל המעצרים כך גודל ההקצנה...
נעבור כמה שיעורים מעצניקים על מכתזיות ומסתעף
אני לא חושב שהכיוון הוא השתוללות, אני כן חושב שהכיוון הוא משהו שלא כדאי לחשוף לפני שזה קורה...

לכן בדיוק לא הזכירו את הצבא, והשאירו זאת להחלטה שמימית כדברי @כאחד העם
כי לא באנו לעשות מריבה, אלא להביע את הזעקה החוצה (וגם לרמוז לאלו שמבינים, שיש כאן כח גדול).
(ושאר המטורללים, אני מקווה שאינם ממשתתפי הפורום כאן).
אז מאי שנא מתשע''ד ?
העמדה החרדית השתנתה ומתירים היום גיוס כלשהו ?
או שזה בגלל המלחמה הטרייה ?
ואולי בגלל פוליטיקה בכל הקשור לגיוס ?
מה אתה אוחז לגבי זה ? (סתם מענין לשמוע)

אני לא חושב שהכיוון הוא השתוללות, אני כן חושב שהכיוון הוא משהו שלא כדאי לחשוף לפני שזה קורה...
תלוי לפי מי
ההקלטות של ר' שלום בער שהתפרסמו השבוע (בכלי תקשורת שמאלניים), מראות שלפחות לר' שלום בער יש תכניות שלא מביישות את הפגנות הפלג בלשון המעטה, השאלה אם ר' משה הלל ועוד יתמכו

מוצגת כאן גישה לוחמנית וילדותית במקצת, של "יאללה בואו נראה להם, נילחם, נחסום, נעשה בלאגן".

זה לא באמת יעבוד.
אנחנו לא מפגינים על נושא שאנשים אומרים 'יאללה העיקר שיהיה שקט'.
אנחנו מפגינים על נושא שבוער בליבם של החילונים, שרובם אבדו חברים ו/או בני משפחה.
ועמידה בפקקים לא תניא אותם מהרצון לגייס את החרדים, להסכמה לפטור את כולם בהינף יד.

ובסוף - לרשויות החוק יש את הכוח לגבור על המאבקים האלה, גם אם לא משתמשים בו.
אם נחריף - גם הם יכולים להחריף.
עד לרימוני הלם, גז מדמיע, יריות באוויר, כדורי גומי ומה לא.
(וכבר אמר אותו גדול לר' עמרם בלוי: אם אתה שוכב על הכביש, אתה ציוני. כי אתה מאמין שהם לא מסוגלים לרצוח אותך).

תשאלו את תושבי מזרח ירושלים...
הם מופרעים פי מאה מאיתנו, וביום פקודה כשהמשטרה באמת נלחצה (למשל בתחילת המלחמה) נהגו בהם באלימות כזו, שהם פחדו להוציא את האף מהבית.

היחס של המשטרה כיום למפגינים הוא סלחני ונחמד מאוד יחסית. ברגע שהם יחששו שהעסק יוצא משליטה - גם להם לא יהיו גבולות.
וכשזה כבר יגיע לכאוס הזה - לא יהיה אכפת להם לפרוץ דלתות בלילה, ולסחוב עם אזיקים בני ישיבות. כי גם ככה בלאגן אז עד הסוף.

ועוד לא דיברנו על התיקים הפליליים, המשפטים והחקירות וכו'.
על היחס לכל חרדי כאל מחבל נוחבה ומטה, וכו' וכו'.

ובתרחיש כזה מה? כמה בחורים באמת יעזו להיות עריקים?
כמה בחורים ספרדים מהפריפריה ילכו לצבא וזהו?

ובנוסף, אם יהיה כאוס ברחובות - יהיה כאוס במסדרונות הממשל, גזירות שלא מעלמא הדין וכו' וכו'.
מי שמכיר את המערכת מבין שאסור לנו באמת להגיע לשם. אחרת כל התקציבים ייסגרו, וכל המוסדות יקרסו ח"ו.

תלוי לפי מי
ההקלטות של ר' שלום בער שהתפרסמו השבוע (בכלי תקשורת שמאלניים), מראות שלפחות לר' שלום בער יש תכניות שלא מביישות את הפגנות הפלג בלשון המעטה, השאלה אם ר' משה הלל ועוד יתמכו
הרב הירש אמר מפורש בכלא שאם יאלצו אותנו נלך בדרכי הפלג ותול''מ

הרב הירש אמר מפורש בכלא שאם יאלצו אותנו נלך בדרכי הפלג ותול''מ
השאלה אם כוונתו לסתם הפגנות חוקיות, או לחסימות כבישים לא חוקיות, השתוללות ושאר מרעין בישין
(יותר מסתבר האפשרות הראשונה)

לענ"ד מבואר בגמרא מגילה י"ז ב' 6 שורות מלמטה, וכן בסדר הברכות של שמו"ע (ברכה 11), שאמור להיות פילוג, ואחר כך מחנה אחד ישבר (ברכה 12) והמחנה השני יפרח (ברכה 13). זה נכון שלפי הנתונים של זמנינו זה לא ריאלי בדרך הטבע כלל, וכמבואר בציטוט דלהלן, וכדי שזה יהיה ריאלי צריך כמה וכמה התפתחויות שבדרך הטבע לוקחות זמן רב והזזת קירות, אבל לאלקים פתרונים.

תלמוד בבלי מסכת חולין דף צב עמוד א
אמר רבי שמעון בן לקיש אומה זו כגפן נמשלה זמורות שבה אלו בעלי בתים אשכולות שבה אלו תלמידי חכמים עלין שבה אלו עמי הארץ קנוקנות שבה אלו ריקנים שבישראל והיינו דשלחו מתם ליבעי רחמים איתכליא על עליא דאילמלא עליא לא מתקיימן איתכליא

אז מאי שנא מתשע''ד ?
העמדה החרדית השתנתה ומתירים היום גיוס כלשהו ?
או שזה בגלל המלחמה הטרייה ?
ואולי בגלל פוליטיקה בכל הקשור לגיוס ?
מה אתה אוחז לגבי זה ? (סתם מענין לשמוע)

בתשע"ד לפי זכרוני לא היתה שום החלטה,
מאז ומתמיד ש"ס ויהדוה"ת התפשרו על חוק כלשהו,
(וזה הויכוח עם אגו"י והמלחמה עם הפלג).
מה אני אוחז ? - אם הצבא הוא צבא שמד, אז אין מנוס...
ואם לא, אז יש כאלו שחייבים להתגייס (חלקם יושבים בפוניבז' ועטרת), ויש כאלו שאינם צריכים להתגייס (חלקם נמצא בנתיבות עולם ומאורות התורה).

אריה ארליך: ‏מותר לראות את יד השם בכך שהפצ"רית שניצחה על מערך המעצרים נגד בחורי ישיבות לומדי תורה (כמו גם נגד חיילי צה"ל בעלילה שפלה) מועפת מתפקידה בבושת פנים כמה שעות אחרי עצרת התפילה והזעקה.
האורוות מתנקות. לאט ובטוח

צילומים מסעירים:

מרהיב ובלעדי: קליפ סיכום מעצרת הרבבות 'זעקת התורה' בראשות מרנן ורבנן שליט"א​

כותל המזרח מגיש לכם קליפ סיכום הכולל צילומי רחפן מרהיבים מכל שטחי העצרת, לצד צילומים בלעדיים מרגשים ממפגש מרנן ורבנן מנהיגי הדור שליט"א ומתפילתם קודם ובזמן העצרת

• אלחנן דניאל
  • י״א במרחשוון תשפ״ו (02/11/2025)
  • 13:45
  • צילום: כותל המזרח

צילומים מסעירים:

כותל המזרח מגיש לכם קליפ סיכום הכולל צילומי רחפן מרהיבים מכל שטחי העצרת, לצד צילומים בלעדיים מרגשים ממפגש מרנן ורבנן מנהיגי הדור שליט"א ומתפילתם קודם ובזמן העצרת

• אלחנן דניאל

מדהים ומרגש.
תודה רבה.

חבל שהתמונה הפותחת את הסרטון היא התמונה שהכי נרצה לשכוח מהסרטון המדהים הזה...

כל אותם משוגעים על המנוף...
למה חבל?
למען ישמעו ויראו.
שהם לא יחשבו שהם סיכנו את חייהם וחיי זולתם והדבר נשכח, לא, שהם יראו את פרצופם מרוח בכל פינה, אולי זה יעשה להם משהו

חבל שהתמונה הפותחת את הסרטון היא התמונה שהכי נרצה לשכוח מהסרטון המדהים הזה...
זה חלק מהעצרת, אם נאהב או לא.
וזה בטח גם גורם ללא מעט אנשים לפתוח את הסרטון :ROFLMAO:

לא, שהם יראו את פרצופם מרוח בכל פינה, אולי זה יעשה להם משהו
בדיוק. בסוף עוד יעצרו אותם עם תיק פלילי על פלישה והסגת גבול, בגלל הצילומים האלה שבהם ניתן לזהות אותם.

באמת קליפ מהיפים יותר שנערכו על העצרת. ומשמח לראות את רבותינו בפרונט.
כל הכבוד לכותל המזרח על ההשקעה.

אמנם אני לא מצפה מראשי המדינה לראות את יד ה' במה שקורה כאן.

אבל מבחינתי עיור מי שלא רואה - וטיפש מי שלא מבחין.

קודם זה הפצ"רית, אח"כ התובע הצבאי הראשי,

והיום כל ראשי ההסתדרות וגם כמה ראשי ערים לקינוח - כשהם אומרים \ מודיעים שלא יהיו חקירות ומעצרים בימים הקרובים בגלל העומס שבפרשייה הזו.

ללמדך - שאם כלא הוא מקום אידיאלי לישיבע בוחר, גם האנשים הכי בכירים במדינה יצטרפו אליהם....

צילומים מסעירים:

• אלחנן דניאל

משום מה אני לא מצליח לפתוח את זה. יש מצב להעלות את הקליפ בדרייב?

התובע הצבאי הראשי ויו״ר ההסתדרות חולקים תא משותף בבית המעצר. (לי עייש)
ומנגד: הפצ"רית לשעבר ואשתו של ארנון בר דוד שוהות יחד באותו תא מעצר בנווה תרצה (14)
ממש לא היו ימים טובים לישראל

אנשים לא חוזרים בתשובה ביום אחד.
וזה היה אחד המחלוקות העיקריות בין הרבי מלובביץ' לרב שך.
ואין ספק שחב"ד עשו פעולות גדולות בתחום הקירוב.

לא הבנתי על מה המחלוקת. רוב החוזרים בתשובה אכן אינם חוזרים ביום אחד, אבל לענין זה אין שום הבדל בין חב"ד לבין ארגוני הקירוב האחרים. כולם מדליקים את הניצוץ הראשוני, הטריגר שגורם לאדם לחשוב ולהבין שהוא צריך לעשות שינוי בחייו, וכולם דואגים לטיפול המשך.

וראה עוד מה שכתבתי כאן:

חזרה בתשובה היא לא רגע אחד, היא תהליך. אפילו אחרי שבוע שלם של הרצאות בסמינר ערכים מבוקר ועד ערב (בעבר זה היה שבוע), היו הרבה כאלה שלא חזרו בתשובה. וחלקם שכן חזרו בתשובה - היה זה בזכות "טיפול המשך", ליווי צמוד עד גמר התהליך.

הסמינר נתן רק את הניצוץ הראשוני, ההבנה שצריך לחזור בתשובה. רבים קיבלו את הניצוץ הזה בהרצאות של הרב אמנון יצחק (כאשר בתחילת דרכו עסק בהחזרה בתשובה), אבל כאשר הגיעו הביתה המשיכו בדרכם. חלקם המשיכו בתהליך, נדבך אחר נדבך, עד שהפכו לבני תורה.

ובענין "הניצוץ הראשוני" של רבים שחזרו בתשובה (ולאו דוקא הצטרפו לחב"ד), יש לחב"ד תרומה מכרעת ואדירה. הרבי זצ"ל היה הנחשון שהחל את תנופת התשובה בעם ישראל, ע"י "מבצעים" - הנחת תפילין בדוכנים ברחבי הארץ, חלוקת נרות שבת והסברה, כשרות, טהרת המשפחה, חינוך.

לכאורה מילתא זוטרתא היא שאדם מניח תפילין פעם בחייו, אבל חכמתו של הרבי עמדה לו - במקרים רבים זה הדליק ניצוץ שהפך לחזרה בתשובה, כפי שסיפרו האנשים בעצמם.

לא מבעיא כשרות וטהרת המשפחה שכל אחד מבין את התרומה של זה לתהליך, ובסך הכל עשרה מבצעים עיקריים ועוד דברים.

בנוסף לזה היה הרבי מקבל קהל בכמות של אלפים מידי שבוע - כמעט כולם ראו מופתים גלויים (כל מי שדיברתי איתו ראה מופת אחד לפחות...) והוא בדרך כלל ניצל את זה כדי "לסחוט" מהם קבלה כלשהי ביהדות, שאצל רבים היתה הטריגר לחזרה בתשובה.

וכמובן כל זה רק לגבי ארץ ישראל, אבל בעולם כולו עשה הרבי מהפכה אדירה של תשובה - עם אלפי שלוחים שנשלחו למקומות הכי נידחים, עברו על ספר הטלפונים ואיתרו יהודים, יצרו איתם קשר וזיכו אותם במצוות, הפכו אותם לחלק מהקהילה החב"דית, הקימו בתי ספר ומוסדות, סיפקו אירוח לכל מטייל כאברהם אבינו בשעתו וכך החזירו בתשובה רבבות ישראלים.

טור מדהים של הרב שמואל פולק מתוך אז נדברו שייצא השבוע (וירא) למה הפגינו רק על בחור מישיבה אשכנזית

וכעת אני פונה אליך ידידי... אתה שכאב לך למה דווקא אצל הבחור הזה כולם נחלצו חושים ואצל אחרים לא? אתה יודע מה... בא נוריד כפפות... בא נניח את הדברים על השלחן כמות שהם... ידידי הספרדי!! אני מרגיש נוח לפנות אליך ישיר כי כל ימי זכיתי לגדול כ'בן מיעוטים'
אשכנזי מול רוב ספרדים בעיר הכי מרוקאית בארץ ועם ספרדים אני מרגיש בבית.

צריך לדעת שאם עדיין קיים הבדל בין אשכנזים לספרדים... ההבדל הכי קוטבי וצף כלפי חוץ זה ההבדל בין כח הכלל לכח היחיד!!!
(אגב: הערה כללית: זאת למודעי: בלי הכללות בין אשכנזים לספרדים!! זה לא שחור לבן... אני מדבר באופן די כללי...
בעיקר מצד מבנה המערכת...)
האשכנזים מאוד טובים בהנהגת הכלל... הם אלופים במערכתיות!! בעיצוב הממסד!! קוראים לזה הנהגת הכלל... הנהגה של משיח בן יוסף... ויעשו כולם אגודה אחת לעשות רצונך בלבב שלם... תיאום ומשמעת ציבורית... כולם מתלכדים כאחד וכך ניתן לפעול.. וזו בהחלט מעלה עצומה!
אצל האשכנזים, היחיד יכול להיבלע בתוך המערכת והמערכת תספק לו מעטפת הגנה וגיבוי חזק שגם אם אתה חצי קלאצ'... בשביל זה יש פה מיליון חרדים שמגבים אותך בכל רגע נתון וכל עוד אתה מחובר לתיבת נח גם אם תהיה עוג... אתה צף יחד איתה... ואי לכך ובהתאם לזאת: דע לך ישיבוחר יקר!! אל תפחד מגזירת הגיוס... כי אם ח"ו יעיזו להכניס אותך לכלא...
מחר כולנו שוב פה... מיליון חרדים... והפעם זה יהיה עם התמונה שלך... זכור: כולנו איתך!!
יופי!!! חיזקתם אותי!!! זהו!! הבנתי שעם הגיוס אני מסודר!!! י
אבל ההלו... עזוב כעת את גזירת הגיוס... חוץ מגזירת הגיוס.. יש עוד גזירה שבשבועיים
האחרונים אני מרגיש עעעל הפנים... לא בא לי ללמוד ובא לי לברוח מכאן... ויש לי פיתויים
וניסיונות איפה שאף אחד לא רואה. יש לי פיתויים שליוו אותי ברכבת בדרך לעצרת... וגם
בחזור מהעצרת היו מקומות מפוקפקים שאני יכול לרדת ולהגיע למקומות שאני יודע שזה לא
טוב לי... נו... מי יתן לי כח לעמוד מול הגזרות האלו??
אף אחד לא יעזור לך!!! פה!!!! פה מגיע החינוך הספרדי.. בני ספרד הם אלופים בכח היחיד!!
מעשים שבכל יום. אתה מגיע לאיזה פריפריה שכוחה... אתה נכנס לבית כנסת עממי... אתה
רואה שם בוגרי צבא עם טבעות ובאותו ספסל יושב לו בחור בן עליה עם המחברות של
הסיכומים משיעור עיון בישיבה ושקוע כולו ברעק"א... אינהו בדידהו ואנן בדידן... הוא לא רואה
אותם ממטר. זה הפנים היפות שאני מכיר!!! זה נקרא כח היחיד!!! ועם יד על הלב... לספרדים
יש את זה!! זה נקרא להיות אריה!!!! שתבין: אריה נקרא מלך החיות לא בגלל שכל החיות
נכנעות לו ומשתחוות לו... לא!! ההיפך הגמור! אריה הוא מלך רק בגלל שהוא לא צריך אף אחד
מהחיות... הוא לא נזקק להם... הוא לא מחכה לאישור שלהם... הוא פשוט מסתדר לבד!!! כי...
כי הוא אריה!!!!
את העוצמה הזו אנחנו צריכים ליום שלפני הכלא הצבאי וביום שאחרי
אנחנו האשכנזים מאוד טובים בלארגן עצרת מיליון כדי להפעיל לחץ על היועצת המשפטית
ועל נשיא בית משפט העליון שלא יגייסו אותנו...
אבל מה היה בניסיונות היומיומיים של היום שלפני... והרגע שאחרי?
שם אריאל שמאי נשאר לבד... אף אשכנזי לא יכול לתלות לו שלט עשר מטר ולהגיד לו: תשמור
על העיניים... ותלמד גם בלי חשק... ואל תבוש מפני המלעיגים לך בעבודת ה'-- בתוך
הישיבה... מי יעזור לו??
פה צריך כח היחיד!!! ובדור שלנו זה עיקר האירוע... זה ולא אחר!!
---
אסור שעצרת מיליון תסיט אותנו מהמאבק האמיתי והמשמעותי שלנו!!!
עם כל הכבוד לעצרת המיליון שאולי תפרק ממשלות ותזיז קירות... אבל היא עדיין לא יכולה
להוציא בחור ישיבה אחד מהמיטה למחרת בבוקר... גם מיליון איש צועקים שמע ישראל...
עדיין ישיבוחר יכול להוכיח שהוא ישן יותר חזק!! האם לקום או לא לקום... זה רק אני אחליט!!!
ואי לכך ובהתאם לזאת: אני פונה לך ידידי הספרדי... מתי הספרדים יבינו שהנהגת הכלל היא
לא תמיד מצביעה על עוצמה וכח. הרבה פעמים היא דווקא מסגירה את סוד החולשה! זה
שמיליון איש מתגייסים בשביל להציל בחור ישיבה אחד... בזוית הפוטוגונית זה אולי מראה
עוצמה!!! אבל אם קצת תתבונן... זה דווקא מעצים את החולשה שלנו... תראה כמה רבבות
צריך לגייס בשביל לתת לבחור ישיבה גב שאנחנו איתך!!! מה... הוא עד כדי כך שמן וקבעצ'ער
וחסר שייכות שצריך כ"כ הרבה אנשים בשביל לדחוף את הכסא גלגלים שלו למסילה העולה
בית קל?? מה... הוא לא יודע להחזיק מעמד גם לבד?? ברור שלא!! פשוט שאותו בחור היה
מסתדר גם בלי עצרת המיליון!!! גם אם אף אחד לא היה מתייחס אליו... הוא היה יוצא מהכלא
היישר לבית המדרש... כי סו"ס הוא מהזן שמוכר לי... מהפריפריה.. מהישיבות הפחות
מפוצצות.. מהאריות האלו שמסתדרים עם כח היחיד ולא צריכים את הקביים של הכלל...
רק מה? ב"ה בשביל זה יש גם אשכנזים, והאשכנזים מומחים בלזהות חולשות!! לאשכנזים
יש מודעות מאוד חזקה לחוליה החלשה והרופסת של אותו צעיר מצוי שלא עושה כלום עם
עצמו... ואין לו טיפת סיפוק ומוטיבציה... ותחשוב שבין הייתר יש לו גם צו גיוס שקצת מלחיץ
אותו והוא בהחלט בסיכון להיכנע... ובשביל זה אנחנו פה מיליון חרדים כדי לתת לו גב!! תשאר
פה!! איתנו! אנחנו איתך!!! אבל הההלו... זה לא מראה על עוצמה... זה רק הכלי איך להתמודד
עם החוליה החלשה...
וכאן שוב ההזדמנות לחזור ולמקד את הבחורים היקרים...
אנא מכם... אל תתבלבלו!! אל תעשו מגזירת הגיוס יותר ממה שהיא... נכון... הייתה עצרת
מיליון וכל גדולי ישראל נרעשו והתלכדו כאיש אחד... אבל עדיין!! שיהיה לך ברור... זה שאתה
הולך לישון כל לילה מאוחר... והנטיה שלך לפזול ולרקוד על שתי החתונות של הגם וגם... וכל
שלל הניסיונות הקלאסיים שאתה מכיר... ללא ספק אלו הם הגזירות שהרבה יותר חמורות
מגזירת הגיוס!!! כי... כי בסופו של דבר הרי שם נטמן!!! שם- בניסיונות המוכרים האלו... שם
נקברים לנו בני עליה על ימין ועל שמאל ולא בגזירת הגיוס... אה... אם זה חמור פי מאה... אז
למה לזה לא מקדישים עצרת מיליון?? פשוט מאוד: כי לא יעזור לזה מיליון...
שיהיה לך ברור שהמאבקים שיש לך להישאר שמור ולא להיחשף לכל מיני דברים... אתה שווה
שלט פי עשר יותר גדול מאריאל שמאי בכלא.. רק למה אנחנו לא מבזבזים עליך כזה שלט??
כי זה לא שווה את הנייר... בשביל להתגבר איפה שאף אחד לא נמצא אתה חייב להיות אריה!!!!
אז תהיה אריה... ותשמור את האריות שלך למקומות הרלוונטיים באמת... יופי... דפקת נוכחות
בעצרת המיליון... המפגן עבר כעת לגורמים הרלוונטיים... כעת לאחר שחזרנו מהמלחמה
הפיצקאלע... וקדימה למלחמה האדירה... אתה האריה... וכולנו אחריך...

קלות בה נאמרת האמירה "אז נלך לאמריקה"...
לארה"ב ממש לא קל להיכנס היום.
ואין שום סיכוי שהם יהיו מוכנים לקלוט מיליון מהגרים יהודים פתאום.
לאירופה האנטישמית - סיכויים קלושים עוד יותר.

אז לאן נרד, להודו? לאוגנדה? לזימבבואה?
אולי לאוקראינה שמחפשת חיילים דחוף? (נמות וכן נתגייס).

אני לא בטוח שאין אופציה למצוא הסדר עם מדינת עולם שלישי, שתסכים לקלוט מהגרים שלחלקם יש כסף.
אבל קל כל כך זה לא יהיה.
ברוך שכיוונתי
צווחתי יום א' על יהודי קנאי בר דעת
מי בדיוק מוכן לקבל מאות אלפי בחורים שלא עובדים ולא תורמים
מי בדיוק מחכה לך
צפון קוריאה זימבבואה?.??

ברוך שכיוונתי
צווחתי יום א' על יהודי קנאי בר דעת
מי בדיוק מוכן לקבל מאות אלפי בחורים שלא עובדים ולא תורמים
מי בדיוק מחכה לך
צפון קוריאה זימבבואה?.??

תנוח דעתך,
ברגע שלא תהיה שם חובת גיוס, רובם יצאו לעבוד.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
ראשי תחתית