א אברך מרמות חבר חדש הצטרף 1/9/25 הודעות 75 יום חמישי ב-15:48 #31 מדהים הפעילות של איגוד עמלים! יש"כ גדול!
י יעקבי חבר ותיק הצטרף 24/4/25 הודעות 1,367 יום חמישי ב-18:02 #32 אבני הכותל אמר: מנהיג עולם התורה מרן רבינו ראש הישיבה שליט"א במעמד "להודות ולהלל" שע"י איגוד "עמלים" לבחורי הישיבות יוצאי אתיופיה העומד בנשיאותו (צילום: יעקב כהן) במעמד נשא דברים מרן הראש"ל הגר"ד יוסף שליט"א, והעלה על נס את חיבתו של מרן הגר"ע יוסף זצוק"ל למרן רבינו ראש הישיבה שליט"א, וסיפר כי עוד לפני כחמישים שנה פתח מרן הגרע"י כולל מצויין ממש שיצאו ממנו גדולי ישראל, והעמיד בראשו את מרן רבינו ראש הישיבה שליט"א שימסור בו שיעורים וינווט את דרכו. מרן רבינו ראש הישיבה שליט"א מעיין בחוברת שיצאה לרגל המעמד נראה הגר"ש ביתאן שליט"א, ראש ישיבת "דעת חיים" עם מרן הראשון לציון הגר"ד יוסף שליט"א מרן רבינו ראש הישיבה שליט"א במשא המרכזי ראש עיריית בית שמש ר' שמואל גרינברג הי"ו בהתייעצות עם מרן רבינו רה"י שליט"א לחץ כדי להרחיב...
אבני הכותל אמר: מנהיג עולם התורה מרן רבינו ראש הישיבה שליט"א במעמד "להודות ולהלל" שע"י איגוד "עמלים" לבחורי הישיבות יוצאי אתיופיה העומד בנשיאותו (צילום: יעקב כהן) במעמד נשא דברים מרן הראש"ל הגר"ד יוסף שליט"א, והעלה על נס את חיבתו של מרן הגר"ע יוסף זצוק"ל למרן רבינו ראש הישיבה שליט"א, וסיפר כי עוד לפני כחמישים שנה פתח מרן הגרע"י כולל מצויין ממש שיצאו ממנו גדולי ישראל, והעמיד בראשו את מרן רבינו ראש הישיבה שליט"א שימסור בו שיעורים וינווט את דרכו. מרן רבינו ראש הישיבה שליט"א מעיין בחוברת שיצאה לרגל המעמד נראה הגר"ש ביתאן שליט"א, ראש ישיבת "דעת חיים" עם מרן הראשון לציון הגר"ד יוסף שליט"א מרן רבינו ראש הישיבה שליט"א במשא המרכזי ראש עיריית בית שמש ר' שמואל גרינברג הי"ו בהתייעצות עם מרן רבינו רה"י שליט"א לחץ כדי להרחיב...
נ ניני חדרי חבר חדש הצטרף 26/12/24 הודעות 15 יום חמישי ב-18:15 #33 מוטי מדינה אמר: המעמד השנתי שע"י איגוד עמלים לבני הישיבות יוצאי אתיופיה במעמד מרנן ורבנן גדולי ישראל שליט"א ובחסות ארגון "בני חיל" בראשות הרב נתנאל חייק לחץ כדי להרחיב... מבירור שלי, אני מבין שהפעם הגר"י אייכנשטיין - יד אהרון, מתעתד לשאת את המשא המרכזי.
מוטי מדינה אמר: המעמד השנתי שע"י איגוד עמלים לבני הישיבות יוצאי אתיופיה במעמד מרנן ורבנן גדולי ישראל שליט"א ובחסות ארגון "בני חיל" בראשות הרב נתנאל חייק לחץ כדי להרחיב... מבירור שלי, אני מבין שהפעם הגר"י אייכנשטיין - יד אהרון, מתעתד לשאת את המשא המרכזי.
י יעקבי חבר ותיק הצטרף 24/4/25 הודעות 1,367 יום חמישי ב-18:15 #34 ניני חדרי אמר: מבירור שלי, אני מבין שהפעם הגר"י אייכנשטיין - יד אהרון, מתעתד לשאת את המשא המרכזי. לחץ כדי להרחיב... מי עוד מתעתד להיות שם?
ניני חדרי אמר: מבירור שלי, אני מבין שהפעם הגר"י אייכנשטיין - יד אהרון, מתעתד לשאת את המשא המרכזי. לחץ כדי להרחיב... מי עוד מתעתד להיות שם?
נ ניני חדרי חבר חדש הצטרף 26/12/24 הודעות 15 יום חמישי ב-18:17 #35 יעקבי אמר: מי עוד מתעתד להיות שם? לחץ כדי להרחיב... מן הסתם מרן רה"י נשיא האיגוד שבאמת טורח ומגיע כבר לכל כינוס. ועוד רה"י ספרדים, עדיין לא שמעתי איזה שם מיוחד נוסף, אעדכן בעז"ה
יעקבי אמר: מי עוד מתעתד להיות שם? לחץ כדי להרחיב... מן הסתם מרן רה"י נשיא האיגוד שבאמת טורח ומגיע כבר לכל כינוס. ועוד רה"י ספרדים, עדיין לא שמעתי איזה שם מיוחד נוסף, אעדכן בעז"ה
ב במחשבה שניה חבר חדש הצטרף 23/1/25 הודעות 115 יום חמישי ב-19:21 #36 יעקבי אמר: מי עוד מתעתד להיות שם? לחץ כדי להרחיב... הגר"ח כהן
מ מוטי מדינה חבר חדש הצטרף 30/12/24 הודעות 98 יום חמישי ב-19:30 #37 מבירור שלי שערכתי בעזה"י ישתתפו מרן רה"י הגר"א סאלים שליט"א מרן הגאב"ד הגרש"י זעפראני שליט"א ור"י יד אהרן הגאון רבי יהושע אייכנשטיין
מבירור שלי שערכתי בעזה"י ישתתפו מרן רה"י הגר"א סאלים שליט"א מרן הגאב"ד הגרש"י זעפראני שליט"א ור"י יד אהרן הגאון רבי יהושע אייכנשטיין
נ נאמ"ן לדרך חבר חדש הצטרף 13/11/25 הודעות 100 יום חמישי ב-21:48 #38 יעקבי אמר: כיון שראיתי תמהים למה האיגוד לא מכיר בבנו של מרן הגר"ע יוסף זצוק"ל, הריני להוציא מליבם ולהראות שזה לא נכון. הצג קובץ מצורף 14401 לחץ כדי להרחיב... מה עם בנו ממשיך דרכו?
יעקבי אמר: כיון שראיתי תמהים למה האיגוד לא מכיר בבנו של מרן הגר"ע יוסף זצוק"ל, הריני להוציא מליבם ולהראות שזה לא נכון. הצג קובץ מצורף 14401 לחץ כדי להרחיב... מה עם בנו ממשיך דרכו?
מרנן ורבנן חבר ותיק הצטרף 18/12/24 הודעות 1,419 מיקום בני ברק יום חמישי ב-21:52 #39 נאמן לדרך אמר: מה עם בנו ממשיך דרכו? לחץ כדי להרחיב... היכן לאחרונה רבי משה שליט"א השתתף באירוע ציבורי / היה לו שמחה וכדומה?
נאמן לדרך אמר: מה עם בנו ממשיך דרכו? לחץ כדי להרחיב... היכן לאחרונה רבי משה שליט"א השתתף באירוע ציבורי / היה לו שמחה וכדומה?
נ נאמ"ן לדרך חבר חדש הצטרף 13/11/25 הודעות 100 יום חמישי ב-21:53 #40 מרנן ורבנן אמר: היכן לאחרונה רבי משה שליט"א השתתף באירוע ציבורי / היה לו שמחה וכדומה? לחץ כדי להרחיב... התכונתי לרבי יעקב ורבי אברהם
מרנן ורבנן אמר: היכן לאחרונה רבי משה שליט"א השתתף באירוע ציבורי / היה לו שמחה וכדומה? לחץ כדי להרחיב... התכונתי לרבי יעקב ורבי אברהם
נ נאמ"ן לדרך חבר חדש הצטרף 13/11/25 הודעות 100 יום חמישי ב-21:56 #41 מרנן ורבנן אמר: היכן לאחרונה רבי משה שליט"א השתתף באירוע ציבורי / היה לו שמחה וכדומה? לחץ כדי להרחיב...
מרנן ורבנן אמר: היכן לאחרונה רבי משה שליט"א השתתף באירוע ציבורי / היה לו שמחה וכדומה? לחץ כדי להרחיב...
שאינו יודע לשאול חבר קבוע הצטרף 4/11/25 הודעות 524 אתמול ב-20:52 #42 כותל המזרח אמר: שמחת הברית לבנו של יו"ר איגוד 'עמלים' הרב נתנאל פרץ, וחתנו של הרה"ג רבי שלום בן נאים לחץ כדי להרחיב... חתנו של האיש אציל הנפש ונעים המידות הגאון רבי שלמה בן נאים שליט"א.
כותל המזרח אמר: שמחת הברית לבנו של יו"ר איגוד 'עמלים' הרב נתנאל פרץ, וחתנו של הרה"ג רבי שלום בן נאים לחץ כדי להרחיב... חתנו של האיש אציל הנפש ונעים המידות הגאון רבי שלמה בן נאים שליט"א.