איך תייעץ על הכיוון אם אתה לא יודע על איזה כיוון להציע לו???הולכים ליועץ לפני זה. לדעת אם הכיוון בכלל רלוונטי. בד"כ - לא יהיה רלוונטי ולא ימליץ.
איך תייעץ על הכיוון אם אתה לא יודע על איזה כיוון להציע לו???הולכים ליועץ לפני זה. לדעת אם הכיוון בכלל רלוונטי. בד"כ - לא יהיה רלוונטי ולא ימליץ.
כיוון של שוק ההון או יזם/חברה פרטיתאיך תייעץ על הכיוון אם אתה לא יודע על איזה כיוון להציע לו???
אברך שרוצה להשקיע ולחסוך לחתונת הילדים, בלי שיצטרך לצאת מהלימוד.
איפה נכון להשקיע?
מצד אחד - יש גמ"חים שנותנים הלוואה גדולה אחרי שנים שמשקיעים בהם, וכן זה נחשב למעשר לכתחילה.
מצד שני - יש היום כאלו שממליצים להשקיע בשוק ההון בכל מיני אפשרויות.
מי שבירר את הנושא יהיה לתועלת.
דווקא כן. להתייעץ עם המומחים המוסמכים. נקודה.טוב,
לאחר ש'מצינו' את הנושא של השקעות באשכול הזה...
בואו נדבר תכלס'.
התשובה הברורה לשאלה היא, שאין תשובה ברורה. וגם לא יכולה להיות תשובה ברורה.
למה? לא שמת אותו שם כדי להנות מהספרות, שמת אותו למטרה מאוד מאוד מוגדרת. ואם הגיע העת, והממון התרבה כהוגן וכרצונך - זה הזמן לממש אותו בברכה.ומי שיאמר שיש תשובה ברורה אינו אלא שקרן, ועדיף לא להתעסק איתו...
משום שאתה יכול להשקיע את כספך במדדים הטובים ביותר, אבל כשמגיע עת כלולות וצריכים את הכסף כמו אויר לנשימה,
אבל להוציא עכשיו את הכסף מההשקעה זה מאבד ממונו לדעת.
מצד אחד - כל מילה. מצד שני - זה פתרון אם אתה צריך XXXXXX כסף נזיל לחתונה בלי ספקות.מאידך גיסא, להניח את הכסף ב"גמ"חים" למיניהם בעיני זו אוילות לשמה. אתה משלם את הריבית על ההלוואה עוד לפני שלקחת אותה,
ולבסוף עוד מרגיש שעשו איתך חסד.
דירה לעצמך קנית כבר? יש לך מימון לדירה שניה?לענ"ד ההשקעה הכי טובה ובטוחה, אבל הכי יקרה, זה לקנות דירה - באזורי ביקוש! קרי ב"ב, י-ם וכיו"ב. במקומות אחרים זה גם כן אי וודאות. מה שכן .
אם אתה קונה דירה בשביל להשכיר אותה עד חתונות הילדים, סביר להניח שהמחירים יעלו וגם יש שכירות שאמנם משלמת את המשכנתא אבל נצברת
לזכותך.
כל מילה זהב.מה שברור שהרצון לחתן את ילדינו בכבוד ויקר, ככל והוא חשוב בעינינו, צריך לדעת שלא יבלבל אותנו אחר עיסקאות מפוקפקות.
דווקא יש. שטר של מאתים שוקל פחות משל מאה. תבדוק.אין מציאות של הבטחות על עשרות אחוזים בשום קונסטלציה (סליחה, יש מציאות של 'הבטחות' לא מעבר לזה...).
אין כסף קל!!!
דווקא כן. להתייעץ עם המומחים המוסמכים. נקודה.
ב"ה קניתי לעצמי. ומסתמא שאם היה לי מימון לדירה שניה הייתי קונה שתיים... סתם.גירה לעצמך קנית כבר? יש לך מימון לדירה שניה?
רעיון חמוד, אבל שוב, אם אתה קורא את האינדיקציות של המשקיעים, בסוף אתה עלול 'לאכול את הלב' למה לא השקעת גם את הכסף שהנחת בבנק...אני הייתי שם בחסכון בבנק סכום כסף שיספיק לחתונה אחת, ושאר הכסף בהשקעה לטווח ארוך (סיכון גבוה) ובכל חתונה, אם ההשקעה במצב רווח טוב - מוציא ומשאיר בבנק מה ששם, ואם ההשקעה במצב עצוב - משתמש במה שבבנק ובהזדמנות הראשונה חותך מההשקעה ו'מחזיר' לחיסכון.
א. אתה מדבר על סיכון גבוה או סיכון נמוך?אני דיברתי עם 'מומחים מוסמכים' וכמות הסתירות שהיתה ביניהם רק הבהירה לי שהאמת האמיתית שאף אחד לא יכול לצפות את העתיד.
אתה יכול לזהות אינדיקציות לעליות או מורדות בטווח של שנה אולי יותר, אבל לא בטווח של עשור.
זה בדיוק מה שאמתי בסעיף הקודם.בשנה האחרונה ראינו את ה Al בהייטק שבלבל את העולם, וחברות ענק שכולם היו בטוחים בעוצמתם והנה הן ירדו פלאים, מאידך חברות קטנות בהרבה טיפסו על מיליארדים. מישהו צפה את זה?!
היא יקרה בלי קשר לזה שהיא בטוחה.ב"ה קניתי לעצמי. ומסתמא שאם היה לי מימון לדירה שניה הייתי קונה שתיים... סתם.
אבל ברצינות, נכון שזו השקעה יקרה מאוד, שדורשת המון משאבים, והתשואה היא לא מהמשופרות. אבל זו סוג השקעה שהיא הרבה הרבה יותר בטוחה. ולכן היא גם יקרה.
שוק ההון לא נועד לכאלו שנעים ונדים אחרי הרוחרעיון חמוד, אבל שוב, אם אתה קורא את האינדיקציות של המשקיעים, בסוף אתה עלול 'לאכול את הלב' למה לא השקעת גם את הכסף שהנחת בבנק...
בגדול.אבל זה רעיון שמתכתב יפה עם מאמר חז"ל להשליש את כספו. [במיוחד אם גם קונים דירה שניה להשקעה...].