אוהב ספר חבר חדש הצטרף 14/4/25 הודעות 47 5/5/25 #1 איזה שתי פסוקים שיש בהם לשון 'זדון', פירשו חז"ל לשון תבשיל (כמו כי בדבר אשר זדו עליהם)?
פתרון אוהב ספר היום ב-00:52 פתרון: אחד הוא כי בדבר אשר זדו עליהם (כמו שכתב רש"י שם) השני וכי יזיד איש על רעהו להורגו (כמבואר בסנהדרין ג.)
פתרון: אחד הוא כי בדבר אשר זדו עליהם (כמו שכתב רש"י שם) השני וכי יזיד איש על רעהו להורגו (כמבואר בסנהדרין ג.)
אוהב ספר חבר חדש הצטרף 14/4/25 הודעות 47 5/5/25 #3 דברי מלך אמר: נזיד עדשים. לחץ כדי להרחיב... שם זה באמת לשון תבשיל, והיא הדוגמא שהבאתי כוונת החידה היא לשני מקומות בהם הפשטות היא שזה לשון 'זדון' וחז"ל פירשו לשון תבשיל הצבעה למעלה 0 הצבעה שלילית
דברי מלך אמר: נזיד עדשים. לחץ כדי להרחיב... שם זה באמת לשון תבשיל, והיא הדוגמא שהבאתי כוונת החידה היא לשני מקומות בהם הפשטות היא שזה לשון 'זדון' וחז"ל פירשו לשון תבשיל
אוהב ספר חבר חדש הצטרף 14/4/25 הודעות 47 היום ב-00:52 #4 פתרון: אחד הוא כי בדבר אשר זדו עליהם (כמו שכתב רש"י שם) השני וכי יזיד איש על רעהו להורגו (כמבואר בסנהדרין ג.) הצבעה למעלה 0 הצבעה שלילית פתרון
פתרון: אחד הוא כי בדבר אשר זדו עליהם (כמו שכתב רש"י שם) השני וכי יזיד איש על רעהו להורגו (כמבואר בסנהדרין ג.)
ע עשרה זהב חבר ותיק הצטרף 19/12/24 הודעות 494 היום ב-00:56 #5 אוהב ספר אמר: פתרון: אחד הוא כי בדבר אשר זדו עליהם (כמו שכתב רש"י שם) השני וכי יזיד איש על רעהו להורגו (כמבואר בסנהדרין ג.) לחץ כדי להרחיב... ייש"כ. חיכיתי לתשובה של החידה הזו, היא תפסה אותי.... הצבעה למעלה 0 הצבעה שלילית
אוהב ספר אמר: פתרון: אחד הוא כי בדבר אשר זדו עליהם (כמו שכתב רש"י שם) השני וכי יזיד איש על רעהו להורגו (כמבואר בסנהדרין ג.) לחץ כדי להרחיב... ייש"כ. חיכיתי לתשובה של החידה הזו, היא תפסה אותי....
אוהב ספר חבר חדש הצטרף 14/4/25 הודעות 47 היום ב-00:58 #6 עשרה זהב אמר: חיכיתי לתשובה של החידה הזו, היא תפסה אותי.... לחץ כדי להרחיב... משמח וממריץ, ייש"כ. אם יש עוד דברים כאלה אשמח לשמוע הצבעה למעלה 0 הצבעה שלילית
עשרה זהב אמר: חיכיתי לתשובה של החידה הזו, היא תפסה אותי.... לחץ כדי להרחיב... משמח וממריץ, ייש"כ. אם יש עוד דברים כאלה אשמח לשמוע