ת תלמידם של רבותינו חבר חדש הצטרף 31/10/25 הודעות 9 יום שני ב-13:40 #1 אשמח לדעת אם יש למישהו כאן ידע והבנה במזגנים, המזגן שלי עושה רעש מאז חזק וטכנאי טוען שכל המנוע הלך, האם ידוע למישהו בעיות אחרות, ופתרונות לזה?, תודה.
אשמח לדעת אם יש למישהו כאן ידע והבנה במזגנים, המזגן שלי עושה רעש מאז חזק וטכנאי טוען שכל המנוע הלך, האם ידוע למישהו בעיות אחרות, ופתרונות לזה?, תודה.
כ כאחד העם חבר מוביל הצטרף 20/4/25 הודעות 1,800 יום שני ב-13:51 #2 תלמידם של רבותינו אמר: אשמח לדעת אם יש למישהו כאן ידע והבנה במזגנים, המזגן שלי עושה רעש מאז חזק וטכנאי טוען שכל המנוע הלך, האם ידוע למישהו בעיות אחרות, ופתרונות לזה?, תודה. לחץ כדי להרחיב... תנסה קודם "לנקות" את הרשתות וכן את התעלות של המזגן
תלמידם של רבותינו אמר: אשמח לדעת אם יש למישהו כאן ידע והבנה במזגנים, המזגן שלי עושה רעש מאז חזק וטכנאי טוען שכל המנוע הלך, האם ידוע למישהו בעיות אחרות, ופתרונות לזה?, תודה. לחץ כדי להרחיב... תנסה קודם "לנקות" את הרשתות וכן את התעלות של המזגן
נ נוריאל עזרא חבר קבוע הצטרף 15/2/25 הודעות 635 יום שני ב-13:56 #3 תלמידם של רבותינו אמר: אשמח לדעת אם יש למישהו כאן ידע והבנה במזגנים, המזגן שלי עושה רעש מאז חזק וטכנאי טוען שכל המנוע הלך, האם ידוע למישהו בעיות אחרות, ופתרונות לזה?, תודה. לחץ כדי להרחיב... אולי יהיה לך בזה תועלת:
תלמידם של רבותינו אמר: אשמח לדעת אם יש למישהו כאן ידע והבנה במזגנים, המזגן שלי עושה רעש מאז חזק וטכנאי טוען שכל המנוע הלך, האם ידוע למישהו בעיות אחרות, ופתרונות לזה?, תודה. לחץ כדי להרחיב... אולי יהיה לך בזה תועלת:
ת תלמידם של רבותינו חבר חדש הצטרף 31/10/25 הודעות 9 יום שני ב-14:15 #4 נוריאל עזרא אמר: אולי יהיה לך בזה תועלת: לחץ כדי להרחיב... תודה רבה!!!