משיב כהלכה
חבר בכיר
ממש לא באגב, זה הנושא שם
הוא כותב היכי דמי קידוש השם?
ממש לא באגב, זה הנושא שם
כבודו לא מרוכז
אני בא לענות לך שאתה טוען שהפגנה זה לא נאים מעשיו
ואני אומר לך שנאים מעשיו זה לא לפי ההוא מגבעת שמואל וגם לא מיצהר
אלא דעת תורה
אני לא ראיתי חילול ד'
לא כשהוא מחליט מה הם מעשים נאים לפי ערכיוכשהגמ' כותבת "נאים מעשיו" זה בעיני כל העולם, כולל ההוא מגבעת שמואל וההוא מיצהר
וכמובן שהכל לפי הענין, כרגע זה מה שנחוץ - עצרת תפילה. במקומות אחרים וזמנים אחרים יתכן בהחלט שהיה נחוץ משהו אחר.
אלא שיהיה משאו ומתנו באמונה ודיבורו בנחת, שזה דברים אמתיים
הוא מביא את דברי חז"ל שחילול ה' הוא החמור מכל, וכותב שהתיקון לזה הוא קידוש השם,הוא כותב היכי דמי קידוש השם?
אתה כותב נגד גדולי הדור שאמרו לצאת...כמו מפגן כח של משתמטים מול משפחות שכולות והורים לילדים שלעולם לא יחזרו להיות מה שהיו קודם, אנשים שאיבדו את מקור פרנסתם בגלל השירות שלהם, אנשים שאיבדו את שפיותם ועוד ועוד.
אנשים שלא ישנו בלילות במשך תקופה ארוכה, מפחדה של בשורת איוב.
הציבור החילוני רואה את זה ומיד אומר "פלוני שלמדו תורה - ראו כמה נאים דרכיו, כמה מתוקנים מעשיו..."
חס וחלילהכמו מפגן כח של משתמטים
אתה היית בצבא?כמו מפגן כח של משתמטים מול משפחות שכולות והורים לילדים שלעולם לא יחזרו להיות מה שהיו קודם, אנשים שאיבדו את מקור פרנסתם בגלל השירות שלהם, אנשים שאיבדו את שפיותם ועוד ועוד.
אנשים שלא ישנו בלילות במשך תקופה ארוכה, מפחדה של בשורת איוב.
האנשים הללו רואים את זה ומיד אומרים "פלוני שלמדו תורה - ראו כמה נאים דרכיו, כמה מתוקנים מעשיו..."
אתה כותב נגד גדולי הדור שאמרו לצאת...
אתה היית בצבא?
דבר שני שהממשלה יבינו שאנחנו ביחד אוחזים שבשום אופן זה לא יכול להמשיך ככה אנחנו עכשיו עושים תפילה אבל יבינו שאם תפילה לא מועיל יש עוד דרכים ויבינו את זה ולמעיישה זה מוכרח וחשוב שכל אחד ואחד יבוא במסירות נפש אם חס ושלום זה לא יהיה ב100 אחוז כל כל אחד ממש משהו מיוחד מיוחד מיוחד זה רחל יהיה חילול ה'.אני כותב את דעת גדולי הדור שקראו לצאת לעצרת תפילה, לא קידוש השם ולא נעליים.
מה זה הלשון הזולה הזו. לא מתאים.לא קידוש השם ולא נעליים.
??להגיע ולהתפלל
לא לבנות על זה, מסתבר שיהיה נעול,וגם הזדמנות להכיר אית בית כנסת בית יעקב ברחוב אהליאב..
גאב"ד העדה החרדית הגר"מ שטרנבוך שליט"א: "אם מישהו לא הולך לעצרת - הוא מראה שהוא לא חש לביזיון מלכות שמים!".אני כותב את דעת גדולי הדור שקראו לצאת לעצרת תפילה, לא קידוש השם ולא נעליים.
מה זה הלשון הזולה הזו. לא מתאים.
וחשוב שכל אחד ואחד יבוא במסירות נפש