באנר תרומה

עד מתי לעוול ולמושחתות של האפליה בסמינרים הציבוריים

סרטן ע"פ המחקרים רבים מגיע בדר"כ מכאב נפשי ומתח מתמשך, חצי שנה אחרי שהיא נשארה בבית מאז ההודעה האכזרית "שלא קיבלו אותה" לסמינר שאנחנו מתקצבים, התגלה הסרטן הממאיר...
היכן המחקרים הרבים האלו?
לפי מה שאני זוכר שקראתי פעם אין הוכחה לכזה דבר.
ועכ"פ גם עם היה קשר ואשמח שתביא את המחקרים לזה עדיין מקרה אחד של סמיכות אירועים לא מלמד על כלום ולא הוכחה שזה בא מזה.

למען ה',
אולי מישהו מוכן להסביר לי, אחת ולתמיד, למה אנחנו לא יכולים לתמוך בדבר כזה?
מה רע בלתמוך בחוק שקידמה מפלגת יש עתיד שכל מוסד שיש בו אפליה לא יקבל תקצוב מהמדינה?
הרי ברגע שיהיה חוק כזה כל מנהל נורמלי שחס על כספי המוסד יקבל תלמידים רק לפי קריטריונים ברורים של איכות ולא לפי שיקולי יוקרה וגזענות.
מנהל שיחפוץ להמשיך את המצב הקיים לא יקבל שקל. וטוב שכך.
אסור לסייע ביד עוברי עבירה.
הבעיה שגם אנחנו לא הוקענו מספיק את התופעה הבזויה והנאלחת הזו, ולכן יש לנו הו"א שיש זכות למנהל מוסד כזה לדרוש ולקבל תקציב.
מאותה הסיבה שאין לנו החרדים לתמוך בהדחת חכי"ם ערבים מהכנסת. מחר אתה לא יודע איך הגלגל יתהפך עליך, ואין לנו לתמוך בתקדימים קיצוניים כנגד מיעוטים, או במקרה שלנו אין לנו לתמוך בתקדימים קיצוניים כנגד מוסד שלא הולך לפי חוקי המדינה.

עצם העובדה שאנחנו אמורים להקים מוסדות איכותיים (ומקימים ברוך ה', והולכים ומתרבים) ועצם העובדה שאנחנו אמורים לגנות בכל תוקף ובכותרות גדולות כל מנהל מוסד שמשחק בנשמות - לא מורידה מהאחריות שלנו להמשך קיומם של שאר המוסדות.

פירסמו שכמה מהבנות שנשארות בבית הם נכדת מרן הראשל"צ הגר"ד, ביתו של הגאון הגדול ר' אופיר מלכה (נכדת מרן רה"י הרב אלבז...), ועוד כיו"ב משפחות חשובות, שמלבד התימה על אי קבלתן אני תמה שבעתיים למה הם לא ייסדו את המוסדות שלנו ויגרמו בכך שהמשפחות הטובות ישלחו גם... ואצ"ל על בנות הפוליטקאים וכו'...
אתה מכיר את נכדת הראשלצ?
איך שזה נראה סיננו אותה לא בגלל שהיא ספרדיה

ראשי תחתית