מושיב יחידים
חבר חדש
מרגש עד דמעות (מבכי....)מרגש לראות איך גדולי ישראל הליטאים מכבדים את רבותינו ראשי הישיבות ובראשם הגר"א סלים דברים שלא היו בתקופת הרב עובדיה זצ"ל.
מרגש עד דמעות (מבכי....)מרגש לראות איך גדולי ישראל הליטאים מכבדים את רבותינו ראשי הישיבות ובראשם הגר"א סלים דברים שלא היו בתקופת הרב עובדיה זצ"ל.
ותלחץלתלחץ
כואב לי שאתם עדיין מאמינים לחיבוקים מהציבור הליטאיכואב לך?
איך אומר הרב @ידידיה שים קרח ותלחץ כל הלילה.
יתכן שהחיבוק הוא אמיתי, אבל המטרה ההיא כדי להשתלט על הציבור הספרדי.כואב לי שאתם עדיין מאמינים לחיבוקים מהציבור הליטאי
תרתי דסתרייתכן שהחיבוק הוא אמיתי, אבל המטרה ההיא כדי להשתלט על הציבור הספרדי.
כמי שמכיר את האירוע, אני לא יודע כמה היה צורך להביא את הגר"א סאלים שליט"א לדינר הזה. זה לא היה בחו"ל שאולי זה הועיל בשביל הגבירים החלבים. כאן בבני ברק ...נו..
כפוי טובה שכמוךיתכן שהחיבוק הוא אמיתי, אבל המטרה ההיא כדי להשתלט על הציבור הספרדי.
כמי שמכיר את האירוע, אני לא יודע כמה היה צורך להביא את הגר"א סאלים שליט"א לדינר הזה. זה לא היה בחו"ל שאולי זה הועיל בשביל הגבירים החלבים. כאן בבני ברק ...נו..
מטרתו של מי?יתכן שהחיבוק הוא אמיתי, אבל המטרה ההיא כדי להשתלט על הציבור הספרדי.
לא דברתי ח"ו נגד קרן עולם התורה.כפוי טובה שכמוך
גש לראש כולל שלך ותשאל אותו כמה כסף הוא קיבל בשנה האחרונה מקרן עולם התורה
מי שטורח בשביל זה הם גדולי ישראל מכל העדות והחוגים שקשורים לעולם התורה והישיבות
הכסף שם לא מחולק לפי צבע עור או ארץ מוצא
אלא אך ורק לפי לומדי התורה
לבוא וללכלכך את הטינופת שלך פה
זה הרבה יותר מדוחה
העסקנים!מטרתו של מי?
הגר"ד לנדו שליט"א
כן?
בשמחה!
השאלה באיזה גיל אתהאני אישית לא קבלתי מהם
נכון. אני עברתי את הגיל ומקבל דתות, אבל גם האברכים בגיל גיוס ולא מקבלים דתות, לא קיבלו עדיין מהקרן.השאלה באיזה גיל אתה
כי זה נועד לאלו שבתוך גיל גיוס שלא מקבלים דתות
כנראה שתמים ומטומטם זה לא חייב ללכת ביחדלא דברתי ח"ו נגד קרן עולם התורה.
אני אישית לא קבלתי מהם, וגם הכולל שלי עדיין לא.
גם אם זה היה אסיפה נגד חילולי שבת או איזה פירצה אחרת.
אנחנו לא תמימים.
העסקנים!
מרגש לראות איך גדולי ישראל הליטאים מכבדים את רבותינו ראשי הישיבות ובראשם הגר"א סלים דברים שלא היו בתקופת הרב עובדיה זצ"ל.
מצד אחד הם רוצים להשתלט עלינויתכן שהחיבוק הוא אמיתי, אבל המטרה ההיא כדי להשתלט על הציבור הספרדי.
המציאות שעדיין הרבנים הספרדים הגר"ש בצלאל והגר"א סאלים לא הביעו את דעתם בעניין חוק הגיוס, כי הם עדיין ממתינים לשמוע את דעת הגרד"ל שליט"א.מצד אחד הם רוצים להשתלט עלינו
הייתי ממליץ לכת"ר לעקוב קצת יותר אחרי מכתבי רבותינו שליט"א.המציאות שעדיין הרבנים הספרדים הגר"ש בצלאל והגר"א סאלים לא הביעו את דעתם בעניין חוק הגיוס, כי הם עדיין ממתינים לשמוע את דעת הגרד"ל שליט"א.
ועוד תבוא ותאמר שהקירוב הזה לא קשור כלל.
מרגש לראות איך גדולי ישראל הליטאים מכבדים את רבותינו ראשי הישיבות ובראשם הגר"א סלים דברים שלא היו בתקופת הרב עובדיה זצ"ל.
יש בזה משהו.את הרבנים בסגנון הרב סלים הם תמיד כיבדו בצורה כזו או אחרת.
כשנראה אותם מכבדים רבנים מבית מדרשו של הרב עובדיה - נדע שחל שינוי אמיתי.
בינתיים זה לא קורה.
ככה זה אצל כל אדם, שמכבד את מי שקרוב אליו בדעותיו יותר.קרובים אליהם בהשקפות.
לאחר שהיה סנדק בברית לבנו של הרב נתנאל פרץ, ראש ארגון 'עמלים' לבני העדה האתיופית.יו"ר ש"ס אריה דרעי וחבר מועצת חכמי התורה ראש הישיבה הרב אברהם סלים באירוע השבוע
הפרגוד
הצג קובץ מצורף 12989
יש מכתב ברור מה דעתו של הרב סאלים?הייתי ממליץ לכת"ר לעקוב קצת יותר אחרי מכתבי רבותינו שליט"א.
חוק הגיוס | מרן הגר"ד לנדו שליט"א צפוי לקבל בתוך 24 השעות הקרובות את ההכרעה שתקבע האם המפלגות החרדיות יתמכו בהצעת חוק הגיוס של ח״כ ביסמוט. (הגיזרה).יש מכתב ברור מה דעתו של הרב סאלים?
א"כ נשמח שתעלה.
קשור לאשכול (או שהיא גופא?)חוק הגיוס | מרן הגר"ד לנדו שליט"א צפוי לקבל בתוך 24 השעות הקרובות את ההכרעה שתקבע האם המפלגות החרדיות יתמכו בהצעת חוק הגיוס של ח״כ ביסמוט. (הגיזרה).
היא גופא, אל תחשוב לרגע שיהיה החלטה אחרת מהרבנים הספרדים.קשור לאשכול (או שהיא גופא?)
פעם היו אומרים שאם אתה רוצה לדעת מה כתוב היום בידיעות אחרונות (רח"ל ) תקרא מחר ביתדהיא גופא, אל תחשוב לרגע שיהיה החלטה אחרת מהרבנים הספרדים.
עכשיו ראיתי שמפורסם
מסתמן - מרן הגר"ד לנדו יפרסם ביממה הקרובה את החלטתו בעניין חוק הגיוס. ההחלטה צפויה להיות: "כן, אבל." כן - אפשר להתקדם, אבל במהלך הדיונים יצטרכו לפתור את הסעיפים הבעייתים (אמס').
מעניין איך יודעים כיצד ההחלטה צפויה להיות. ואם יש החלטה, למה לא מפורסם כבר היום.?
ומי מכתת רגליו ברחבי העולם להצלת קרן עולם התורה.נזכיר גם מי שולח מכתבים לחיזוק העצורים, כדוגמת מה שיצא השבוע ממרן הגר"א סלים שליט"א.
נזכיר גם מי השתתף בעצרת ליד כלא 10,
הגר"א סלים והגר"ש מחפוד שליט"א.
רק להזכיר, מי מהרבנים הספרדים ביקר את העצורים בכלא 10 בבין הזמנים ?
הרב סלים והרב בצלאל ...
אז מי באמת דואג לעולם התורה? התשובה ברורה
אם אני לא טועה כבר ביקשו ממך לפחות פעמיים להפסיק לבזות את הרבנים הספרדים. אם זה לא קשה לך מידי - אנחנו נשמח.היא גופא, אל תחשוב לרגע שיהיה החלטה אחרת מהרבנים הספרדים.
א. כי גם ראו את דעת גדולי ישראל האחרים על החוק מה הם אומרים ואומרים שמתאים שגם מרן הגר"ד לנדו יחליט כמוהםעכשיו ראיתי שמפורסם
מסתמן - מרן הגר"ד לנדו יפרסם ביממה הקרובה את החלטתו בעניין חוק הגיוס. ההחלטה צפויה להיות: "כן, אבל." כן - אפשר להתקדם, אבל במהלך הדיונים יצטרכו לפתור את הסעיפים הבעייתים (אמס').
מעניין איך יודעים כיצד ההחלטה צפויה להיות.
כי אין החלטה. יש כיוונים. יש עדיין נקודות לבדוק כנראה, אבל הרוב סגור. ככל הנראה.ואם יש החלטה, למה לא מפורסם כבר היום.?