לחצו כאן – תרומה לשמואל

עדכונים מבית הרב יצחק יוסף שליט"א

דיברתי עם הגאון הרב ינון מלאכי שליט''א על המכתב שפורסם בלי חתימתו יחד עם הרב חיים רבי, לאחר פרסום פסק הבית דין, והוא כתב לי על המכתב הזה: "זה מזויף". ובשיחה עמו אמר לי שאדם לא יציב כלל עשה זיוף זה (ולא הר' יונתן חן).
ומ''מ המכתב הראשון שפרסם אינו מזוייף, אלא שהיה זה לפני פסק הדין, וכתב אותו לגבי השמועות שעלו בעיר מקודם, לאחר ששני הצדדים היו אצלו.

נערך לאחרונה:
יש הקלטה שהתפרסמה עכשיו, של הרב חיים רבי והרב אשר, בהכחשת המכתב הזה:

"אני מבקש בזה להודיע לכל התושבים בארץ הקודש, שמעולם לא התערבנו בבעיה של יהונתן חן! מעולם לא חתמנו לא אני ולא הרב שמעון אשר אין לנו קשר לזה, יש כאן בית דין על טהרת הקודש בראשות הרב שמואל אליהו שליט"א מה שהם פסקו זה קודש קודשים אנחנו לא מתערבבים ולא יודעים שום דבר בדברים אלו, אלו שפרסמו בשמנו הם רשעים ושקרנים!! והכל יצר הרע שלהם! ותמיד שנזכה לקדש שם שמיים להרבות כבוד שמיים בעולם והכל מתוך אהבה ואחווה ושלום ורעות, בעניין זה אין לנו קשר שום דבר!!! תודה רבה לכל השומעים ושיהיה בשורות טובות לכל עם ישראל וגאולה שלמה בקרוב תמיד אמן ואמן"!

הצג קובץ מצורף 7434-263f1c710fc24c085486bcf4f537ac3e.mp3

ישיבת אור ישראל: רבי יצחק יוסף באירוע סיומי השס לע"נ מחותנו רבי יהודה דרעי זצוק"ל לרגל שנה לפטירתו שנלמד על ידי תלמידי הישיבת הליטאית. הרב התקבל בחמימות על ידי מרן ראש הישיבה הגאון רבי יגאל רוזן.

1751485685147.png

מרן הראשון לציון הגאון הגדול חכם יצחק יוסף שליט"א בהנחת תפילין הבוקר לבנו של יו"ר ש"ס באשדוד אבי אמסלם.
מרן הראש"ל הגר"י יוסף ביקש ממ"מ ראש העיר ללוותו לביתו, שם נתן הרב אמסלם למרן ראשון לציון סקירה מקיפה על כלל הנעשה בעיר אשדוד, במהלכה שלח הרב את ברכותיו לראש העיר ד"ר יחיאל לסרי שימשיך לפעול למען הכלל והפרט.
1751539976988.png

קבצים מצורפים

בפתח שיעורו השבועי של מרן הראשון לציון הגאון חכם יצחק יוסף שליט"א
אמר:
"אם היו יודעים ראשי השלטון שלנו, הממשלה וחברי הכנסת, כמה בני התורה מגינים על הצבא ועל העולם כולו, היו מעטרים אותם בזהובים. לא עושים להם סנקציות וכדומה אלא נותנים להם כפל כפליים".
1751774778220.png

אבי מוסקוב: הראשון לציון הגרי יוסף נושא דברים בכנס כבוד התורה של תנועת הנוער אור ישראלי בנשיאות אבי תנועת הקירוב הגריד גרוסמן בהיכל התרבות בירושלים.

השימוש במדיה בכפוף לסעיף 27א לחוק זכויות יוצרים ופרטים נוספים.
הראשון לציון הגר"י יוסף נושא דברים בכנס כבוד התורה של תנועת הנוער אור ישראלי בנשיאות אבי תנועת הקירוב הגרי"ד גרוסמן בהיכל התרבות בירושלים.

תלמידי מוסדות "אור לציון" בנתניה בראשות הרה"ג יוסף חיים גבאי שליט"א ביקרו אצל מרן הראש"ל הרב יצחק יוסף שליט"א, שהתרשם מידיעותיהם הנפלאות וחילק להם את ספרו​

הרב-יצחק-יוסף-בנתניה-אצל-הרב-יוסף-חיים-גבאי-2.jpegהרב-יצחק-יוסף-בנתניה-אצל-הרב-יוסף-חיים-גבאי-4.jpeg

השבוע פרשת בלק, הרב המקדים בשיעורו השבועי של מרן פוסק הדור הראשון לציון רבינו יצחק יוסף שליט"א יהיה אי"ה הגאון רבי בן ציון אבא שאול שליט"א נכדו של רבינו האור לציון זיע"א לקראת יומא דהילולא שיחול שבוע הבא.

מרן הראשל"צ ר' יצחק יוסף בברית בבני ברק ביום ב'
עם המוהל הרב חיים בכרך שליט"א
משמאל הרה"ג ישועה אללוף שליט"א ראש ישיבת "משכנות הרועים" בבני ברק.
SSR_0239 (1).JPG

ראשי תחתית