באנר תרומה

עדכונים מבית הרב יצחק יוסף שליט"א

בשמחת החתונה לנכדת הגר"מ פרץ - רבה של מקסיקו, בת לבנו הגר"ד פרץ - רבה של פנמה

יחד עם מרן הראשל"צ הגרש"מ עמאר שליט"א
88f3f4d6-5f11-45e7-8fda-1d3306b1364b.jpeg0c30bcc7-ffab-49a2-89e8-74a2e63b14fc.jpegc4de5744-ac05-449c-a2fb-e1e4c9912ae2.jpegff622a64-a9a9-4609-a134-18e120d5d0c0.jpeg

ישראל כהן: לאחר מסעו של הראש"ל הגר"י יוסף בערים חיפה, קריית אתא וטירת הכרמל. נכנס הראש"ל לברך ולהתברך בברכת השנים במעונו של כ"ק האדמו"ר מסערט ויזניץ

IMG_20250914_235351_027.jpg

דרך המלך: עצרת חיזוק ענקית בבית המדרש של חסידות בלעז בחיפה בראשות מרן הראש"ל הגר"י יוסף שליט"א, הגר"י לוי שליט"א רבה של נשר, הגר"ש פרי שליט"א ר"מ החיים לדוד
1757887211633.png

מרן הרב יצחק יוסף פתח את השבוע בסדרת עצרות התעוררות: בכנס ארצי של אלפי בנות רשת החינוך בני יוסף, בבית מדרש המרכזי של סערט ויז׳ניץ בחיפה , בבית הכנסת הגדול בחיפה להמוני בית ישראל, ובעצרת מרכזית בטירת כרמל, את הערב צפוי לחתום הראשון לציון בעצרת סליחות מרכזית בקרית אתא
הפרגוד

IMG_20250915_203256_560.jpg

הרב יצחק הגיע לטקס הענקת דרגות במג"ב ירושלים. לצד משה ליאון ומפקד מג"ב שמעון דהן, והסממ"ז רונן עובדיה.
הפרגוד

IMG_20250915_203527_549.jpg

לתועלת הציבור הקדוש והיקר נעשה סדר בדברים:
שילה פריד: הרבנים הראשיים מבקשים: להעניק דרגת אלוף לרב הצבאי הראשי...
הראש"ל הרב דוד יוסף: "זה לא כבוד אישי...".​
וע"ז הגיב הרב @שמעון טרבלסי:
נראה לי פעם ראשונה שרבנים מבקשים דבר כזה.
מזל שלא מבקשים לקדם את דרגתו ברבנות...

מרן הרב יצחק יוסף פתח את השבוע בסדרת עצרות התעוררות: בכנס ארצי של אלפי בנות רשת החינוך בני יוסף, בבית מדרש המרכזי של סערט ויז׳ניץ בחיפה , בבית הכנסת הגדול בחיפה להמוני בית ישראל, ובעצרת מרכזית בטירת כרמל, את הערב צפוי לחתום הראשון לציון בעצרת סליחות מרכזית בקרית אתא
הפרגוד

הצג קובץ מצורף 10400
מדוע התמונות אינן ברורות בעליל?

אתה רגיל לאיכות של אייפון?
לא ולא, פשוט תראה בעיניך שכל הפנים מחוקות וב-3 מתוך 4 התמונות פשוט לא רואים את מרן הראש"ל שליט"א

והתמונה הרביעית צולמה מאחוריו וג"כ שם המצנפת נראית מפלסטלינה...

לא ולא, פשוט תראה בעיניך שכל הפנים מחוקות וב-3 מתוך 4 התמונות פשוט לא רואים את מרן הראש"ל שליט"א

והתמונה הרביעית צולמה מאחוריו וג"כ שם המצנפת נראית מפלסטלינה...
כל התמונות נראות מפוברקות

אני שם לב שאהרן כהן מנכ"ל איגוד עמלי התורה חתום על המודעה של "נשיא המועצת", יש למישהו הסבר?
לא רק זה, זו מודעה רשמית של מפלגת ש"ס בית שמש רק בלי הלוגו (חברי מועצת העיר ויו"ר מועצה דתית שהם מטעם ש"ס), אני מאמין שזה לא היה יוצא ללא אישור היו"ר (א"ד)

אני שם לב שאהרן כהן מנכ"ל איגוד עמלי התורה חתום על המודעה של "נשיא המועצת", יש למישהו הסבר?
הסבר פשוט אבל לא אכתבהו בימים אלו של טרום יום הדין.
לא רק זה, זו מודעה רשמית של מפלגת ש"ס בית שמש רק בלי הלוגו (חברי מועצת העיר ויו"ר מועצה דתית שהם מטעם ש"ס), אני מאמין שזה לא היה יוצא ללא אישור היו"ר (א"ד)
למה נראה לכת"ר שרבי אריה עובר ומאשר כל מודעה על ערב חיזוק שיוצאת ע"י מי ממאות נציגי התנועה?

מה שאין היתר לכתוב בימים אלו, אין היתר גם שלא בימים אלו.
ושוב אותו דיון סרק. ע"ש.
אגב, לא כתבתי משום מצוות שבין אדם לחברו שלא תפגע וזה, אבל משום מצוות שבין אדם למקום נראה לי בשופי מותר לכתוב את אשר רציתי לכתוב.

ושוב אותו דיון סרק. ע"ש.
אגב, לא כתבתי משום מצוות שבין אדם לחברו שלא תפגע וזה, אבל משום מצוות שבין אדם למקום נראה לי בשופי מותר לכתוב את אשר רציתי לכתוב.
מצוות שבין אדם לחבירו נוהגות רק בימים אלו?

ראשי תחתית