ממה שהבנתי הגר"צמי תלה את זה
ממה שהבנתי הגר"צמי תלה את זה
מי תלה את זה
רק לענ''ד תואר לא כ'''כ מכובדמתוך כתבת כל אירועי וזמני שבת ואתחנן - 'נחמו' תשפ"ה. בחצרות האדמו"רים, הרבנים, ראשי הישיבות ואישי הציבור. באתר 'בחדרי חרדים'.
הצג קובץ מצורף 8886
כי שם זוהי ישיבה ולא מוסדות.רק לענ''ד תואר לא כ'''כ מכובד
לא יכתבו ראש מוסדות סלבודקא או ראש מוסדות פונוביז'
הבנתי שרבי צמח לא אוהב שקוראים לו ראש הישיבה.
גם אם ח"ו הדברים נכונים, וכי זה לא לשון הרע?!
גם לשיטתך,אין לי שום מושג אודות לגוף הענין,
אבל אני לא מצליח להבין את השורה הזו!!
אם הדברים נכונים, צריכים לתלות את מי שעשה דברים כאלה בכיכר העיר, ולירוק לו בפרצוף, לנקות אורוות ולחטא את מה שצריך באור השמש!
לשון הרע??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
א. כמ"ש נאמן בית, יש הבדל עצום בין רכילות זולה בקבוצות הנייעס לבין טיפול ענייני ורציני (במקרה שח"ו זה אמת).אין לי שום מושג אודות לגוף הענין,
אבל אני לא מצליח להבין את השורה הזו!!
אם הדברים נכונים, צריכים לתלות את מי שעשה דברים כאלה בכיכר העיר, ולירוק לו בפרצוף, לנקות אורוות ולחטא את מה שצריך באור השמש!
לשון הרע??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
דברי פי חכם חןא. כמ"ש נאמן בית, יש הבדל עצום בין רכילות זולה בקבוצות הנייעס לבין טיפול ענייני ורציני (במקרה שח"ו זה אמת).
ב. כשאנחנו שואלים שאלות על גדו"י (מכל גווני הקשת) מן הראוי לשאול בכבוד ולא בצורה שמציירת אותם כהזויים.
ב. כשאנחנו שואלים שאלות על גדו"י (מכל גווני הקשת) מן הראוי לשאול בכבוד ולא בצורה שמציירת אותם כהזויים.
אסור לשאול שאלה על משגיח ישיבת כסא רחמים שליט"א?
כשאנחנו שואלים שאלות על גדו"י (מכל גווני הקשת) מן הראוי לשאול בכבוד ולא בצורה שמציירת אותם כהזויים.
ראש ישיבתאסור לשאול שאלה על משגיח ישיבת כסא רחמים שליט"א?
הטייטל לא רלוונטי.ראש ישיבת