כ כאחד העם חבר מוביל הצטרף 20/4/25 הודעות 1,913 יום רביעי ב-14:37 #91 שמעון טרבלסי אמר: גם אתם יצאתם או נשארתם? לחץ כדי להרחיב... אני אישית הייתי נשאר, כי בשביל לפתוח פה אשכולות ולהגיב תגובות צריך להכיר את מי שכנגד , ורק בזכות זה יש לי מאות תגובות ואשכולות אם הייתי יוצא , היו מפסידים פה הרבה תגובות ואשכולות מחכימים
שמעון טרבלסי אמר: גם אתם יצאתם או נשארתם? לחץ כדי להרחיב... אני אישית הייתי נשאר, כי בשביל לפתוח פה אשכולות ולהגיב תגובות צריך להכיר את מי שכנגד , ורק בזכות זה יש לי מאות תגובות ואשכולות אם הייתי יוצא , היו מפסידים פה הרבה תגובות ואשכולות מחכימים
שאינו יודע לשאול חבר קבוע הצטרף 4/11/25 הודעות 893 יום רביעי ב-15:28 #92 יעקבי אמר: (כשהגיע ח"א שלא נזכיר את שמו לחץ כדי להרחיב... יתכן שחלק מחברי הפורום במתח מיהו אותו חכם
ב בדרך סיפרתי מעשה חבר קבוע הצטרף 17/12/24 הודעות 262 יום רביעי ב-21:09 #93 יעקבי אמר: אתמול מרן שליט"א השתתף בשמחת החתונה של הרב אוהב ציון באולמי נוף ירושלים. לחץ כדי להרחיב... איזה אוהב ציון?
יעקבי אמר: אתמול מרן שליט"א השתתף בשמחת החתונה של הרב אוהב ציון באולמי נוף ירושלים. לחץ כדי להרחיב... איזה אוהב ציון?
י ידידיה חבר בכיר הצטרף 8/12/24 הודעות 2,042 יום רביעי ב-21:14 #94 בדרך סיפרתי מעשה אמר: איזה אוהב ציון? לחץ כדי להרחיב... החתן שמואל בן הרב מרדכי אוהב ציון.
ה הולך את חכמים יחכם חבר חדש הצטרף 6/2/25 הודעות 74 יום חמישי ב-01:17 #95 שמעתי שהרב שליט"א נוהג לדגדג כל חתן כדי לשמחו האם נכונה השמועה?
י יעקבי חבר מוביל הצטרף 24/4/25 הודעות 1,913 יום חמישי ב-09:13 #96 הולך את חכמים יחכם אמר: שמעתי שהרב שליט"א נוהג לדגדג כל חתן כדי לשמחו האם נכונה השמועה? לחץ כדי להרחיב... כך ראיתי בעיני פעם אחת. איני יודע מה תמיד.
הולך את חכמים יחכם אמר: שמעתי שהרב שליט"א נוהג לדגדג כל חתן כדי לשמחו האם נכונה השמועה? לחץ כדי להרחיב... כך ראיתי בעיני פעם אחת. איני יודע מה תמיד.
ש שמעון טרבלסי חבר בכיר הצטרף 21/4/25 הודעות 2,691 יום חמישי ב-14:05 #97 הולך את חכמים יחכם אמר: שמעתי שהרב שליט"א נוהג לדגדג כל חתן כדי לשמחו האם נכונה השמועה? לחץ כדי להרחיב... יעקבי אמר: כך ראיתי בעיני פעם אחת. איני יודע מה תמיד. לחץ כדי להרחיב... אני ראיתי כמה פעמים.
הולך את חכמים יחכם אמר: שמעתי שהרב שליט"א נוהג לדגדג כל חתן כדי לשמחו האם נכונה השמועה? לחץ כדי להרחיב... יעקבי אמר: כך ראיתי בעיני פעם אחת. איני יודע מה תמיד. לחץ כדי להרחיב... אני ראיתי כמה פעמים.
דברי מלך חבר קבוע הצטרף 25/4/25 הודעות 545 היום ב-15:04 #98 ליומא דהילולא מגד"ל "אור שלום" לרבינו המהרש"ם רבי שלום מרדכי הכהן מברז'ען זיע"א. תוכו רצוף דברי זיכרון חיזוק והתעוררות לעמלה של תורה ויגיעתה ועוד ענייני עבודת ה' שנאמרו במקהלות מפיו של מרן רבינו הגדול שר התורה והיראה שליט"א קבצים מצורפים 02 - אור שלום - מהרש''ם.pdf 02 - אור שלום - מהרש''ם.pdf 1 מגה-בתים · צפיות: 1
ליומא דהילולא מגד"ל "אור שלום" לרבינו המהרש"ם רבי שלום מרדכי הכהן מברז'ען זיע"א. תוכו רצוף דברי זיכרון חיזוק והתעוררות לעמלה של תורה ויגיעתה ועוד ענייני עבודת ה' שנאמרו במקהלות מפיו של מרן רבינו הגדול שר התורה והיראה שליט"א