שמעת על זה בקו ההגנה של יהודה בלוי? משהו עם שם נדיר מאד שבעצמך שמעת?...מסמכים מאומתים
שמעת על זה בקו ההגנה של יהודה בלוי? משהו עם שם נדיר מאד שבעצמך שמעת?...מסמכים מאומתים
"יחיאל" בלוישמעת על זה בקו ההגנה של יהודה בלוי?
הטעות במקור..."יחיאל" בלוי
???הטעות במקור...
זה אפילו לא חמש אחוז מעצרת המיליון
כמובן, אתה בכלל יכול להכחיש שהתקיימה כזו עצרת.
הצג קובץ מצורף 15822
תראה את מסכת סיפורי הבדים של @מרנן ורבנן ותבין מה רציתי ממנו...???
לא הבנתי תגובתך
לפני תקופה אני פוגש חבר ברחוב ופותח עיניים. "אתה לא עצור?" אני? למה שאני היה עצור? ואני משמיע לו מקו הפרצה של יהודה בלוי את השם שלו ושל אמו, שם נדיר גם שלו ובטח שלה, בטח מתוך ספרדים בגיל גיוס, ואין לו מושג על מה אני מדבר. הוא מעולם לא נעצר אבל מוכרז בקוים שלהם כאילו הוא עצור
איזה קו? ומה השם? (אפשר גם באישי)
קו הפרצה של יהודה בלוי
מה המספר? ומה השם הנדיר?
רוצה גם ת.ז. שלו?
לא, את מספר הקו המדובר ואת השם הנדיר.
ואשראי?
כבודו קצת מבולבל,
יש את קו ההגנה (משחק מילים עם פירצה) של יחיאל בלוי, שהוא עצמאי בדעותיו ולא משתייך לשום פלג
בנוסף יש את יהודה בלוי שהוא נאמן ביתו של הרצ"פ, שהקו שלהם (שבו משדר מישהו אחר) מכונה הקו המיוחד. (אגב הוא בנו של מוטקה, והתפוח בכלל לא נפל רחוק מהעץ....)
ומכאן מודעה רבה כמה הוא דובר אמת בזמנו הפנוי.אני לא בטוח שאתה צודק, אבל גם אם כן, לו יהי. זה זה וזה זה.
המדובר הוא בין השנים תשע''א לתשע''ושם הישיבה? באיזה שנה בערך מדובר?
אם האבחנה שלך מי משקר ומי דובר אמת זה חלופה בין שתי אישים עם אותו שם משפחה שפועלים באותה הדרך של להחריב את העולם החרדי, לו יהי. ברכה והצלחה במעשה ידיך שתעשה לטובהתראה את מסכת סיפורי הבדים של @מרנן ורבנן ותבין מה רציתי ממנו...
ומכאן מודעה רבה כמה הוא דובר אמת בזמנו הפנוי.
לא הבנתי טעות בשםמכאן מודעה רבה כמה הוא דובר אמת בזמנו הפנוי.
אם האבחנה שלך מי משקר ומי דובר אמת זה חלופה בין שתי אישים עם אותו שם משפחה שפועלים באותה הדרך של להחריב את העולם החרדי, לו יהי. ברכה והצלחה במעשה ידיך שתעשה לטובה
יהודה בלוי הוא אדם ידוע, גם קו ההגנה זה ידוע, מי שמתבלבל בין שניהם זה לא מישהו שמאזין לאחד הקווים האלו... זה פאשלה שמראה שהאיש משקר במזיד.לא הבנתי טעות בשם
זה אומר שגם טעה בסיפור?
השם של אותו אחד [יחיאל בלוי] לא כזה מוכר וידוע, ואיך אתה מקיש מעניין לעניין ??
מי שמתבלבל בין שניהם זה לא מישהו שמאזין לאחד הקווים האלו... זה פאשלה שמראה שהאיש משקר במזיד.
רק משקר במזיד?יהודה בלוי הוא אדם ידוע, גם קו ההגנה זה ידוע, מי שמתבלבל בין שניהם זה לא מישהו שמאזין לאחד הקווים האלו... זה פאשלה שמראה שהאיש משקר במזיד.
על "להפסיד בכבוד" שמעת?רק משקר במזיד?
מה עם משקר להכעיס ולתיאבון כאחד, ביום כיפור שחל להיות בערב ראש חודש, במרכזה של בית הכנסת ליד המזוזה?
ודאי. אני מפסיד רק בכבוד עצום ובגאווה גדולה. כל פעם שאני מפסיד אני יוצא עם הגביע המיוחל.על "להפסיד בכבוד" שמעת?
נשאו דברים בעצרת 4 רבנים ספרדיםהאם יש רב אחד שמורה להצביע בבחירות לכנסת והורה להגיע לעצרת היום
יפה אמרת. שאף אחד לא יגיד לגדולי ישראל מה לעשות.אתה תקבע לרבני הפלג מה להגיד?
יפה אולי תפתח לעצמך ציבור ולהם תיתן עצות,
כל אחד יעשה על דעת רבותיו.
לקחת חצי משפט שהרב כתב באופן חד פעמי ולומר שהרב מורה להצביע בבחירות זה הרבה יותר מגיחוך עזנשאו דברים בעצרת 4 רבנים ספרדים
הגדול שבהם, מרן ראש הישיבה חכם משה צדקה שליט"א - להזכירכם שש"ס השתמשו במכתב שלו בעד הבחירות [הוא כתב מכתב והדביקו מעליו עוד מכתב אחר כמו שכבר פורסם מסתמא]
הגר"ב שמואלי שליט"א - לדעתי הוא מהתומכים והפעילים הגדולים של ש"ס, נשא דברים
כן. בערך.הג"ר יצחק רצאבי שליט"א - גם הוא תומך בש"ס ונשא דברים
לא מדויק.הג"ר בן ציון מוצפי שליט"א - גם הוא תומך בש"ס ואף התבטא לפני מס' שנים בצורה ברורה בעדם
מה כן? מה בערך? ומה לא מדוייק?לקחת חצי משפט שהרב כתב באופן חד פעמי ולומר שהרב מורה להצביע בבחירות זה הרבה יותר מגיחוך עז
כן. בערך.
לא מדויק.
בהחלט, אבל בגיחוך הזה השתמשו ש"ס בבחירות האחרונותלקחת חצי משפט שהרב כתב באופן חד פעמי ולומר שהרב מורה להצביע בבחירות זה הרבה יותר מגיחוך עז
לא צדיק. מה שהרב כתב זה לא גיחוך. הגיחוך הוא להגדיר את הרב כתומך בבחירות אם פעם בשבעים שנה הוא תמך ומעבר לאותו כתב הוא ידוע כמתנגד להשתתפות בבחירות.בהחלט, אבל בגיחוך הזה השתמשו ש"ס בבחירות האחרונות
?מאן דהוא יודע למה הרב בן ציון אזרחי השתתף בעצרת??
לקחת חצי משפט שהרב כתב באופן חד פעמי ולומר שהרב מורה להצביע בבחירות זה הרבה יותר מגיחוך עז
לפני הבחירות מנופפים ברבנים בכל הכוח, ואחרי זה מוחקים בגסות.לא מדויק.
קיבלתי בפרטי:רוב רבני איגוד עמלי תורה אוחזים בדרך זו ולא הולכים להפגנה הזו.
בלי קשר, נציין כי קו ההלכה הספרדי בתחילה עמד בנשיאות מרן הראש"ל הגר"ד יוסף שליט"א, ואח"כ עבר לעמוד בנשיאות אחיו מרן הראש"ל הגר"י יוסף שליט"א.
ע"פ בירור באותם דק' נחת בשדה התעופה בחזור מארה"ב.מאן דהוא יודע למה הרב בן ציון אזרחי השתתף בעצרת??
ההחלטות יפורסמו בבוא העת
הצג קובץ מצורף 15863