גזרת הגיוס, השלכות בעיות ופתרונות

???
לא הבנתי תגובתך
תראה את מסכת סיפורי הבדים של @מרנן ורבנן ותבין מה רציתי ממנו...
לפני תקופה אני פוגש חבר ברחוב ופותח עיניים. "אתה לא עצור?" אני? למה שאני היה עצור? ואני משמיע לו מקו הפרצה של יהודה בלוי את השם שלו ושל אמו, שם נדיר גם שלו ובטח שלה, בטח מתוך ספרדים בגיל גיוס, ואין לו מושג על מה אני מדבר. הוא מעולם לא נעצר אבל מוכרז בקוים שלהם כאילו הוא עצור
איזה קו? ומה השם? (אפשר גם באישי)
קו הפרצה של יהודה בלוי
מה המספר? ומה השם הנדיר?
רוצה גם ת.ז. שלו?
לא, את מספר הקו המדובר ואת השם הנדיר.
כבודו קצת מבולבל,
יש את קו ההגנה (משחק מילים עם פירצה) של יחיאל בלוי, שהוא עצמאי בדעותיו ולא משתייך לשום פלג
בנוסף יש את יהודה בלוי שהוא נאמן ביתו של הרצ"פ, שהקו שלהם (שבו משדר מישהו אחר) מכונה הקו המיוחד. (אגב הוא בנו של מוטקה, והתפוח בכלל לא נפל רחוק מהעץ....)
אני לא בטוח שאתה צודק, אבל גם אם כן, לו יהי. זה זה וזה זה.
ומכאן מודעה רבה כמה הוא דובר אמת בזמנו הפנוי.

תראה את מסכת סיפורי הבדים של @מרנן ורבנן ותבין מה רציתי ממנו...

ומכאן מודעה רבה כמה הוא דובר אמת בזמנו הפנוי.
אם האבחנה שלך מי משקר ומי דובר אמת זה חלופה בין שתי אישים עם אותו שם משפחה שפועלים באותה הדרך של להחריב את העולם החרדי, לו יהי. ברכה והצלחה במעשה ידיך שתעשה לטובה

מכאן מודעה רבה כמה הוא דובר אמת בזמנו הפנוי.
לא הבנתי טעות בשם
זה אומר שגם טעה בסיפור?

השם של אותו אחד [יחיאל בלוי] לא כזה מוכר וידוע, ואיך אתה מקיש מעניין לעניין ??

אם האבחנה שלך מי משקר ומי דובר אמת זה חלופה בין שתי אישים עם אותו שם משפחה שפועלים באותה הדרך של להחריב את העולם החרדי, לו יהי. ברכה והצלחה במעשה ידיך שתעשה לטובה
לא הבנתי טעות בשם
זה אומר שגם טעה בסיפור?

השם של אותו אחד [יחיאל בלוי] לא כזה מוכר וידוע, ואיך אתה מקיש מעניין לעניין ??
יהודה בלוי הוא אדם ידוע, גם קו ההגנה זה ידוע, מי שמתבלבל בין שניהם זה לא מישהו שמאזין לאחד הקווים האלו... זה פאשלה שמראה שהאיש משקר במזיד.

יהודה בלוי הוא אדם ידוע, גם קו ההגנה זה ידוע, מי שמתבלבל בין שניהם זה לא מישהו שמאזין לאחד הקווים האלו... זה פאשלה שמראה שהאיש משקר במזיד.
רק משקר במזיד?
מה עם משקר להכעיס ולתיאבון כאחד, ביום כיפור שחל להיות בערב ראש חודש, במרכזה של בית הכנסת ליד המזוזה?

האם יש רב אחד שמורה להצביע בבחירות לכנסת והורה להגיע לעצרת היום
נשאו דברים בעצרת 4 רבנים ספרדים
הגדול שבהם, מרן ראש הישיבה חכם משה צדקה שליט"א - להזכירכם שש"ס השתמשו במכתב שלו בעד הבחירות [הוא כתב מכתב והדביקו מעליו עוד מכתב אחר כמו שכבר פורסם מסתמא]
הגר"ב שמואלי שליט"א - לדעתי הוא מהתומכים והפעילים הגדולים של ש"ס, נשא דברים
הג"ר יצחק רצאבי שליט"א - גם הוא תומך בש"ס ונשא דברים
הג"ר בן ציון מוצפי שליט"א - גם הוא תומך בש"ס ואף התבטא לפני מס' שנים בצורה ברורה בעדם

כשרות בכלא הצבאי

WhatsApp-Image-2026-01-07-at-15.27.35-720x1024.jpeg.webp

אתה תקבע לרבני הפלג מה להגיד?
יפה אולי תפתח לעצמך ציבור ולהם תיתן עצות,
כל אחד יעשה על דעת רבותיו.
יפה אמרת. שאף אחד לא יגיד לגדולי ישראל מה לעשות.
מי שמעונין יפתח לעצמו ציבור ויתן להם עצות.

נשאו דברים בעצרת 4 רבנים ספרדים
הגדול שבהם, מרן ראש הישיבה חכם משה צדקה שליט"א - להזכירכם שש"ס השתמשו במכתב שלו בעד הבחירות [הוא כתב מכתב והדביקו מעליו עוד מכתב אחר כמו שכבר פורסם מסתמא]
לקחת חצי משפט שהרב כתב באופן חד פעמי ולומר שהרב מורה להצביע בבחירות זה הרבה יותר מגיחוך עז
הגר"ב שמואלי שליט"א - לדעתי הוא מהתומכים והפעילים הגדולים של ש"ס, נשא דברים

הג"ר יצחק רצאבי שליט"א - גם הוא תומך בש"ס ונשא דברים
כן. בערך.
הג"ר בן ציון מוצפי שליט"א - גם הוא תומך בש"ס ואף התבטא לפני מס' שנים בצורה ברורה בעדם
לא מדויק.

בהחלט, אבל בגיחוך הזה השתמשו ש"ס בבחירות האחרונות
לא צדיק. מה שהרב כתב זה לא גיחוך. הגיחוך הוא להגדיר את הרב כתומך בבחירות אם פעם בשבעים שנה הוא תמך ומעבר לאותו כתב הוא ידוע כמתנגד להשתתפות בבחירות.

נערך לאחרונה:
ההחלטות יפורסמו בבוא העת
הצג קובץ מצורף 15863

עכשיו, מה האפקטיביות של זה, מה מועיל ומה מוריד אם אין פה שום דבר קונקרטי אלא רק הצהרתי?

בחורי חמד נתלשים מהמיטות באישון לילה, ואלה עושים דרמה ממפגש חסר תכלית וחסר תועלת.

דור מוזר.

ראשי תחתית