כנראה מיהרתי להסיק מסקנות (זה לא הוא בתמונה?)ע"פ בירור באותם דק' נחת בשדה התעופה בחזור מארה"ב.
כנראה מיהרתי להסיק מסקנות (זה לא הוא בתמונה?)ע"פ בירור באותם דק' נחת בשדה התעופה בחזור מארה"ב.
כמובן זה לא סותר לדברי דלעיל, שרוב רבני איגוד עמלי תורה אוחזים בדרך זו ולא הולכים להפגנה הזו.
ככה לקחו לו את הנשיאות לאור יום?בלי קשר, נציין כי קו ההלכה הספרדי בתחילה עמד בנשיאות מרן הראש"ל הגר"ד יוסף שליט"א, ואח"כ עבר לעמוד בנשיאות אחיו מרן הראש"ל הגר"י יוסף שליט"א.
חד משמעית זה נראה הוא, כנראה התמונה מאירוע אחר.כנראה מיהרתי להסיק מסקנות (זה לא הוא בתמונה?)
הצג קובץ מצורף 15875
או AI...כנראה התמונה מאירוע אחר
לא, ברצינות - הוא היה שם?או AI...
אין לי מושג.לא, ברצינות - הוא היה שם?
טוב אם זה לא הוא יש לו אח תאום שלא ידענו עליו.אין לי מושג.
התמונה היא בודאות משם, אותו אינני מכיר.
חשוב שהדגשת "בלי קשר".בלי קשר, נציין כי קו ההלכה הספרדי בתחילה עמד בנשיאות מרן הראש"ל הגר"ד יוסף שליט"א, ואח"כ עבר לעמוד בנשיאות אחיו מרן הראש"ל הגר"י יוסף שליט"א.
הגאון הגדול רבי חנוך כהן שליט"א ראש ישיבת 'באר התתלמוד'
עלה להתייעצות בבית מרן רבינו רה"י שליט"א בעניני ארגון 'חיי עולם'
[td]
![]()
[/td]
יש כאן הרבה אשכנזים
לא הגרב"ץ אזרחי,כנראה מיהרתי להסיק מסקנות (זה לא הוא בתמונה?)
הצג קובץ מצורף 15875
אמת ויציבלא הגרב"ץ אזרחי,
מדובר בגאון רבי דן שרביט רב שכונת ברכפלד מ"ע.
יושב על הבמה...אמת ויציב
(אבל מה הוא עושה שם?)
הבחור צבי הרש פרקוביץ, נעצר בלשכת הגיוס בבאר שבע, לאחר שניסה לסדר פטור. (ובכך למעשה הסגיר את עצמו לצבא).שמעתי שעצרו בחור אשכנזי מפוניבז' מישהו יודע לאמת ?
לפי מה שהביאו כאן לעיל גם אהרן ברק תומךהיום התפרסם מתווה שמובילים כ"ק האדמו"ר מקרלין שליט"א והגר"ד לייבל שליט"א שמשמעותו "תנו לי יבנה וחכמיה" אין מכסות ויעדים (!!!) רק פיקוח הדוק על לומדי התורה שלא מסתובבים בטלים, וכל השאר מתגייסים, תומכים בכך המלואימניקים וחלקים בציונות הדתית ובאופוזיציה (!!!)
בינתיים מול הצעת ביסמוט אני מעדיף את הרע במיעוטו הזה... מעניין מה גדולי ישראל יכריעו.