מושיב יחידים
חבר חדש
שלום לדובר הציבור הספרדי בארץ הקודשאת מכתב מועצת חכמי התורה, שרוב ככל הדור הולך אחריהם
שלום לדובר הציבור הספרדי בארץ הקודשאת מכתב מועצת חכמי התורה, שרוב ככל הדור הולך אחריהם
לא שמענו אינה ראיה... אם @מרנן ורבנן היה נגד המכתב הזה כבר היה משרבט ממקלדתו כל מיני מילים עמומות וריקות ומכחיש...ולהזכירך, אז לא שמענו שום הכחשות, שפלוני לא מסכים וכו'
זה יצא על דעת כל מועצה"ח ללא יוצא מן הכלל
מה זה מסביר?שתי מכתבים משנים עברו, שמסבירים את מה שגדולי ישראל אומרים גם כיום
הצג קובץ מצורף 13745הצג קובץ מצורף 13746
רוב ככל הדור = הציבור הספרדי? פשוט שכוונת רבי @פתחיה לכל כלל ישראל בכל רחבי תבל, ואולי גם לשאינם שומרי תורה ומצוות.שלום לדובר הציבור הספרדי בארץ הקודש
אתה חולק עלי או עליהם?שלום לדובר הציבור הספרדי בארץ הקודש
ולהעירמכתב מועצת חכמי התורה
ולהדגיש - שבין החותמים על המכתבים ניתן למנות 5 מתוך 8 חברי מועצת חכמי התורה [יחד עם - להבחל"ח - הגר"ש בן שמעון, שנלב"ע בשנה האחרונה],
וזאת בנוסף לדעתו המפורסמת של הגר"י יוסף.
עליך שרוב ככל הציבור הספרדי תחת הנהגת..אתה חולק עלי או עליהם?
ואם יש לך קושיא, סתירה, אי הבנה בדברים
אתה מוזמן לפנות לרבנים ולברר הדבר ישירות אצלם
(לי אין קושיא)
מועצת חכמי התורהעליך שרוב ככל הציבור הספרדי תחת הנהגת..
חלמא טבא חזיתמועצת חכמי התורה
אתה מזכיר לי אשכול בפורום השכןחלמא טבא חזית
למה תמיד אתה מגיע להגרי"י???אתה מזכיר לי אשכול בפורום השכן
ששם שאלו הבינה המלאכותית
מה יקרה אם הרי"י יפתח מפלגה כנגד ש"ס
לך תמכור שם את הגיגיך...
אתה הבנת מה הקשר בין תגובתך להודעה עליה הגבת?אתה מזכיר לי אשכול בפורום השכן
ששם שאלו הבינה המלאכותית
מה יקרה אם הרי"י יפתח מפלגה כנגד ש"ס
לך תמכור שם את הגיגיך...
פרטאתה הבנת מה הקשר בין תגובתך להודעה עליה הגבת?
כמה?למה תמיד אתה מגיע להגרי"י???
הכל בסדר איתך????.
וכי אין ספרדים שלא מצביעים בכלל או מצביעים מפלגה אחרת
לא אבל אתה לא יכול לומר 'רוב ככל' ודו"קכמה?
לדעתך הם רוב הציבור?...
אז אתה מסכים שרוב הציבור כן הולך תחת הנהגת מועצת החכמיםלא אבל אתה לא יכול לומר 'רוב ככל' ודו"ק
ובנוסף שהרבה מהמביעים לא מצביעים בגלל חברי המועצת ואינני יודע אם מכירים את שמותם ואת שיחם והוא רק גירסא דינקותא כידוע
מה הקשר בין טענה של מישהו לבין עקיצות על בינה מלאכותית?
כמה קיבלת בהבנת הנקרא?אז אתה מסכים שרוב הציבור כן הולך תחת הנהגת מועצת החכמים
אתה לא יכול לומר 'רוב ככל' ודו"ק
אל תתפס על כל מה שהוא כותבמה הקשר בין טענה של מישהו לבין עקיצות על בינה מלאכותית?
שאלה טובהגם מי שלא מצביע, וכי זה אומר שאינו מציית וסומך על מועצת החכמים?
מי שמצביע למפלגה אחרת, או שלא מצביע, גם אם הוא מאד מעריך את כלל חברי המועצת אי אפשר לומר שהוא "מציית" להם.בכלל לא הבנתי מה הקשר בין ציות למועצת חכמי התורה
לבין הצבעה בבחירות
גם מי שלא מצביע, וכי זה אומר שאינו מציית וסומך על מועצת החכמים?
אמנם יש מיעוט שלא סומך על שום רב
חוץ מהרב שלו
וזה יכול להיות גם רב בית הכנסת שלו, שבמקרה הוא שייך לפלג מסוים
אבל מכאן ועד לומר שיש יותר ממיעוט דמיעוט (חוץ מה'רוב ככל')
שלא מציית למועצת החכמים?
אני מכיר עשרות(!!) שלא מצביעים בגלל שכך הורה להם חכם בן ציון זיע"אמי שמצביע למפלגה אחרת, או שלא מצביע, גם אם הוא מאד מעריך את כלל חברי המועצת אי אפשר לומר שהוא "מציית" להם.
במה הם סרים למשמעתם ב-100%? בהלכות עירובין?... אתה כותב דברים מגוחכים.אני מכיר עשרות(!!) שלא מצביעים בגלל שכך הורה להם חכם בן ציון זיע"א
אולם חוץ מענין זה הם סרים למשמעתם ב-100%!!!
אין לי באמת נתונים, אבל אני משער שלא איזה מיעוט בטל.@קויתי כמה אחוזים לדעתך מהציבור הספרדי לא מצביע / מצביע למפלגות אחרות?
אני לא נגד אף אחד, אני בעד דעת גדולי ישראל ולא בעד דעת בעלי בתים שמוציאים הקלטות לא רלוונטיות שנאמרו על הצעות חוק אחרות.לא שמענו אינה ראיה... אם @מרנן ורבנן היה נגד המכתב הזה כבר היה משרבט ממקלדתו כל מיני מילים עמומות וריקות ומכחיש...
תמים תהיה ---אני לא נגד אף אחד, אני בעד דעת גדולי ישראל ולא בעד דעת בעלי בתים שמוציאים הקלטות לא רלוונטיות שנאמרו על הצעות חוק אחרות.
נכון מאוד. ולכן שיתכבד וישב בביתו ולא יתן להם הוראות מה לעשות.מי שמצביע למפלגה אחרת, או שלא מצביע, גם אם הוא מאד מעריך את כלל חברי המועצת אי אפשר לומר שהוא "מציית" להם.