כבר כתבו שזה לא בא להראות את הרבנים אלא את האברכים, ולכן אם יש רב עם כמה מוסדות אפשר לכתוב אותו כמה פעמים.הרב זמיר כהן מופיע לפחות 3 פעמים (לא עברתי על הכל)
כבר כתבו שזה לא בא להראות את הרבנים אלא את האברכים, ולכן אם יש רב עם כמה מוסדות אפשר לכתוב אותו כמה פעמים.הרב זמיר כהן מופיע לפחות 3 פעמים (לא עברתי על הכל)
לכן האברכים נכללים פעמיים, גם בכולל וגם בקהילה.כבר כתבו שזה לא בא להראות את הרבנים אלא את האברכים, ולכן אם יש רב עם כמה מוסדות אפשר לכתוב אותו כמה פעמים.
אז למה לא לכתוב רק את שמות הקהילות ?כבר כתבו שזה לא בא להראות את הרבנים אלא את האברכים, ולכן אם יש רב עם כמה מוסדות אפשר לכתוב אותו כמה פעמים.
תוכל להקיף בעיגול?הרב זמיר כהן מופיע לפחות 3 פעמים (לא עברתי על הכל)
אתה מודע לכך שקהילות רבות כאן האברך היחיד במקרה הטוב הוא רב הקהילה?כבר כתבו שזה לא בא להראות את הרבנים אלא את האברכים
עברתי עכשיו (לא על הכל), אני גם לא מצאתי, כנראה שאז (ביום ששי) שכתבתי ההודעה הנ''ל התחלף לי במישהו אחר עם שם דומה (ר' יגאל כהן או ר' זבדיה כהן או משהו כזה) מחילהתוכל להקיף בעיגול?
כי אני לא מוצא 3 פעמים.
כי היחיד שראיתי תוכ"ד החיפוש זה הרב ראובן זכאים.עברתי עכשיו (לא על הכל), אני גם לא מצאתי, כנראה שאז (ביום ששי) שכתבתי ההודעה הנ''ל התחלף לי במישהו אחר עם שם דומה (ר' יגאל כהן או ר' זבדיה כהן או משהו כזה) מחילה